• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Fish Pro geldi. Daha çalıştırmadım. Estetik açıdan eski versiyon daha iyiydi ama bunun ergonomisini beğendim, tutuşu çok güzel. @DtB

Ekli dosyayı görüntüle 32480
Tekrar hayırlı olsun,demleme köşenize çok yakışacaktır.Bana da eski versiyon daha hoş geliyordu ama üzerine sticker vs. yapıştırıp kişiselleştirince daha bi' hoş geliyor göze,zaten tutma kısmının hissiyatina alıştığında başka kettlelari yadirgiyor insan 😂 Tekrardan güzel günlerde kullanın 😊

Selamlar herkese.

- Amazon'daki tahmini teslimat süreleri ne kadar güvenilir sizce?
- Örneğin 1 ay sonraya teslimat gösteren ürünün çok daha erken teslimi mümkün müdür, yoksa bu tarz ürünler havayoluyla değil de gemiyle fln mı geliyor?

Selamlar herkese.

- Örneğin 1 ay sonraya teslimat gösteren ürünün çok daha erken teslimi mümkün müdür, yoksa bu tarz ürünler havayoluyla değil de gemiyle fln mı geliyor?
Ben Aeropress aldığımda Almanya'dan gönderilmişti, tahmini teslimat süresinden daha erken gelmişti diye hatırlıyorum. Süreden önce gelir mi bilemem fakat bence tahmini süreyi geçirmezler.

Ben Aeropress aldığımda Almanya'dan gönderilmişti, tahmini teslimat süresinden daha erken gelmişti diye hatırlıyorum. Süreden önce gelir mi bilemem fakat bence tahmini süreyi geçirmezler.
Hocam benim ürün 350 TL ama 1.5 ay vermişler:D Bu riskin alınıp alınmayacağını hesaplamaya çalışıyorum ama saçma bir şekilde ürünün kıymeti azaldıkça bu risk daha az alınır hale geliyor gibi.

Selamlar herkese.

Ben 2 ürün sipariş verdim yurt dışından birisi 3 diğeri 5 gün önce ulaştı elime. Aslında İstanbul’a gelişi çok daha kısa sürdü. Cuma günden beri İstanbul’da kolay gelsin firması elinde geziyor ürün. Az önce teslim alabildim onu da hesaba katarsak 1 hafta bile önce geldiği oluyor yani. Amazon müşteri memnuniyeti konusunda en iyi firma bence.

Selamlar herkese.

Bu biraz satıcıya göre değişiyor. Satıcı Amazon Almanya veya Amerika ise ya da bol yıldızlı iyi bir satıcıysa genelde tahmini teslim süresini geçmiyor. Hatta bir keresinde teslim tarihinden önce gelmesine rağmen sisteme düşmediği için herhangi bir talebim olmamasına rağmen kargo ücretini geri iada etmişti Amazon. Ama örneğin satıcı "yangyungstore" falansa teslimat tarihi uzayabilir ya da olumsuz bir deneyimle karşılabilirsiniz. Gerçi ben o tip satıcılardan da alışveriş yapmış ve olumsuz bir durum yaşamamıştım.

Bu biraz satıcıya göre değişiyor. Satıcı Amazon Almanya veya Amerika ise ya da bol yıldızlı iyi bir satıcıysa genelde tahmini teslim süresini geçmiyor. Hatta bir keresinde teslim tarihinden önce gelmesine rağmen sisteme düşmediği için herhangi bir talebim olmamasına rağmen kargo ücretini geri iada etmişti Amazon. Ama örneğin satıcı "yangyungstore" falansa teslimat tarihi uzayabilir ya da olumsuz bir deneyimle karşılabilirsiniz. Gerçi ben o tip satıcılardan da alışveriş yapmış ve olumsuz bir durum yaşamamıştım.
Ekran görüntüsü 2024-03-18 163524.png

selamler herkese evde espresso ve türevleri kahve yapma niyetine girdim ve dün başlangıç sevite için 4000 tl ye vestelin yarı otomatik espresso makinesini aldım henüz daha teslim olmadı.Bugün ise amazonda russel hobbs yarı otomatik espresso makinesini gördüm indirime girmiş 6110 tl ye düşmüş.Başlangıç için bütçemi zorlayıp russek hobbs almak mantıklı olur mu?

selamler herkese evde espresso ve türevleri kahve yapma niyetine girdim ve dün başlangıç sevite için 4000 tl ye vestelin yarı otomatik espresso makinesini aldım henüz daha teslim olmadı.Bugün ise amazonda russel hobbs yarı otomatik espresso makinesini gördüm indirime girmiş 6110 tl ye düşmüş.Başlangıç için bütçemi zorlayıp russek hobbs almak mantıklı olur mu?
Ürünlerin linkini paylaşır mısınız?

Ben teknosada teşhir ürünü olan Electrolux EEA111 almıştım espresso macerama bu makine ile başladım ve çok memnunum. Electrolux EEA111

Bu ürün için bütçenizi zorlamanıza gerek yok bence. Onun için harcayacağınız ekstra paranın üstüne belli bir birikim yaptıktan sonra bir üst seviyeye çıkmaya çalışmak daha mantıklı.
teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm belki aradaki farka daha sonra çelik portofino ya da daha farklı aksesuarlar alınabilir

Aynı yolun yolcusuyuz demekki :) sizbu tarz cihazlarda kullanılack çekirdek kahvede önerirsiniz şimdi bana :)
Ben başlangıç için bulunduğum yerdeki kafeden espresso kavrum çekirdek aldım Coffeehall Manavgat kavrumları kendileri yapıyor. Tadını da beğeniyorum. Yakın dönemde de Null, Niji ve Ordinarius kavrumları aldım onlarda da başarılı bence makine. 😇Coffeehall Manavgat

Hocam benzer bütçelerdee önerebileceginiz ürün varmıdır
Bu tarz ürünlerin hemen hepsi benzer iç yapıda olduğu için ürün tercihinde başka şeylere odaklanmak gerekiyor bence. Yedek parça/servis hizmetleri, estetik kaygılar, modlanabilme gibi. Yine benzer iç yapıda olduğu için mod konusunda da benzer olduklarını düşünüyorum fakat bu işle uğraşan arkadaşlar bu konuda daha iyi bir fikir verebilirler.

Zamanında kullanmış biri olarak giriş seviye için Delonghi Dedica'nın iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Tüm dünyada çok sayıda kullanıcısı var, çokca içerik ve aksesuar mevcut ve forumda da modlayan arkadaşlar var. Ama gördüğüm kadarıyla Dedica'nın fiyatları bile uçmuş. Daha hesaplı bir tercih yapacak olsam servis hizmetlerinden ötürü İdose felix tercih ederdim herhalde.

Herkese hayırlı akşamlar. Forumda daha yeniyim faydalı tüm başlıkları okumaya çalışıyorum ancak konular çok dağınık. Halbuki bazı konularda inanılmaz güzel bilgiler var yeni başlayanlar için. Örneğin espressoya giriş 101, espresso yaparken karşılaşılan sorunlar, espresso için elzem ürünler vs. Önerim şu olacak. Forum yönetiminin belirleyeceği böyle çok önemli ve bilgi içeren konular diğer forumlarda olduğu gibi ilgili bölümde başa sabitlense daha güzel olmaz mı? Çünkü önemli konular sabitlenmediği için çok aşağı sayfalarda kalıyor ve oradaki bilgilere ulaşmak zorlaşıyor. En azından benim gibi yeni başlayanlar temel bilgilere çok daha rahat ve kolay ulaşır

Geri