Tekrar hayırlı olsun,demleme köşenize çok yakışacaktır.Bana da eski versiyon daha hoş geliyordu ama üzerine sticker vs. yapıştırıp kişiselleştirince daha bi' hoş geliyor göze,zaten tutma kısmının hissiyatina alıştığında başka kettlelari yadirgiyor insanFish Pro geldi. Daha çalıştırmadım. Estetik açıdan eski versiyon daha iyiydi ama bunun ergonomisini beğendim, tutuşu çok güzel. @DtB
Ekli dosyayı görüntüle 32480
Ben Aeropress aldığımda Almanya'dan gönderilmişti, tahmini teslimat süresinden daha erken gelmişti diye hatırlıyorum. Süreden önce gelir mi bilemem fakat bence tahmini süreyi geçirmezler.Selamlar herkese.
- Amazon'daki tahmini teslimat süreleri ne kadar güvenilir sizce?
- Örneğin 1 ay sonraya teslimat gösteren ürünün çok daha erken teslimi mümkün müdür, yoksa bu tarz ürünler havayoluyla değil de gemiyle fln mı geliyor?
Hocam benim ürün 350 TL ama 1.5 ay vermişlerBen Aeropress aldığımda Almanya'dan gönderilmişti, tahmini teslimat süresinden daha erken gelmişti diye hatırlıyorum. Süreden önce gelir mi bilemem fakat bence tahmini süreyi geçirmezler.
Ben 2 ürün sipariş verdim yurt dışından birisi 3 diğeri 5 gün önce ulaştı elime. Aslında İstanbul’a gelişi çok daha kısa sürdü. Cuma günden beri İstanbul’da kolay gelsin firması elinde geziyor ürün. Az önce teslim alabildim onu da hesaba katarsak 1 hafta bile önce geldiği oluyor yani. Amazon müşteri memnuniyeti konusunda en iyi firma bence.Selamlar herkese.
- Örneğin 1 ay sonraya teslimat gösteren ürünün çok daha erken teslimi mümkün müdür, yoksa bu tarz ürünler havayoluyla değil de gemiyle fln mı geliyor?
Selamlar herkese.
Bu biraz satıcıya göre değişiyor. Satıcı Amazon Almanya veya Amerika ise ya da bol yıldızlı iyi bir satıcıysa genelde tahmini teslim süresini geçmiyor. Hatta bir keresinde teslim tarihinden önce gelmesine rağmen sisteme düşmediği için herhangi bir talebim olmamasına rağmen kargo ücretini geri iada etmişti Amazon. Ama örneğin satıcı "yangyungstore" falansa teslimat tarihi uzayabilir ya da olumsuz bir deneyimle karşılabilirsiniz. Gerçi ben o tip satıcılardan da alışveriş yapmış ve olumsuz bir durum yaşamamıştım.

Ürünlerin linkini paylaşır mısınız?selamler herkese evde espresso ve türevleri kahve yapma niyetine girdim ve dün başlangıç sevite için 4000 tl ye vestelin yarı otomatik espresso makinesini aldım henüz daha teslim olmadı.Bugün ise amazonda russel hobbs yarı otomatik espresso makinesini gördüm indirime girmiş 6110 tl ye düşmüş.Başlangıç için bütçemi zorlayıp russek hobbs almak mantıklı olur mu?
Ürünlerin linkini paylaşır mısınız?
Bu ürün için bütçenizi zorlamanıza gerek yok bence. Onun için harcayacağınız ekstra paranın üstüne belli bir birikim yaptıktan sonra bir üst seviyeye çıkmaya çalışmak daha mantıklı.
teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm belki aradaki farka daha sonra çelik portofino ya da daha farklı aksesuarlar alınabilirBu ürün için bütçenizi zorlamanıza gerek yok bence. Onun için harcayacağınız ekstra paranın üstüne belli bir birikim yaptıktan sonra bir üst seviyeye çıkmaya çalışmak daha mantıklı.
Aynı yolun yolcusuyuz demekkiBen teknosada teşhir ürünü olan Electrolux EEA111 almıştım espresso macerama bu makine ile başladım ve çok memnunum. Electrolux EEA111
Hocam benzer bütçelerdee önerebileceginiz ürün varmıdırBu ürün için bütçenizi zorlamanıza gerek yok bence. Onun için harcayacağınız ekstra paranın üstüne belli bir birikim yaptıktan sonra bir üst seviyeye çıkmaya çalışmak daha mantıklı.
Ben başlangıç için bulunduğum yerdeki kafeden espresso kavrum çekirdek aldım Coffeehall Manavgat kavrumları kendileri yapıyor. Tadını da beğeniyorum. Yakın dönemde de Null, Niji ve Ordinarius kavrumları aldım onlarda da başarılı bence makine.Aynı yolun yolcusuyuz demekkisizbu tarz cihazlarda kullanılack çekirdek kahvede önerirsiniz şimdi bana
![]()
Bu tarz ürünlerin hemen hepsi benzer iç yapıda olduğu için ürün tercihinde başka şeylere odaklanmak gerekiyor bence. Yedek parça/servis hizmetleri, estetik kaygılar, modlanabilme gibi. Yine benzer iç yapıda olduğu için mod konusunda da benzer olduklarını düşünüyorum fakat bu işle uğraşan arkadaşlar bu konuda daha iyi bir fikir verebilirler.Hocam benzer bütçelerdee önerebileceginiz ürün varmıdır