Youtube'taki Hoon amca bir videosunda aynı şey söylediği hatırlıyorum.Filtre kağıtları açıkta uzun süre bekleyince kağıt kokusunun arttığını ve sıcak sudan geçirsem bile gitmediğini gözlemliyorum. Benzer tecrübesi olan var mı?
benimkiler açıkta duruyor ama ben böyle bir şey gözlemlemedim açıkçası hangi filtre kağıdı bu sorunu yaşadığınızFiltre kağıtları açıkta uzun süre bekleyince kağıt kokusunun arttığını ve sıcak sudan geçirsem bile gitmediğini gözlemliyorum. Benzer tecrübesi olan var mı?
Hem Cafec hem Kalita’da.benimkiler açıkta duruyor ama ben böyle bir şey gözlemlemedim açıkçası hangi filtre kağıdı bu sorunu yaşadığınız
23-24 oluyor sanırım. Bu ölçü hangi reçete için verilmiş?Mahlköning E 43 kullanan var mı ki.Öğütüm ile ilgili 10.5 klik comandantede kaça geliyor bilen var mı?
Yabancı barista arkadaştan aldım da.23-24 oluyor sanırım. Bu ölçü hangi reçete için verilmiş?
17g kahve - 270g su 92 derece
Sibarist filtre kağıdı
E43'te 10.5
Youtube'taki Hoon amca bir videosunda aynı şey söylediği hatırlıyorum.
Hoon amca çözüm önerdi mi?Filtre kağıtları açıkta uzun süre bekleyince kağıt kokusunun arttığını ve sıcak sudan geçirsem bile gitmediğini gözlemliyorum. Benzer tecrübesi olan var mı?
Ben hep poşetinde tutuyorum, ağzını da kendi klipsiyle kapatıyorum. Bir sorun yaşamadım henüz.Kalita wave filtrelerde koku geçmiyor. Fincana da yansıyor.
Eyvallah hocam sağolasınHocam muhtemelen 23-24 olabilir
Özel olarak açtığımız başlıklar değil. Ben İzmir Coffee Festival başlığını editör olmadan önce açmıştım. Eğer bir eksikliğini hissediyorsanız, festival ile alakalı anlatmak istediğiniz şeyler varsa konuyu açabilirsiniz.Merhaba, forumda Ankara ve İzmir kahve festivallerinin konu başlıkları varken istsnbul kahve festivalinin neden konu başlığı yok? Özel bir nedeni mi var? Ya da var ama ben mi göremedim.
Ayrıca dün veya bugün festivale gidenler olduysa muhakkak dene/uğra dediğiniz bir kavurucu/ stand var mı?
Yok açılması şart değilde diğer iki festival için başlık olupta onun için olmayınca biraz garinime gitti sadece.Özel olarak açtığımız başlıklar değil. Ben İzmir Coffee Festival başlığını editör olmadan önce açmıştım. Eğer bir eksikliğini hissediyorsanız, festival ile alakalı anlatmak istediğiniz şeyler varsa konuyu açabilirsiniz.
Yok mu bilgisi olan?Merhabalar. Çalistigim klinikte ortalama 15-20 kisinin kullanacaği tam otomatik ögütücülü makine alinacak.Bu konuda tavsiyesi olan var midir f/p