DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
Abi gel şöyle derdini anlat bize. Biz seni kesin başka dertlere sokarız derdini de çözmeyiz.Sen beni çıkmaza sokacak gibisin Mustafa![]()
Abi gel şöyle derdini anlat bize. Biz seni kesin başka dertlere sokarız derdini de çözmeyiz.Sen beni çıkmaza sokacak gibisin Mustafa![]()
Acaia Orbit almayan degirmenim var demesin, iyi günlerAbi gel şöyle derdini anlat bize. Biz seni kesin başka dertlere sokarız derdini de çözmeyiz.
Şu uzay mekiğinden bahsediyorsun dimiAcaia Orbit almayan degirmenim var demesin, iyi günler
@schiele sorarsan DF83
@TayfunTmr sorarsan Eureka olsun isterse seramik olsun
@Vialoca sorarsak mostro olsun bizim olsun
bana sorarsan Niche olsun taştan olsun <3
df83 diğerleri aldığın bardaklar arasında çok ileride konumlanıyor. Gerekirse espresso makinesinden kısıp bu öğütücüye yatırım yapmak çok şey kazandırır. Ek olarak hem filtreyi hem espressoyu tek değirmende çözmüş oluyorsun o açıdan çok muazzam@schiele sorarsan DF83
@TayfunTmr sorarsan Eureka olsun isterse seramik olsun
@Vialoca sorarsak mostro olsun bizim olsun
bana sorarsan Niche olsun taştan olsun <3
Gittkçe Mahlkoninge gider gibi bu konuşma ne dersin @DaunterMdf83 diğerleri aldığın bardaklar arasında çok ileride konumlanıyor. Gerekirse espresso makinesinden kısıp bu öğütücüye yatırım yapmak çok şey kazandırır. Ek olarak hem filtreyi hem espressoyu tek değirmende çözmüş oluyorsun o açıdan çok muazzam![]()
Kimse kendinden vazgeçmeeez ahahahah.
df83 diğerleri aldığın bardaklar arasında çok ileride konumlanıyor. Gerekirse espresso makinesinden kısıp bu öğütücüye yatırım yapmak çok şey kazandırır. Ek olarak hem filtreyi hem espressoyu tek değirmende çözmüş oluyorsun o açıdan çok muazzam![]()
Yeni alacağınız değirmen sadece espresso odaklı mı olacak?Arkadaşlar selamlar eve espresso setupı kurmaya başlayacağım elektrikli değirmen için ne önerirsiniz acaba fiyat 15-20 arası ayırabilirim
Espresso odaklı olacak Comandante var elimde zaten o yüzden espresso üzerine düşünüyorumYeni alacağınız değirmen sadece espresso odaklı mı olacak?
Hocam o zaman bahsettiğiniz fiyat aralığında benim önerilerim şöyle:Espresso odaklı olacak Comandante var elimde zaten o yüzden espresso üzerine düşünüyorum
Escobarista'nın döküşü daha kontrollü ama ısı ayarlaması dengesiz (+-2-3 derece) Konchero'nun ısı ayarlaması daha dengeli döküş için biraz el yatkınlığı gerekiyor yada yavaşlatıcı falan kullanan arkadaşlar vardı. genelde birçok kişi ve kafe koncherodan memnun diye biliyorum.Ucuz yollu kettle için arıyorum. Escobarista mı, yoksa Konchero mu?
Konchero var elimde. Timemore fish pro aldığımdan epeydir kullanmıyorum. Sıfırdan farkı kısa bir süre kullanmış olmam. Satmak niyetim yoktu ama düşünürseniz görüşebiliriz.Ucuz yollu kettle için arıyorum. Escobarista mı, yoksa Konchero mu?
tchibo, konchero kettle varsa bu resimdekini alın, süzgecini çıkarıp ortasını normal makasla kesin, içten deliğe yerleştirin ve yavaşça sıkışana kadar sağa yada sola döndürün, kettle için ayırdığınız parayı değirmene yada kahveye yönlendirin @portakalhalil e bir teşekkür edersiniz sonra
Ekli dosyayı görüntüle 30995Ekli dosyayı görüntüle 30996Ekli dosyayı görüntüle 30997
Konchero ile ilgili durum yukarıda, ben kullanıyorum şu haliyle baya iyi, ben ısı olayında sıkıntı yaşamıyorum, şöyleki farklı bir termometreyle deneme yapmadım ama tam doğru mu falan diye, o kısımda hala kurcalamıyorum tadım kaçmasın diyeUcuz yollu kettle için arıyorum. Escobarista mı, yoksa Konchero mu?
Evet "ahmeterginkarahan5" 5% indirim kuponu tüm ürünlerde geçerliEureka Oro Mignon Single Dose
Espresso Perfetto da ön siparişte bende hala teslim almadım. Kod indirimi devam ediyor mu bilmiyorum @ahmeterginkarahan
Teşekkürler hocam önerileri fiyata göre değerlendirip bakayım sağolasınHocam o zaman bahsettiğiniz fiyat aralığında benim önerilerim şöyle:
1) df64+SSP HU
2) Eureka Oro
3) Eureka Mignon Zero
-df83 sıfırı zaten pahalı, ikinci elini henüz görmedim, stok hali için de df64+ssp daha iyi deniyor
-Niche de aynı şekilde direk İngiltere'den alsanız bile sıfırı 22k fln ediyor. Avrupa sıfırı ya da TR ikinci eli bu fiyatın da üzerinde olur. df64+ssp ile karşılaştırması hakkında bir bilgim yok. kendim Niche kullanıyorum fakat Niche daha iyiyse bile bu farkın çok belirgin olduğunu düşünmüyorum. fiyat farkı da cabası
Oro ile zero arasında sadece bıçak genişliği farkı var. Bıçak mimarisi, hatta motoru bile aynı. İkisi de 320w. Oro aradaki 2 kat fiyat farkını hakediyor mu sahiplerine sormak lazım.Teşekkürler hocam önerileri fiyata göre değerlendirip bakayım sağolasın![]()