…
…….
Guest
Bende tam olarak ondan korkuyorum.Yakında gelir ozaman, eğer ki kaybolmamışsa. Takipsiz olması sıkıntı oluyor, küçücük bir paket çünkü.
Bende tam olarak ondan korkuyorum.Yakında gelir ozaman, eğer ki kaybolmamışsa. Takipsiz olması sıkıntı oluyor, küçücük bir paket çünkü.
F/p olarak daha iyisi yoktur sanırım. Declumper değişimi , anti popcorn aparat vb. ufak modifikasyonlarla keyifli bir değirmene dönüşüyor. SSP burr eklenebiliyor olması en büyük avantajı.Sevgili dostlar ürünü kullananlar memnun mu pek bir yorum göremedim ama?
Cevabınız için teşekkür ederim acaba espresso için mi kullanıyorsunuz yoksa hem filtre hem espresso mu yapıyorsunuz?F/p olarak daha iyisi yoktur sanırım. Declumper değişimi , anti popcorn aparat vb. ufak modifikasyonlarla keyifli bir değirmene dönüşüyor. SSP burr eklenebiliyor olması en büyük avantajı.
Her ikisi için kullanıyorum. SSP mp burr ile. MP özellikle filtrede çok farketti. Cmd. vb. konik el değirmeninden geçiyorsanız berraklığı ve parlaklığı yani geçişi hissedersiniz.Cevabınız için teşekkür ederim acaba espresso için mi kullanıyorsunuz yoksa hem filtre hem espresso mu yapıyorsunuz?
Espresso için önceden hangi değirmeni kullanıyordunuz ve neler değişti?Her ikisi için kullanıyorum. SSP mp burr ile. MP özellikle filtrede çok farketti. Cmd. vb. konik el değirmeninden geçiyorsanız berraklığı ve parlaklığı yani geçişi hissedersiniz.
Ben şu an hem filtre hem espresso için commadante kullanıyorum ve ilk etapta SSP olmadan alabileceğim df64ü siz tavsiye eder misiniz acaba?Her ikisi için kullanıyorum. SSP mp burr ile. MP özellikle filtrede çok farketti. Cmd. vb. konik el değirmeninden geçiyorsanız berraklığı ve parlaklığı yani geçişi hissedersiniz.
Öncesinde cmd kullanıyordum, flatt burr ile daha berrak , temiz fincanlar alabiliyorum. Cmd ile daha gövdeli ve muddy idi.Espresso için önceden hangi değirmeni kullanıyordunuz ve neler değişti?
Keyifli fincanlar dilerim.
Eğer elektrikli bir değirmen alma niyetiniz varsa df64’den daha iyi bir seçenek şu an yok sanırım. Stock burr de gayet keyifli, declumper modifikasyonunu alır almaz yapın ama mutlaka.Ben şu an hem filtre hem espresso için commadante kullanıyorum ve ilk etapta SSP olmadan alabileceğim df64ü siz tavsiye eder misiniz acaba?
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinEğer elektrikli bir değirmen alma niyetiniz varsa df64’den daha iyi bir seçenek şu an yok sanırım. Stock burr de gayet keyifli, declumper modifikasyonunu alır almaz yapın ama mutlaka.
Cmd hiç kullanmıyorum artık, tatilde, kampta, evden uzakta olduğumda kullanıyorum sadece.Son bir soru daha sorayım madem
SSP mp alınca el değirmenini bıraktınız mı yoksa commadanteyi de kullanmağa devam ediyo musunuz?
Ben filtrede cmd yi ilk bir ay bırakamadım çünkü ssp’de clarity olsa da tatlılık sıfırdı. Toplam 4kg öğütüm sonrası seasoning oldu diye mi yoksa şu an kullandığım kahveye mi özel bilmiyorum ama şu anki öğütümler cmd den daha iyi oldu. Kahve değiştirince sonuç aynıysa emin olacağım.Son bir soru daha sorayım madem
SSP mp alınca el değirmenini bıraktınız mı yoksa commadanteyi de kullanmağa devam ediyo musunuz?
Sevgili dostlar ürünü kullananlar memnun mu pek bir yorum göremedim ama?
mythos one için olanı alabilirsiniz bizim gibi, yedek parça olarak kanguru gıda satıyor.Etys uzerinden declumper siparis eden arkadaslar umarim siz de boyle bir durum olusmaz ben cok bekledim ama elime ulasmadi urun malesef:-(
Alternatif onerisi olan var mi?
Bende ayni sekildeyim. Yenisi yollayacagim dedi bekliyorum hala. Ama su teklikle su ana kadar ne tikanma oldu ne de topaklanma.Etys uzerinden declumper siparis eden arkadaslar umarim siz de boyle bir durum olusmaz ben cok bekledim ama elime ulasmadi urun malesef:-(
Alternatif onerisi olan var mi?
Bende bu yöntemi uyguladım problem yaşamıyorum.mythos one için olanı alabilirsiniz bizim gibi, yedek parça olarak kanguru gıda satıyor.