• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Antalyadan ankaraya yola çıkacağım birazdan
Afyon üzerinden mi gideyim
Yoksa konya yolunu mu kullanayım?

Başka bir forumdan bu isimde böyle bir başlık gördüm.
Baya da aktif kullanılıyor, bence böyle bir başlık sabitlense her aklına gelen konu açmaz, sorularını buradan iletir.
Test edildi(: kesinlikle güzel başlık(:

Başka bir forumdan bu isimde böyle bir başlık gördüm.
Baya da aktif kullanılıyor, bence böyle bir başlık sabitlense her aklına gelen konu açmaz, sorularını buradan iletir.
forumun çöplüğe dönmesini engelleyebilir. aynı sorudan yüzlerce var, birsürü farklı başlık. aynı soru o kadar çok sorulduğu için kullanıcılarda da yorgunluk oluyor. cevabı bilsen de yazasın gelmiyor. güzel düşünce olmuş bence, umarım tutar.

Bu forumda konu açılması niye bu kadar tepkiyle karşılanıyor ben de bunu anlamıyorum :) İnsanlar artık resmen konu açmaya korkup özelden soruyorlar sorularını. Bu da 1000 kişinin yararlanacağı cevabın sadece 1 kişi tarafından görülmesine neden oluyor.

Sanki çok aktif forum da böyle konular birbirinin altında kayboluyor gibi tepkiler :)

Bu forumda konu açılması niye bu kadar tepkiyle karşılanıyor ben de bunu anlamıyorum :) İnsanlar artık resmen konu açmaya korkup özelden soruyorlar sorularını. Bu da 1000 kişinin yararlanacağı cevabın sadece 1 kişi tarafından görülmesine neden oluyor.

Sanki çok aktif forum da böyle konular birbirinin altında kayboluyor gibi tepkiler :)
Düzen seviyorum muhtar. Düzen iyidir.

"Burunda coşkun gardenya ve beyaz sümbül kokuları parfüm gibi. Damakta çilekli yoğurt net. Mango, ananas ve kiraz soğudukça yer değiştiriyor. Orta üstü güçte gövdesi, üzerine yenilebilir çiçekler serpiştirilmiş makaron gibi. " burada
Profiterol ve vişne yoğurdu ile karna kavunu ama kavun karna dan olmalı ve sümbül reçeli olmalı yanında da 😂😂

Mikrolot çekirdek ne demek?
Diğerlerinden farkı nedir?

Geri