• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

İlginize teşekkür ederim @Eluna ve @kechi sıradaki soru Kalita Wave 185 veya Timemore B75 dripper. Birisi 2K biris de 700 TL civarı arada farkı vermeye değer mi sizce?

İlginize teşekkür ederim @Eluna ve @kechi sıradaki soru Kalita Wave 185 veya Timemore B75 dripper. Birisi 2K biris de 700 TL civarı arada farkı vermeye değer mi sizce?
timemore kullanmadım o yüzden karşılaştıramam. ama kalitalar arasında karşılaştırma yapabilirim. Benim tercihim 155 olur çünkü 185e göre daha dik duvarlara sahip. böylece hem daha hızlı bir akış alabilir hem de daha az suyla daha eşit bir çözünme yakalayabilirsiniz. materyal olarak da ben çelik 155 kullanıyorum, cama göre biraz daha yavaş ama dayanıklı. cam en hızlı akış vereni ve bir çoklarına göre en iyisi. çelik 185 tıkanmasıyla ünlü, 155 bence fena değil. Seramik modele hiç gerek yok. Param çoksa net tsubame alır geçerim. Filtre olarak da kalita 155 filtresi iyi bir filtre ama etkin 2 cup filtresi ona göre çok daha hızlı ve başarılı bulduğum bir ürün.

puly caff harici temizleyici önerisi var mı dostlar? puly biraz tuzlu geliyor şu an

Esenlikler, ailem için otomatik kahve makinesi arıyorum latte cappuccino gibi türleri seviyorlar genelde. Philips makinelerine rakip olarak ne önerirsiniz, fiyatları biraz tuzlu kaçıyor açıkcası :)

Esenlikler, ailem için otomatik kahve makinesi arıyorum latte cappuccino gibi türleri seviyorlar genelde. Philips makinelerine rakip olarak ne önerirsiniz, fiyatları biraz tuzlu kaçıyor açıkcası :)

Aile için benim tavsiyem Nespresso öneririm. kapsül çeşidi çok fazla creatista pro ve plus baya çeşitli kahveler yapılıyor.

Merhabalar, Fellow Carter Bardak ile Smeg 240ml termos bardak arasında kalsanız(ki kalınıyor) tercihiniz hangisi olurdu, neden?

Fam coffee nin yeni çekirdeklerini deneyen oldu mu? Kavrumu falan nasıldır hiç denemedim.

1 günlüğüne İstanbul'u gezeceğim 😂 Avrupa yakasında yemeden dönme diyeceğiniz bir şey, bir restoran varsa gitmek isterim. Aradığım şey lüks restoranlardansa gurme lezzetler sunan küçük restoranlar. Mutfak fark etmez her şeye açığım.

Bira için Sanayi 1A'ya gitmem yeterli olur sanıyorum daha iyi bir önerisi olan yoksa.

1 günlüğüne İstanbul'u gezeceğim 😂 Avrupa yakasında yemeden dönme diyeceğiniz bir şey, bir restoran varsa gitmek isterim. Aradığım şey lüks restoranlardansa gurme lezzetler sunan küçük restoranlar. Mutfak fark etmez her şeye açığım.

Bira için Sanayi 1A'ya gitmem yeterli olur sanıyorum daha iyi bir önerisi olan yoksa.
Hocam Avrupa yakası da adeta bir şehir :) siz semtleri söyleyin belki yardımcı olabiliriz.

Nişantaşı çevresi diyebiliriz sanırım. Yine de esneğim.
eslem söğüş var kurtuluş'ta bir pasaj içerisinde. biraz ileride göreme muhallebicisi var sütlü tatlıları enfes. yine o tarafta üstün palmie istanbuldaki en güzel paskalyayı yapıyor bence. bunlara mahir lokantasını da ekleyince bütün öğünler çıktı valla :)

Ben olsam Zorlu Center'da Eataly'ye gider taze makarna yerdim. Burnumda tütüyor ne zamandır 😋

Geri