• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Selamlar, Birakaç gün önce Gaggia E24 espresso makinesi aldık ancak içerisinden çıkan plastik tamper'in hiçbir işe yaramayacağını bildiğimden ötürü uygun fiyatlı güzel bir tamper almak istiyorum ancak 58.55mm tam oturuyor 58mm küçük geliyor gibi yazılar gördüm. Sağlıklı olacak tamper ölçüsü hangisidir. Önerebileceğiniz bir tamper varmıdır?

Farkındayız, bu fiyatlara önerebileceğiniz farklı bir öğütücü varsa eğer iptal edip önerdiğinizi alabiliriz. Mochapod ve espresso arasında çok fark olmayacağını düşündüğümüzden ve fiyatının cebimize uygun olmasından ötürü hoşumuza gitti aldık.

Df64 güzel ancak o kadar çıkamayız dediğim gibi maksimum 8000 ve civarına çıkabiliriz daha da maalesef.
İkinci el bir lelit fredim var yardımcı olabilirim düşünürseniz garantisi devam ediyor

İkinci el bir lelit fredim var yardımcı olabilirim düşünürseniz garantisi devam ediyor
Teklifiniz için teşekkürler ancak kuzenimden konchero mostro öğütücüsünü aldık. Dediğim gibi öyle nitelikle kahve vb. bir durumumuz yok bizim kahvenin tadını almak keyifle içmek istiyoruz. Kuzenim önerilen tarzda üst bir öğütücü alacak bu kadar fark oluşuyor mu onu de denemiş olağız.

Nitelikli çayla ilgili bir başlık vardı bulamadım da bilen varsa paylaşabilir mi rica etsem

58mm kullandığımda kenarlarda baskı yapamadığım alan kalıyordu, o yüzden 58,5mm aldım ve artık sorun yaşamıyorum.
Merhaba almış olduğunuz 58,5mm ürünün linki varsa paylaşabilirmisiniz bizde değerlendirelim

Nisan ve Mayıs aylarında Temu dan toplam 5 ayrı siparişte 20 farklı ürün bana sorunsuz bir şekilde ulaştı. Çok memnun kaldım ve %60 vergiye rağmen hala ucuz diyebilirim. Aylık 5 farklı sipariş kotası var sanırım. Kahve ile ilgili aldığım ürünler mükemmel. Vakum makinesi canavar gibi, etkin 2 cup için aldığım filtre kağıtları burdaki satıcılardan 4 kat daha ucuz ve en az 2 kat daha iyi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250505_005544.jpg
    Screenshot_20250505_005544.jpg
    91.2 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_20250505_005442.jpg
    Screenshot_20250505_005442.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20250505_005654.jpg
    Screenshot_20250505_005654.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 114
Linklerini gönderebilir misiniz? @Goldviper

Vakum makinesi bu hocam, biraz küçük fakat çok iyi vakumluyor. Yanında 5 adet vakum poşeti geliyor fakat ben ayrıca 12cm*300cm poşet aldım. Bu makineye tam uyuyor. Daha büyük poşetleri de vakumlayabilirsiniz.

Vakum poşeti

Etkin veya diğer düz tabanlar için filtre kağıdı:

https://share.temu.com/jAwPQTQbYZA

Ayrıca cam server almıştım fakat sapı kırık bir şekilde ulaştı, fotoğraf atıp iade açtım hemen iade ettiler ücretini. Ürünü istemediler. Cam ürünleri çok tavsiye etmiyorum.

Arkadaşlar 3-4k bütçeyle bir öğütücü daha alayım diyorum.

Molent pocket bulabilirsem, ya da 1zpresso q air var kafamda. Ufak bir şey bakıyorum. Sizlerin de başka önerisi ya da bunlar arasından bir tavsiyesi varsa memnun olurum.

@emrekocakurt @DragonFly @AltayOzger

Son karar makina olarak sıfır olsun bizim olsun diyerek Gaggia E24 alacağız. Açık konuşayım maalesef bir öğütücüye 15-20 bin ₺ veremeyiz. 5-8 bin ₺ arasına bir öğütücü olarak ne önerirsiniz.

Wilfa Aroma bu bütçedeki en iyi tercih mi olur?

Bir de Gaggia'ın New Classic, New Classic Pro, New Classic Evo modelleri var bunlardan hangisini tercih etmeliyiz. Bu üç makinenin arasında ne farkı var. Mesela E24 21 bin, New Classic Evo 19 bin. Arasında 2 bin₺ fark var, örneğin o farka dipsiz bir porta filtre alınabilir ya da öğütücü için kullanılabilir.
Hayırlı olsun, yakın zamanda ben de Gaggia Classic aldım. Bazı sitelerde Evo olarak yazılmış fakat model numarası olarak RI9481 gözüküyordu, bu model zaten New Classic E24 modelinin numarası. Bu model numarasını almaya dikkat edin çünkü brass boiler eski modellerde yok diye biliyorum.

Yurt dışından gelebilen tek paket bu oldu fellow atmosa veda ettim

Ekli dosyalar

• IMG_8303.jpeg
    IMG_8303.jpeg
    331.1 KB · Görüntüleme: 79
Hayırlı olsun, yakın zamanda ben de Gaggia Classic aldım. Bazı sitelerde Evo olarak yazılmış fakat model numarası olarak RI9481 gözüküyordu, bu model zaten New Classic E24 modelinin numarası. Bu model numarasını almaya dikkat edin çünkü brass boiler eski modellerde yok diye biliyorum.
Aynı model koduna yeşil rengi (Çokta yakışıklı bir renkti) beymende çok daha uyguna satılıyordu ancak emin olamadığımızdan linkteki çeliği satın aldık.

Dediğiniz gibi pirinç kazanla geldi, ısındı mı soğumak bilmiyor alet. 4 gündür kullanıyoruz ve şu anlık gayet güzel, içtiğimiz kahveden tat almaya başladık. Temu üzerinden de leveler, tamper, puck screen, wdt vb. ekipmanların siparişini geçtik.

Double sepet ile çok güzel çıktılar alabiliyoruz ancak single sepeti hala beceremedik. 7 gram çok az geliyor, 9 gram çok fazla geliyor, 8 gram kokuyorum iyi bir akış sağlanmıyor. Bİraz daha üzerinde durmak gerek.

Geri