• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Hocam son iki ay içerisinde A4 ve tetranın decaf kahvesini denedim, tetranınki bir tık daha iyiydi. Ancak milestones decaf bu ikisinden fersah fersah ileride, çok çok güzeldi.
Bu arada şuan montag indirimde, decaf kahvesi de mevcut, denemedim henüz. indirimli fiyatı iyi sayılır.

Şöyle bi şey var V60 için. Kullanan var mı?
Ben demleme yaparken kâğıdın drippera tam oturmadığı ya da bunu beceremediğimi düşünüyorum. Bu işe yarar mı fikriniz nedir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-06-21-29-39-440-edit_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-05-06-21-29-39-440-edit_com.einnovation.temu.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 71
Ben demleme yaparken kâğıdın drippera tam oturmadığı ya da bunu beceremediğimi düşünüyorum. Bu işe yarar mı fikriniz nedir
Bundan daha gereksiz çok az şey vardır herhalde. Hocam böyle bir şeye gerek yok bence. Filtre kağıdı ve Dripper kuru iken elinizle oturtup çeşmenin altında suya tutun mükemmel bir şekilde yapışacak, çeşme yoksa yine aynı şekilde elinizle tutarken Kettle ile su dökün yine güzel bir şekilde yapışacaktır. Bu ürün onsuz yapamayacağınız bir şey yapmıyor.

Bende orta boy yuvarlak kaselerden var, Dripper'ı ıslattıktan sonra filtre kağıdını da yerleştirdikten sonra üstüne onu koyuyorum, birkaç saniye bastırdıktan sonra onu kaldırıp normal bir şekilde filtre kağıdını ıslatıyorum. Bu şekilde filtre kağıdı Dripper'a mükemmel yapışıyor.

Forumda mesaj düzenleme tuşu mu kalktı yoksa bende mobilde bir şekilde görünmüyor mu?

Espresso için elektrikli bir öğütücü bakıyorum, linkteki Hibrew G5 isimli ürünü gördüm. Bu makine/marka hakkında tecrübesi olan var mı? Ya da 150-200 euro arası makine tavsiyesi olan? Konchero ve Graef'ten iyi gibi geldi yorumlarına bakınca ama bilemedim.

Mesaj silme kaldırılmış. Hayırlı olsun. Göndermeden önce daha fazla düşüneceğiz. Yazıp yazıp sileceğiz. Sonunda derin bir sessizlik olacak. Yeni mesaj yok, üye yok... forum bitti. mesajlar kamu malı olmuştur. silinemez. iyi düşünelim öyle yazalım... Silme yoksa yazmak da zevk vermez. Mutlaka yazmak zorunda değiliz.

Mesaj silme kaldırılmış. Hayırlı olsun. Göndermeden önce daha fazla düşüneceğiz. Yazıp yazıp sileceğiz. Sonunda derin bir sessizlik olacak. Yeni mesaj yok, üye yok... forum bitti. mesajlar kamu malı olmuştur. silinemez. iyi düşünelim öyle yazalım... Silme yoksa yazmak da zevk vermez. Mutlaka yazmak zorunda değiliz.
Silme olmayabilir diğer forumlarda da yok (her ne kadar bu forum o kararlara tepki olarak demokratik hakları savunuyor olsa da...) ama imla klavye hataları ve bazen yapıştırılan linklerin çalışmaması için kısa süreli düzenleme fonksiyonu olmalı.

Elimde yaklaşık olarak 3-4 kilo kadar çekirdek kahve var. Bunların içinde 2 yıl öncesinden kalma öğütülmüşte var biraz daha güncel çekirdekte var. Bunları nasıl değerlendirebiliriz? Türk kahvesi çektirip eşe dosta dağıtayım diyorum. Paket kahvelerde her türlü iyi olur onlarda farklılık yaşamış olur diye düşündüm. Farklı öneriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..

Ofise güzel bir kahve aldırmak istiyorum, ortak alım olacağı için herkesi ikna edecek bir fiyatta olması lazım. Uygun fiyatlı nitelikli kahve için nereleri önerirsiniz. Kendim için genelde kahvefabrikasını kullanıyorum.

Bir tane de el değirmeni kaşıntısı tuttu beni. Evde Sette kullanıyorum, filtre kahve performansı çok kötü. Filtre kahve işini zirveye taşıyacak ama kullanması kastıracak bir Pietro mu alsam, yoksa all-around başarılı arada ofise vs götürebileceğim bir k-ultra mı? Çok kararsız kaldım, pietro k-ultra arasında tat farkını hisseder miyim diye.

Ofise güzel bir kahve aldırmak istiyorum, ortak alım olacağı için herkesi ikna edecek bir fiyatta olması lazım. Uygun fiyatlı nitelikli kahve için nereleri önerirsiniz. Kendim için genelde kahvefabrikasını kullanıyorum.

Bir tane de el değirmeni kaşıntısı tuttu beni. Evde Sette kullanıyorum, filtre kahve performansı çok kötü. Filtre kahve işini zirveye taşıyacak ama kullanması kastıracak bir Pietro mu alsam, yoksa all-around başarılı arada ofise vs götürebileceğim bir k-ultra mı? Çok kararsız kaldım, pietro k-ultra arasında tat farkını hisseder miyim diye.

Sezy Coffee öneririm.

Madem soru sorma alanı size bir chatbot hazırladım görselin kusuruna bakmayasanız :)

fiyat algımızı zaten kaybetmiştik de yani artık gerçekten insanın eli kahve almaya gitmez oldu. bunlar nasıl fiyatlar yav

Geri