• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose DF64 Grinder 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mythos declumper taktım ama https://www.thingiverse.com/thing:4873784 arada şu parça eksik. Eskisini de kesmek istemedim. Bir problem olur mu?Ekli dosyayı görüntüle 24786
Vidaları sıktıktan sonra bıçakların dönüp dönmediğini kontrol edin. Çok sıkarsanız vida içerden biraz çıkıp bıçakların dönmesini engelliyor.

Hiç kullanmayanlar da var o parçayı. Bıçakların sorunsuz, takılmadan döndüğünü kontrol ederseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben eskisini kesip kullandım ama yine de.

V4'te iki tane declumper takmışlar. Geniş olanı ıskartaya çıkarsam yeterli mi sizce, yoksa yeni bi' declumper mı takmalıyım optimum performans için? Yeni bi' declumper gerek ise, bir "how to" alabilir miyim? 😊

V4'te iki tane declumper takmışlar. Geniş olanı ıskartaya çıkarsam yeterli mi sizce, yoksa yeni bi' declumper mı takmalıyım optimum performans için? Yeni bi' declumper gerek ise, bir "how to" alabilir miyim? 😊
Açıp kontrol ettiniz mi? Ben de V4 olarak aldım ama içinden tek silikonlu declumper çıktı, neden bilmiyorum.

Açıp kontrol ettiniz mi? Ben de V4 olarak aldım ama içinden tek silikonlu declumper çıktı, neden bilmiyorum.
Hayır, henüz açmadım. V4 declumper değişimi videosu izledim.
Habire açıp takmak istemediğim için, açıp declumper'ı değiştirmeden önce toplayabildiğim kadar bilgi topluyorum.
Tek silikonlu declumper çıkarsa ne ile değiştireceğim peki?

Hayır, henüz açmadım. V4 declumper değişimi videosu izledim.
Habire açıp takmak istemediğim için, açıp declumper'ı değiştirmeden önce toplayabildiğim kadar bilgi topluyorum.
Tek silikonlu declumper çıkarsa ne ile değiştireceğim peki?
Ben mythos taktım, 3D parçalar da var ama internette.
Herhangi birini takabilirsiniz teknik olarak, hangisi iyi derseniz bilemiyorum. Ben mythosdan memnunum ama verdiğim paraya acıyorum :D

Ben mythos taktım, 3D parçalar da var ama internette.
Herhangi birini takabilirsiniz teknik olarak, hangisi iyi derseniz bilemiyorum. Ben mythosdan memnunum ama verdiğim paraya acıyorum :D
Az önce şunu sipariş ettim.
https://www.etsy.com/listing/121565...sum=45c2e89c&ref=shop_home_feat_1&bes=1&sts=1
Komple çıkışı değiştireceğim inşallah. Statik de ayrı bi' olay çünkü.
Şimdi plastik doz kabının yerine bi' tane metal kap buldum muydu, tamamım sanırım.

Mythos declumper bu değil mi? Kanguru dan almıştım.
Hadi yanları deldim diyelim üstteki deliği olan kulakçığı ne yapacağım

3653AA56-4004-4D31-811E-C885BF370272.jpeg

Bi önemi var mı emin olmamakla birlikte internette gördüğüm örneklere ve benim taktığıma göre ters duruyor. Kendimce o üst parça yukarıdan gelenleri aşağı kendi içine toplar gibi bir mantık kurdum.

Şuraya bakabilirsiniz resimlerde var:

Bu arada declumper değiştireceklere çok önemli bir not -belki daha önce bir yerlerde yazıyordur ama ben dikkat etmemişim- : Declumper ın vidalarını çok sıkmayın aksi halde burr taşıyıcısı vida çıkıntılarına değerek dönmüyor. Akşam akşam kısa bir heyecan yaşattı bana. Vidaları 1-1.5 tur kadar gevçek bırakın.

Bir hafta silmeyince bu hale geliyor, mhytos declumper olmasına rağmen. Sizde de durum böyle mi? ( spreyle çekirdekleri ıslatıyorum)

Declumper montaj şeklini de ekledim. Gördüğünüz gibi altta bir açıklık var oradan mı kaynaklı acaba?

Ekli dosyalar

• 9705D136-C805-4EBF-9A81-36045A1F747E.jpeg
    9705D136-C805-4EBF-9A81-36045A1F747E.jpeg
    148.5 KB · Görüntüleme: 141
  • 4359894A-335F-45FA-A039-DEFF5C382164.jpeg
    4359894A-335F-45FA-A039-DEFF5C382164.jpeg
    103.6 KB · Görüntüleme: 138
Bir hafta silmeyince bu hale geliyor, mhytos declumper olmasına rağmen. Sizde de durum böyle mi? ( spreyle çekirdekleri ıslatıyorum)

Declumper montaj şeklini de ekledim. Gördüğünüz gibi altta bir açıklık var oradan mı kaynaklı acaba?
Bu ne hocam ben bunu sadece sprey yapmazsam yaşıyorum. Ama bir hafta silmemek de biraz garip olmuş.

Mhytos revizyonundan sonra hiç silmeye gerek kalmayacağını vs okumuştum ama çok kolay tozlanıyor halen. Sizce declumperın takılma şeklinde problem var mı?

Biraz garip geldi bu görüntü. Aşağıdaki gibi montajını yapmıştım, gayet memnunum böyle bir durumla karşılaşmadım.

Biraz garip geldi bu görüntü. Aşağıdaki gibi montajını yapmıştım, gayet memnunum böyle bir durumla karşılaşmadım.

Aslında sizin montajla benimki arasında şu fark var. Benimkinde altta bir açıklık kalmış sizde o yok. Bunun etkisi mi diye düşünüyorum ama bazısı alttaki malzemeyi komple söküyor olduğunu düşününce ondan olmaması lazım gibi geliyor.

Ne yaparsak yapalım bu cihaz filtre öğütümde bir miktar ortalığı batırıyor sanırım.

Geri