• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Incommon Coffee

Umarım vardır indirim kodu varsa ben de talibim

GEÇMİŞOLSUN kodu ile bu ay %10 indirim varmış. Aceleci davranıp almayacağım belki 24ünde değişik şeyler olabilir.

Bende iki gündür alıp almama konusunda kararsızım. Kolombiya almıştım çok güzeldi. Ona dayanarak İncommon dan tekrar alışveriş yapmak istiyordum. Bu yorum düşündürdü

Black friday kampanyasından Etiyopya Idido'sunu aldım, aynı anda açık olan Petra Sami Uraga Raro ile tükettim. İki kahve arasında 22 liralık bir etiket fiyatı farkı var (petra 97 lira), ama açık bir şekilde Incommon'ın kahvesini çok daha fazla beğendim. Sami Uraga Raro ile hiç kötü demleme yapmadım, lezzetsiz bir kahve kesinlikle değil; ama 97 lira ettiğini düşünmüyorum.

Kullandığım reçete:

16gr kahve
Bloom sonrası forumdan almış olduğum metal drip ile dökmeye devam ediyorum.
Cafec traditional
CDT22/Baratza Encore 13 click
Nestle Pure Life 5L, demle başlangıcı ~92-93 derece
00:00-00.10 60 ml bloom
00:30-00.40 60 ml
00:55-01.10 60 ml
01:25-01.40 60 ml
Spin yok.

Demleme bitişi 02:20-02:30 civarı. Gerçekten çok lezzetli bardaklar çıkardım, bundan sonra da Tanzanya'yı deneyeceğim, beklentim çok yüksek.

Ekipmanlarda indirim var diye e-posta atmışlar. 550 liralık Aeropress 440 olmuş, 420 liralık Kalita 378'e düşmüş :D İnsanların aklıyla dalga geçmektir bu :)
Aeropress 412,5 görünüyor. Ekstrem dolu olmasa aeropress edinme fikrim vardı valla başka zamana artık :D

Hocam emin misin, yani aynı ürün harionun sitesinde 350 lira
Evet fiyat farkı dikkatimi çekti ancak isim olarak seramik yazıp fotoğrafa da beyaz seramik seti koyarak plastik Craft setini göndereceklerini düşünmüyorum.

Evet fiyat farkı dikkatimi çekti ancak isim olarak seramik yazıp fotoğrafa da beyaz seramik seti koyarak plastik Craft setini göndereceklerini düşünmüyorum.
Seramikse sipariş geçeyim hocam, mesaj da attım gerçi cevap bekliyorum

Kırmızı seramik demleme seti için 209 lira çok iyi değil mi yahu?
Daha önce alışveriş etmişliğim olan bizzat tanıdığım ve güvendiğim bir firma olsa bir dakika düşünmem alırım. Kimseye saygısızlık etme amacında değilim ama göndermezler veya gönderecekleri ürün plastik çıkar diye çekiniyorum açıkçası.

Geri