BeanEngineer
Barista
Aliexpress DHL ile mi yolladıŞimdi baktım tam olarak %30 ödemişim. DHL ile gönderildi kargom, bugün sabah elime ulaştı.
Aliexpress DHL ile mi yolladıŞimdi baktım tam olarak %30 ödemişim. DHL ile gönderildi kargom, bugün sabah elime ulaştı.
Siz söylemeseniz karıştırdığımla kalacaktımAliexpress DHL ile mi yolladı
Benden de %50 almış hocam. Resmi gazetede %30 olarak belirtilmiş fakat özel tüketim vergisi uygulanan ürünlerden ise aldığınız ürün %20 ilave vergi uygulanıyormuş. O yüzden olsa gerek.Sizde vergi yüzde kaçtı hatırlıyor musunuz acaba? Ben de baktım şimdi ancak %50 vergi çıkıyor. Normalde %30 değil miydi vergi oranı ben mi birşey kaçırıyorum?
Eğer şansınız varsa sök-tak yaparak 0’a çekebilirsiniz fakat garantisi yok ve de zorlama bir çözüm yöntemi olduğu için iç aksamda problem yaratabilir.Kingrinder k6 kullanan biri yardımcı olabilir mi?Bugün elime ulaştı değirmenin kolu 2 clickte düşüyor açıkcası bunda pek sorun görmüyorum ama click -5 e kadar düşüyor ve maksimum 230 click oluyor herhangi birşeyi etkiler mi bu?0 noktasını tam ayarlak için bir trick var mı yada?
1 click konusunda bencede maruz görülebilecek nokta aslında bu konuda pek bir derdim yok ama kayıp 5 click var bu normal mi onu merak ettimEğer şansınız varsa sök-tak yaparak 0’a çekebilirsiniz fakat garantisi yok ve de zorlama bir çözüm yöntemi olduğu için iç aksamda problem yaratabilir.
1 klik gayet maruz görülebilecek aralık, bence 0 noktasını 0 olarak kabul edebilirsiniz.
K6 kullanan hemen herkeste benzer bir durum söz konusu, bildiğim kadarıyla 1zpressoların aksine 0 noktasını baştan ayarlanamıyor. Ek olarak dikkatli olsanız bile detaylı temizliklerden sonra 0 noktası ileri ya da geri kayabilir, aklınızda bulunsun. İleride size sıkıntı yaratacağından değil, olursa şaşırmayın diye belirtmek istedim.Kingrinder k6 kullanan biri yardımcı olabilir mi?Bugün elime ulaştı değirmenin kolu 2 clickte düşüyor açıkcası bunda pek sorun görmüyorum ama click -5 e kadar düşüyor ve maksimum 230 click oluyor herhangi birşeyi etkiler mi bu?0 noktasını tam ayarlak için bir trick var mı yada?
Konuya hakim biri yanlışım varsa düzeltsin ama; mikron hesaplaması kingrinderlarda öğütüm bazında değil, bıçakların birbirleriyle dikey uzaklığı anlamında kullanılmış. O yüzden formüle edip bir hesaba koyulamıyor.Ben de bunlarda mikron hesaplama formulu var mi merak ediyorum. Klik basi 16 mikron deniyor. Bunu baz alarak bolme yapilinca degisik bir sonuc cikiyor.
Gürültü net daha fazla df83'te. O konu çok net. Tat konusu da belirgin aslında yan yana içtiğinizde anlarsınız .Tat kişiden kişiye değişir ama desibel ölçülebilir bir birim. Testlerde bana baya gürültülü geldi. İkisini de kullananlara bunu sormak gerekiyor asıl. Sonra çin malı alıp pişman olmasın kimse.
Allahınızı severseniz kingrinderi yapıştırmayın benim üzerime1 click konusunda bencede maruz görülebilecek nokta aslında bu konuda pek bir derdim yok ama kayıp 5 click var bu normal mi onu merak ettimeksiye giden kısmıda sayarsak 235 de kalıyor tabi bu değerlere kadar zaten kullanmıyorum sadece meraktan sorayım dedim.Kingrinder uzmanımız @zebercet bir yorum yapabilir belki k4'de nasıldı
![]()
Zümrüt karacaya benziyor. Tetra ile birleşmişlerdi.
EvetZümrüt karacaya benziyor. Tetra ile birleşmişlerdi.
Black&Decker kullanıyorum. Eldivenli modeli ile rahat ettim. Bir bakabilirsiniz. Karcherlerin fiyatı normal artmadı resmen influencer shit olduArkadaşlar selam.
Buharlı temizleyici araştırma ve bulma görevi verildi bana. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Gereksiz bulduğum bir ürün olduğu için kendimi tam anlamıyla araştırmaya veremiyorum galiba
Sadece yer silmek için değil, kıyı köşe temizlemek için de kullanılacak. Anladığım kadarıyla Kärcher diye bir marka var revaçta olan. Bu markanın ya da alternatif başka bir markanın hangi ürününü önerirsiniz? Kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim hocam, hemen inceleyeceğim.Black&Decker kullanıyorum. Eldivenli modeli ile rahat ettim. Bir bakabilirsiniz. Karcherlerin fiyatı normal artmadı resmen influencer shit oldu