illla ikisinden biri diyorsanız kalita sizin beklentilerinizi karşılamaya daha yakın duruyor. “yakın” diyorum bakınız tam diyemiyorum
timemore kullanmadım o yüzden karşılaştıramam. ama kalitalar arasında karşılaştırma yapabilirim. Benim tercihim 155 olur çünkü 185e göre daha dik duvarlara sahip. böylece hem daha hızlı bir akış alabilir hem de daha az suyla daha eşit bir çözünme yakalayabilirsiniz. materyal olarak da ben çelik 155 kullanıyorum, cama göre biraz daha yavaş ama dayanıklı. cam en hızlı akış vereni ve bir çoklarına göre en iyisi. çelik 185 tıkanmasıyla ünlü, 155 bence fena değil. Seramik modele hiç gerek yok. Param çoksa net tsubame alır geçerim. Filtre olarak da kalita 155 filtresi iyi bir filtre ama etkin 2 cup filtresi ona göre çok daha hızlı ve başarılı bulduğum bir ürün.
şahane
900'lüğüni 450ye aldım karga dahil.puly caff harici temizleyici önerisi var mı dostlar? puly biraz tuzlu geliyor şu an
Esenlikler, ailem için otomatik kahve makinesi arıyorum latte cappuccino gibi türleri seviyorlar genelde. Philips makinelerine rakip olarak ne önerirsiniz, fiyatları biraz tuzlu kaçıyor açıkcası![]()
Hocam Avrupa yakası da adeta bir şehir1 günlüğüne İstanbul'u gezeceğimAvrupa yakasında yemeden dönme diyeceğiniz bir şey, bir restoran varsa gitmek isterim. Aradığım şey lüks restoranlardansa gurme lezzetler sunan küçük restoranlar. Mutfak fark etmez her şeye açığım.
Bira için Sanayi 1A'ya gitmem yeterli olur sanıyorum daha iyi bir önerisi olan yoksa.
Nişantaşı çevresi diyebiliriz sanırım. Yine de esneğim.Hocam Avrupa yakası da adeta bir şehirsiz semtleri söyleyin belki yardımcı olabiliriz.
Şişli Osmanbey metro çıkışında Mahir Lokantası var, Güneydoğu mutfak ağırlıklı, yemekleri iyidir.Nişantaşı çevresi diyebiliriz sanırım. Yine de esneğim.
Baktım. Hoşmuş gidilebilir dedik ki Pazar günü kapalıymış. Tek bir günüm var o da PazarŞişli Osmanbey metro çıkışında Mahir Lokantası var, Güneydoğu mutfak ağırlıklı, yemekleri iyidir.
eslem söğüş var kurtuluş'ta bir pasaj içerisinde. biraz ileride göreme muhallebicisi var sütlü tatlıları enfes. yine o tarafta üstün palmie istanbuldaki en güzel paskalyayı yapıyor bence. bunlara mahir lokantasını da ekleyince bütün öğünler çıktı vallaNişantaşı çevresi diyebiliriz sanırım. Yine de esneğim.