• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

teşekkürler :)
ilk mesajımda toplu alım etkinliğine tadım seti logosu ekleme önerisinde bulunmuştum, sağ olsun moderatör arkadaşlar da eklemişti... hey gidi hey forum nitelikten ziyade nicelik buyurduysa yazmaya devam :)
Nitelikten ziyade nicelik değil aslında. Geçen toplu alımda tatsız olaylar yaşadık. Onun önğne geçmeye çalışıyoruz sadece ❤️‍🔥

hey gidi hey forum nitelikten ziyade nicelik buyurduysa yazmaya devam :)

15 mesaj nicelik değil emin olun. En kötü şu başlıklara yazarsınız:

öğütülmemiş valfli paket kahve çekirdeğinin kuru ve güneş ışığı geçirmeyen bir yerde raf ömrü ne kadardır? bazı yerlerde 3 yıl diyen bile var. bunun bir ölçütü var mıdır?

öğütülmemiş valfli paket kahve çekirdeğinin kuru ve güneş ışığı geçirmeyen bir yerde raf ömrü ne kadardır? bazı yerlerde 3 yıl diyen bile var. bunun bir ölçütü var mıdır?
Kronotrop öyle yazdı

Böylece paketin ağzını açmadığınız zaman, kahve 3 ay tazeliğini koruyor. Paketin ağzını açtıktan sonra güneş görmeyen, baharatlardan uzakta, serin ve kuru bir ortamda saklamalısınız. Satın aldığınız 250 gramlık poşetin içinde ağzını kapalı tutmanız yeterli. Başka bir kaba aktaracaksanız hava almayan ağzı contalı ve kilitli bir kavanoz ya da ağzı zipli bir poşet kullanabilirsiniz. Kahvenizi buzdolabına koymayın ve paketin ağzını açtıktan 2 hafta içinde tüketmeye özen gösterin.

Öncelikle mutlu günler güzel demlemeler diliyorum forumdaki hemen hemen işime yarayacak tüm paylaşım ve yorumları okumuş biri olarak yeni yada gereksiz başlık açanlari dövdüğünuz için burası da güzel bir başlık olduğu için öncelikle buradan yazayım olmadı açarım dedim velhasıl kelam ;

kahve işine filtre kahve (süt katarak ) sonrasında uzun zamandır moko pot ile sütlü içecekler ile devam ediyorum bu işi seviyor ve öğrenmek istiyorum sadece sütlü içecekler için kendimi de geliştireceğim bir cihaz arayışındayim hemen önce iyi bir öğütücü demeden makina olmadan ogutup napacaz diyor önce bir arabayi alak kış lastiğini sonra alırız o yüzden önceliğim ilk bir cihaz almak ilerleyen zamanlarda iyi bir öğütücü ile taslandirmak tüm yorum video vs inceleme rağmen karasız kaldığım halen anlamadığım noktalar var (taze bir kahve alıp moko pot süt katinca bile bana kafi geliyor öyle çok aşırı bir beklentim yok cafede içtiğime yakın olsun kafi öyle notaları dibine kadar hissedeyum falan gibi bir beklentim yok sonuçta yarışmadaki bir barista olmayacam o kadarlik bir kahvede istemiyorum beni tatmin etsin yeterli) bu minvalde 10k-30k arası makinalar performans olarak aşırı bir fark olusturur mu
Piyasada çok bir tercih imkanı satıcı vs yok çok da anlamadığım için ikinci el de istemiyorum şuanlik çünkü neyi referans alican bilmiyorum burada &sonsuz muhabbet olduğu için upuzun yazam dedim sütlü içecekler için uzun vade f/p

1- profitech go (renkleri dolayısıyla ve f/p cazip)
2- lelit glande
3-idose juno
4 Nuova simone
5-Gagia classick
Bu 4lüüden herhangi biri işimi görür mü? çok bariz farklar varmi
şimdiden teşekkürler

Kahve fiyatlarının ve firmalarının listelendiği bir site vardı. Bilgisayarımda kayıtlı şu an mobildeyim ama biliyorsunuzdur. Oradan ofis için Uniqua Coffee firmasından kahve aldık. Eft ile ödeme yaptık firmanın telefonu kullanılmıyor. Burada o firmayı temsil eden biri var mıdır?

herkese selam
forumda hızlı bir araştırma yaptım ancak göremedim, el değirmeni ile uçakta seyahat eden oldu mu aranızda? herhangi bir sorun çıkartıyorlar mı?

hayırlı forumlar

Geri