• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

herkese selam
forumda hızlı bir araştırma yaptım ancak göremedim, el değirmeni ile uçakta seyahat eden oldu mu aranızda? herhangi bir sorun çıkartıyorlar mı?

hayırlı forumlar
Şimdiye kadar kabin bagajını bir defa açtırdılar. Durumu izah edince uçağı kahve değirmeniyle kaçırmayacağımı anladılar, güldük, geçtik.

Çıkmıyor hocam. Yurtdışı dahil bir sorun yaşamadım. Merak edip soruyorlar max
Şimdiye kadar kabin bagajını bir defa açtırdılar. Durumu izah edince uçağı kahve değirmeniyle kaçırmayacağımı anladılar, güldük, geçtik.
çok teşekkürler arkadaşlar 🤗

söz konusu havalimanı güvenlik politikaları olunca insan emin olamıyor... bir seferinde yanımda taşıdığım dart okları yüzünden neredeyse uçağı kaçırıyorduk, neyse sağolun 😄

Ben en son 2 metre Comandante kutusuyla bindim uçağa. Ona laf etmedilerse hiçbir şeye laf etmezler :D
çok teşekkürler arkadaşlar 🤗

söz konusu havalimanı güvenlik politikaları olunca insan emin olamıyor... bir seferinde yanımda taşıdığım dart okları yüzünden neredeyse uçağı kaçırıyorduk, neyse sağolun 😄

Güvenlik yakın zamanda riddick günlüklerini izlemişse eğer problem çıkarabilir:)

- mekgayvır izleyenler emekli olmuşlardır. O tarafta sıkıntı yok(:

Kahve fiyatlarının ve firmalarının listelendiği bir site vardı. Bilgisayarımda kayıtlı şu an mobildeyim ama biliyorsunuzdur. Oradan ofis için Uniqua Coffee firmasından kahve aldık. Eft ile ödeme yaptık firmanın telefonu kullanılmıyor. Burada o firmayı temsil eden biri var mıdır?
Arkadaşlar çekirdekler geldi. Firma ile iletişime hiç geçemedim. Almak isteyen olursa geldiği an sürpriz oluyor, gereksiz bir mutluluk veriyor :)

Merhaba; kilitli valfli paketleri direk buzluğa atabilir miyiz? yoksa kahveleri ayrı vakum poşeti mi yapayım

arkadaşlar espressoyu double yaparken bazen az çıktı veriyor. tek şot gibi. bu neyden kaynaklanır. 15 gr öğütüyorum timomore c3 8 klik.

Merhaba arkadaşlar. Espresso konusunda yeniyim. Karacanın coffee art 1353 espresso makinesini aldım. 51mm dipsiz portafilter ile kullanmak istiyorum fakat aldığım neouzanın dipsiz portafilteri uymadı. Bunun kulak kısımlarının eni büyük olduğu için sığmadı. Kulak eni küçük, 3 kulaklı ve uyabileceğini düşündüğünüz uygun fiyatlı dipsiz portafilterleri önerebilir misiniz?
Merhaba bende karacanın öğütücülü yeni modelini aldım ancak yedek portafilter almak istiyorum ama bir tane alıp uyduramadım şu marka uyar dediğiniz veya bilen var mı arkadaşlar :(

arkadaşlar espressoyu double yaparken bazen az çıktı veriyor. tek şot gibi. bu neyden kaynaklanır. 15 gr öğütüyorum timomore c3 8 klik.
makinenizin otomatik modu varsa ve onu kullanıyorsanız genelde ince öğütüm kaynaklı olur. Daha kalın öğütebilir ya da manuel olarak siz belirleyebilirsiniz çıktı miktarını.

Merhaba bende karacanın öğütücülü yeni modelini aldım ancak yedek portafilter almak istiyorum ama bir tane alıp uyduramadım şu marka uyar dediğiniz veya bilen var mı arkadaşlar :(
Portafiltrenin başlığa takılan kısmının fotoğrafını atar mısınız ?

hocam makina manuel. Timemore c3 de 8 klikye öğütüyorum. 10 click mi yapayım
makinenizin otomatik modu varsa ve onu kullanıyorsanız genelde ince öğütüm kaynaklı olur. Daha kalın öğütebilir ya da manuel olarak siz belirleyebilirsiniz çıktı miktarını.

Portafiltrenin başlığa takılan kısmının fotoğrafını atar mısınız ?

Grunding ksm4330. Hocam
4-5 günlük makina 3000 r almıştım
Daha önce Delonghi Dedica kullanmıştım, benzer yapıda bir ürün olduğu için aynı özellik vardır diye tahmin ediyorum ama siz yine de bir deneyin/araştırın.

O tarz ürünlerde single/double shot butonları(sizde dokunmatik galiba) belli miktarda su vermeye ayarlıdır. Yani pucktaki direnç ne olursa olsun makine belli miktarda suyu grup başlığından geçirecek kadar çalıştırır pompayı sonra kapatır. Dolayısıyla puckta düşük basınç varsa çok sulu az basınç varsa az sulu bir kahve alırsınız, makine portafiltreden geçene bakmaz. Gerek farklı kahvelerle farklı tarifler deneyebilmek için gerek damak tadınıza göre lungo vs içebilmek için o ayarı kendinize göre ayarlamanız çok konfor sağlar. Dedicada shot süresince tuşa basılı tuttuğunuzda pompa çalışır, istediğiniz miktarda çıktı aldığınızda tuşu bırakırsınız ve pompa dururdu. Ve o şekilde aldığınız shot süresi kaydedilirdi. Aynı çekirdek ve aynı öğütümle yapacağınız bir sonraki shotta basılı tutmanıza gerek kalmaz, o tuşa tek bir sefer bastığınızda bir önceki çıktıya yakın bir miktarda çıktı alırdınız.

İlk mesajımda yazdığım otomatik mod/manuel mod muhabbeti bu. Eğer bu özellik sizin makinenizde de varsa tuşa basılı tutarak istediğiniz miktarda çıktı alabilirsiniz. Bu özellik yoksa kalına gitmek sorununuzu çözecektir.

Geri