Adres sıkıntısı son zamanlarda benimde başıma dert olmaya başladı. Aynı site içerisinde yan binaya taşındım. Geçen aylarda Clean Cup, Null ve Kahve Fabrikası'ndan sipariş vermiştim. Hepsi de Yurtiçi Kargo ile gönderim yaptılar ve kargolar eski daireye gitti. Kurye ilgiliydi de her seferinde arayıp bana teslim etti. Yurtiçi Kargonun internet sitesine giriş yapıp adres eklememi yoksa hep bu şekilde sıkıntı olacağını bildirdi. Sitelerine güncel adresimi güç bela ekledim fakat sonrasında alışveriş yapmadığım için sıkıntı devam ediyor mu bilmiyorum. Yeni sipariş verecek kahve severler varsa adreslerini eklerlerse faydası olabilir.
Herhangi bir bilgilendirme vesaire gelmedi lakin Yurtiçi Kargo'nun mobil uygulaması üzerinden bildirim geldi, 15:53'te kargoya verilmiş. Arayıp ismime kargo var mı diye sorarak ya da YK üyeliğiniz üzerinden öğrenebilirsiniz.01 Haziran siparişim halen kargoya verilmedi, var mı başka 01 Haziran siparişi yola çıkmayan?
kod tum ay boyu gecerli olunca ya stogu hic olmayanlar ilk günden aliyo ya da stogu olanlar(ben) son gün aliyo ve basta sonda yigiliniyo diye gözlemliyorum. Arasi yokBu toplu alım biraz sakin geçiyor gibi, heralde celsius-montag stokları eritilmeye çalışılıyor
null.coffee
null.coffee
Girdiği gibi bitmiş![]()
Worka Anaerobic Natural - Ethiopia - 2020
Tadım Notları: Deneysel anaerobik doğal işlenmiş bu kahvede, burunda beyaz çiçekler, tropik meyveler ve dağ çileğinin sizi karşıladığı bir parfüm gibi güçlü kokular var. Damakta alışılagelmiş doğal kahvelerden farklı olarak geniş palette bir asidite ve oldukça kompleks lezzetler barındırıyor...null.coffee
Worka ve Wolichu Wachu tekrar stoklara girmiş.![]()
Wolichu Wachu Washed - Ethiopia - 2020
Tadım notları: Yasemin, bergamot, limon otu, nektarin, vanilya, bisküvi, çiçek balı , seylan çayı ve çikolata gibi oldukça derin bir lezzet profiline sahip yeni hasat bu kahve geçen sezon hasatından çok daha güçlü gövde ve aromalara sahip. Soğudukça buzlu çay gibi oluyor. Yeni hasat yıkanarak...null.coffee