vetiverfan
Barista
Herhangi bir kavurucudan yıkanmış Etiyopya önerisi olan var mı? Böyle şeftali/kayısı, çiçeksi notaları olan mesela hafif çayımsı.
Bundan daha gereksiz çok az şey vardır herhalde. Hocam böyle bir şeye gerek yok bence. Filtre kağıdı ve Dripper kuru iken elinizle oturtup çeşmenin altında suya tutun mükemmel bir şekilde yapışacak, çeşme yoksa yine aynı şekilde elinizle tutarken Kettle ile su dökün yine güzel bir şekilde yapışacaktır. Bu ürün onsuz yapamayacağınız bir şey yapmıyor.Şöyle bi şey var V60 için. Kullanan var mı?
Ben demleme yaparken kâğıdın drippera tam oturmadığı ya da bunu beceremediğimi düşünüyorum. Bu işe yarar mı fikriniz nedir
Bende orta boy yuvarlak kaselerden var, Dripper'ı ıslattıktan sonra filtre kağıdını da yerleştirdikten sonra üstüne onu koyuyorum, birkaç saniye bastırdıktan sonra onu kaldırıp normal bir şekilde filtre kağıdını ıslatıyorum. Bu şekilde filtre kağıdı Dripper'a mükemmel yapışıyor.Şöyle bi şey var V60 için. Kullanan var mı?
Ben demleme yaparken kâğıdın drippera tam oturmadığı ya da bunu beceremediğimi düşünüyorum. Bu işe yarar mı fikriniz nedir
Silme olmayabilir diğer forumlarda da yok (her ne kadar bu forum o kararlara tepki olarak demokratik hakları savunuyor olsa da...) ama imla klavye hataları ve bazen yapıştırılan linklerin çalışmaması için kısa süreli düzenleme fonksiyonu olmalı.Mesaj silme kaldırılmış. Hayırlı olsun. Göndermeden önce daha fazla düşüneceğiz. Yazıp yazıp sileceğiz. Sonunda derin bir sessizlik olacak. Yeni mesaj yok, üye yok... forum bitti. mesajlar kamu malı olmuştur. silinemez. iyi düşünelim öyle yazalım... Silme yoksa yazmak da zevk vermez. Mutlaka yazmak zorunda değiliz.
Cold brewElimde yaklaşık olarak 3-4 kilo kadar çekirdek kahve var.
Ofise güzel bir kahve aldırmak istiyorum, ortak alım olacağı için herkesi ikna edecek bir fiyatta olması lazım. Uygun fiyatlı nitelikli kahve için nereleri önerirsiniz. Kendim için genelde kahvefabrikasını kullanıyorum.
Bir tane de el değirmeni kaşıntısı tuttu beni. Evde Sette kullanıyorum, filtre kahve performansı çok kötü. Filtre kahve işini zirveye taşıyacak ama kullanması kastıracak bir Pietro mu alsam, yoksa all-around başarılı arada ofise vs götürebileceğim bir k-ultra mı? Çok kararsız kaldım, pietro k-ultra arasında tat farkını hisseder miyim diye.
sezy decaf türk kahvesi çok iyi.Aile için uygun fiyatlı decaf önerebilecek var mı?
Olur.Vakumlayıp dondurduğum çekirdekler 13 aydan sonra hala içilebilir seviyede olur mu sizce?