• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Portafiltre temizliğini nasıl yapıyorsunuz genel temizlik değilde shot sonrası bununla ilgili bir paylaşım bulamadım knock box da vuruyorum (orjinal değil benzeri aynı işlevi gören bir kutu bulmuştum Ikeadan )bazen çıkmıyor bile(acemiyim benim hazırlık hatam)çizilmesin diye tahta kaşık ile alıyorum kalan yada çıkmayan posayi da biraz su akıtıp sonrasında bezle siliyorum
Portafiltreyi musluk altında su tutup silsek bir sıkıntı olur mu

Memnun olmanıza sevindim,ben de çok memnunum açıkcasi 😊 Hario buono ya tav oluyordum Hoffman çok övmüştü ama çıkar çıkmaz çok uyguna gelmişti Fish Pro.

Rica etsem deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz çok kısa? Ben de yeni sipariş verdim aynı ürünü aliexpress üzerinden ama çok detaylı bir inceleme mevcut değil :(

2 ay önce bu kettle'ı aklıma sokmuştunuz, çok geç olmadan ben de aldım. 😀

150 euro, 5000TL civarı tuttu.

Daha önce Delonghi Dedica kullanmıştım, benzer yapıda bir ürün olduğu için aynı özellik vardır diye tahmin ediyorum ama siz yine de bir deneyin/araştırın.

O tarz ürünlerde single/double shot butonları(sizde dokunmatik galiba) belli miktarda su vermeye ayarlıdır. Yani pucktaki direnç ne olursa olsun makine belli miktarda suyu grup başlığından geçirecek kadar çalıştırır pompayı sonra kapatır. Dolayısıyla puckta düşük basınç varsa çok sulu az basınç varsa az sulu bir kahve alırsınız, makine portafiltreden geçene bakmaz. Gerek farklı kahvelerle farklı tarifler deneyebilmek için gerek damak tadınıza göre lungo vs içebilmek için o ayarı kendinize göre ayarlamanız çok konfor sağlar. Dedicada shot süresince tuşa basılı tuttuğunuzda pompa çalışır, istediğiniz miktarda çıktı aldığınızda tuşu bırakırsınız ve pompa dururdu. Ve o şekilde aldığınız shot süresi kaydedilirdi. Aynı çekirdek ve aynı öğütümle yapacağınız bir sonraki shotta basılı tutmanıza gerek kalmaz, o tuşa tek bir sefer bastığınızda bir önceki çıktıya yakın bir miktarda çıktı alırdınız.

İlk mesajımda yazdığım otomatik mod/manuel mod muhabbeti bu. Eğer bu özellik sizin makinenizde de varsa tuşa basılı tutarak istediğiniz miktarda çıktı alabilirsiniz. Bu özellik yoksa kalına gitmek sorununuzu çözecektir.

Hocam sizce ksm 4330 fiyat performans açısından nasıl bir makina?

İsimtescil'de 4 ayrı domain, her domain'e bağlı 6şar 7şer mail adresi var. İsimtescil pişmanlıktır, bulaşmayı düşünen bulaşmasın.
Şimdi biz çalışan bir mail altyapısı istiyoruz. Tüm dijital varlıkları hostinger'e aktaracaktık. com.tr kabul etmiyormuş, olmadı. Sadece mailler için bir servis bulalım dedik, gmail-yandex falan her mail adresi için ayrı para istiyor, fazla pahalıya geliyor. Bilgi birikimimiz işin içinden çıkmaya yetmiyor, yol iz arıyoruz. Ne yapacağımızı bilemedik.
Burada kesin bu işin çözümünü bilen, yol gösterebilecek birileri vardır, bi' el atın be ya, ortada kaldık isimtescil sebebiyle.

Isim tescil konusunda bilgim yok ama natro.com dan mail hizmeti satın alıp domainleri dns ile oraya baglayabilirsiniz. Bu sayede sorunsuz çalışır diye düşünüyorum.

Siemens EQ500 hakkında yorum yapabilecek var mı?
Bugüne özel indirime girmiş, çok bilgim de yok... İyiyse kaçırmak istemem...

Kahve suyu için mineral katkısı geliştirilmiş. Bir arkadaş satıyor.

Bunun yerine, %30..90 gibi mineralli su eklemek nasıl olur? Deneyen var mıdır?

Magnezyumlu sular da var

IMG_20240308_110102_edit_172533049697631.jpg

Kahve suyu için mineral katkısı geliştirilmiş. Bir arkadaş satıyor.

Bunun yerine, %30..90 gibi mineralli su eklemek nasıl olur? Deneyen var mıdır?

Magnezyumlu sular da var

Ekli dosyayı görüntüle 32311
Bir kovada 1 bardak süt var ayrı bir kovada da icinde hepsinden ne kadar oranda olduğunu bilmediğiniz kek karışımı (şeker, yağ, yumurta vs) cesaret edip karıştırdınız hepsini sonuç ya çok yumurta kokar ya cok şekerli olur ya çok yağlı olur, kumar oynar gibi güzel kek yapmaya çalışırsınız.
Şimdi bu alakasız örneği neden anlattım maden suyunda her elementten ne kadar var bilemezsiniz, arkasında yazan fi tarihinden alınma sadece mevzuat istedi diye yazılan veriler, normal suda aynı şekilde, bunlar kaynaktan hep aynı değerde akmıyor. Her elementin ne kadar olduğunu bilmeyince de bazı kahveyi çok çözer bazı kahveyi az çözersiniz ya da kahvedeki istenmeyen maddeleri (tatları) ortaya çıkarırsınız.

Hepsini geçtim yine deneyin tabi ama sürdürülebilirliği fazla olmuyor, esnekliği de yok, deneyenler oldu, varsa uzun süredir böyle yapıyorum, memnunum, onlar da gelsin yazsın

Güncel filtre kağıdı tavsiyesi olan var mıdır? Şu an 40 lı hario kullanıyorum aklımda cafec traditional veya abacaya geçmek var fakat sanırım üretimden üretime kaliteleri değişiyor.

Geri