• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Dünya kahve gününüz kutlu olsun bugüne özel indirimler varsa paylaşalım😋

Filtre kağıtları açıkta uzun süre bekleyince kağıt kokusunun arttığını ve sıcak sudan geçirsem bile gitmediğini gözlemliyorum. Benzer tecrübesi olan var mı?

Filtre kağıtları açıkta uzun süre bekleyince kağıt kokusunun arttığını ve sıcak sudan geçirsem bile gitmediğini gözlemliyorum. Benzer tecrübesi olan var mı?
Youtube'taki Hoon amca bir videosunda aynı şey söylediği hatırlıyorum.

Mahlköning E 43 kullanan var mı ki.Öğütüm ile ilgili 10.5 klik comandantede kaça geliyor bilen var mı?

benimkiler açıkta duruyor ama ben böyle bir şey gözlemlemedim açıkçası hangi filtre kağıdı bu sorunu yaşadığınız

23-24 oluyor sanırım. Bu ölçü hangi reçete için verilmiş?
Yabancı barista arkadaştan aldım da.

17g kahve - 270g su 92 derece
Sibarist filtre kağıdı
E43'te 10.5

Tarif:
00'00 - 50g
00'35 - 100 g
1'00- 150g
1'30 - 200 g
2'15 - 270 gram
Toplam demleme süresi: 3'10

Keyfini çıkarın ✨

Kahve yok listede
Kahvede sorun mu yok? Henüz sıra mı gelmedi, kahve satıcılarına?

Merhaba, forumda Ankara ve İzmir kahve festivallerinin konu başlıkları varken istsnbul kahve festivalinin neden konu başlığı yok? Özel bir nedeni mi var? Ya da var ama ben mi göremedim.

Ayrıca dün veya bugün festivale gidenler olduysa muhakkak dene/uğra dediğiniz bir kavurucu/ stand var mı?

Merhaba, forumda Ankara ve İzmir kahve festivallerinin konu başlıkları varken istsnbul kahve festivalinin neden konu başlığı yok? Özel bir nedeni mi var? Ya da var ama ben mi göremedim.

Ayrıca dün veya bugün festivale gidenler olduysa muhakkak dene/uğra dediğiniz bir kavurucu/ stand var mı?
Özel olarak açtığımız başlıklar değil. Ben İzmir Coffee Festival başlığını editör olmadan önce açmıştım. Eğer bir eksikliğini hissediyorsanız, festival ile alakalı anlatmak istediğiniz şeyler varsa konuyu açabilirsiniz.

Özel olarak açtığımız başlıklar değil. Ben İzmir Coffee Festival başlığını editör olmadan önce açmıştım. Eğer bir eksikliğini hissediyorsanız, festival ile alakalı anlatmak istediğiniz şeyler varsa konuyu açabilirsiniz.
Yok açılması şart değilde diğer iki festival için başlık olupta onun için olmayınca biraz garinime gitti sadece.

Geri