KonyaAntalyadan ankaraya yola çıkacağım birazdan
Afyon üzerinden mi gideyim
Yoksa konya yolunu mu kullanayım?
Test edildiBaşka bir forumdan bu isimde böyle bir başlık gördüm.
Baya da aktif kullanılıyor, bence böyle bir başlık sabitlense her aklına gelen konu açmaz, sorularını buradan iletir.
forumun çöplüğe dönmesini engelleyebilir. aynı sorudan yüzlerce var, birsürü farklı başlık. aynı soru o kadar çok sorulduğu için kullanıcılarda da yorgunluk oluyor. cevabı bilsen de yazasın gelmiyor. güzel düşünce olmuş bence, umarım tutar.Başka bir forumdan bu isimde böyle bir başlık gördüm.
Baya da aktif kullanılıyor, bence böyle bir başlık sabitlense her aklına gelen konu açmaz, sorularını buradan iletir.
Sabitlense kullanır.Hızlı soru sizce üst sağ köşedeki arama butonunu kullanamayanlar bu başlığı kullanır mı?
Baharat yolundan geçti, han kapısından geçişine henüz izin vermemişlerkargom nerede kaldı?
âlâBaharat yolundan geçti, han kapısından geçişine henüz izin vermemişler![]()
Hızlı soru sizce üst sağ köşedeki arama butonunu kullanamayanlar bu başlığı kullanır mı?
Görevi üstlenirimkullanmıyorsa başlık ve içeriği buraya taşınabilir. tabi yeterli modumuz var mı onu bilmiyorum.
Düzen seviyorum muhtar. Düzen iyidir.Bu forumda konu açılması niye bu kadar tepkiyle karşılanıyor ben de bunu anlamıyorumİnsanlar artık resmen konu açmaya korkup özelden soruyorlar sorularını. Bu da 1000 kişinin yararlanacağı cevabın sadece 1 kişi tarafından görülmesine neden oluyor.
Sanki çok aktif forum da böyle konular birbirinin altında kayboluyor gibi tepkiler![]()
"Burunda coşkun gardenya ve beyaz sümbül kokuları parfüm gibi. Damakta çilekli yoğurt net. Mango, ananas ve kiraz soğudukça yer değiştiriyor. Orta üstü güçte gövdesi, üzerine yenilebilir çiçekler serpiştirilmiş makaron gibi. " buradaO çilek notalı kahveler arkalarına bakmadan nerelere gittiler?![]()
![]()
![]()
Profiterol ve vişne yoğurdu ile karna kavunu ama kavun karna dan olmalı ve sümbül reçeli olmalı yanında da"Burunda coşkun gardenya ve beyaz sümbül kokuları parfüm gibi. Damakta çilekli yoğurt net. Mango, ananas ve kiraz soğudukça yer değiştiriyor. Orta üstü güçte gövdesi, üzerine yenilebilir çiçekler serpiştirilmiş makaron gibi. " burada
The term also means that there has been investigative and experimental input by the buyer, grower or both, to produce a coffee with special characteristics. Bakınız buna hızlı cevap benim haddime değil ama soru gelince bakmak istedim.Mikrolot çekirdek ne demek?
Diğerlerinden farkı nedir?