• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose DF64 Grinder 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne yaparsak yapalım bu cihaz filtre öğütümde bir miktar ortalığı batırıyor sanırım.

Ben fotoğraflarını eklediğim DF64 için dizayn edilmiş funnel'ı aldım. Bu öğütüm sırasında kahvenin etrafa dağılmasını engelliyor. Bu funnel, original plastik DF64 kabı ile uyumlu. Plastik kabın alternatifi, bu funnel ile uyumlu fotoğraftaki metal kapda mevcut. Bu funnel, espresso portafiltreleri ile uyumlu değil. Onun içinde fark bir model var. O, portafiltre içine oturuyor. Bunun DF64 için yaptığım belki de en faydalı iyileştirme olduğunu söyleyebilirim.

Oat Siripun isminde bir bayan üretiyormuş. Facebook'da hesabı var. Ondan doğrudan satın alınabiliyormuş. espressooutlet.net'de satışını yapıyor. Ben oradan temin ettirmiştim. homebarista.be'de satıyordu ama fiyatı daha fazlaydı.

Ekli dosyalar

• tempImagew9DJrl.png
    tempImagew9DJrl.png
    403.9 KB · Görüntüleme: 147
  • tempImagePZEfvT.png
    tempImagePZEfvT.png
    477.3 KB · Görüntüleme: 104
  • tempImageXoR7aN.png
    tempImageXoR7aN.png
    554.6 KB · Görüntüleme: 114
Ben fotoğraflarını eklediğim DF64 için dizayn edilmiş funnel'ı aldım.
Merhaba, ürün harika görünüyor. Bu konu ile ilgili video izlemiştim ve gerçekten inanılmaz fark yarattığını görmüştüm. Ben aşağıdaki ürünü sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Umarım bu ürün de işlevsel olur:)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230326_182745_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20230326_182745_Amazon Shopping.jpg
    70.4 KB · Görüntüleme: 139
V60 ve espresso geçişlerini çok yapacaksanız standart DF64 ihtiyaciniza daha uygun gorunuyor.

Üretici DF64E ve P modellerini espresso öğütücü olarak pazarliyor. Aslinda standart df64 e gore daha dar bir bandda daha hassas ayar imkani veriyor ve sadece espresso icin kullanildiginda guzel bir ozellik.

Sifir noktasi ayarini degistirerek v60 kalinlik olcusune getirebilirsiniz ancak bu defa espresso ogutumu alinamiyor. Sifir noktasi ayar degisimi videolari youtube da var biraz uzun sürüyor.

V60 ve espresso geçişlerini çok yapacaksanız standart DF64 ihtiyaciniza daha uygun gorunuyor.

Üretici DF64E ve P modellerini espresso öğütücü olarak pazarliyor. Aslinda standart df64 e gore daha dar bir bandda daha hassas ayar imkani veriyor ve sadece espresso icin kullanildiginda guzel bir ozellik.

Sifir noktasi ayarini degistirerek v60 kalinlik olcusune getirebilirsiniz ancak bu defa espresso ogutumu alinamiyor. Sifir noktasi ayar degisimi videolari youtube da var biraz uzun sürüyor.
tesekkur ederim o zaman v4 aliyorum.

Merhaba @Globally df64 karbon siyah ssp mp seçeceğim ama mp stok bu renk için tükenmiş görünüyor, güncelleme yapabilir misiniz ? yada ssp espresso alıp ödeme yapayım bana ssp mp gönderiniz ?

DF64 V4lerde kapaktaki idose yazısının üzerinde sanki jelatin var gibi duruyor. Ancak kazımaya korktum jelatin yoksa ve kapağa zarar verirsem diye, acaba deneyen oldu mu?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-03-31 at 19.01.48.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-31 at 19.01.48.jpeg
    50.9 KB · Görüntüleme: 82
DF64 V4lerde kapaktaki idose yazısının üzerinde sanki jelatin var gibi duruyor. Ancak kazımaya korktum jelatin yoksa ve kapağa zarar verirsem diye, acaba deneyen oldu mu?
Jelatin var, biraz sokmesi ugrastiriyor ama sokunce daha şık duruyor. Ben soktukten sonra üstünde leke kaldı ama biraz bulasik deterjanı işi çözdü.

msajınıdan sonra fark ettim jelatin olduğunu ve sökmye çalışırken Cem Yılmaz'ın Alaturka cips reklamındaki repliğiaklıma geldi "bunu insan yiyecek" dediği. Jelatini yarın yokmuş gibi yapıştırmışlar. Çıkartmak hiç kolay olmadı.

Geri