• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Geçen aylarda yaptığım alımlarda Fortaleza ve cuzcachapa espresso çekirdekleri çok hoşuma gitmişti acaba bu ayki alım için öneride bulunabilirimsiniz ? (Asitik kahveler pek beni çekmiyor maalesef)
Teşk.

Kuzu geldi. Ne kadar beklemeliyim gaz çıkışı sonlanması için. 10 gün yeterli mi? Vakumlayıp derin dondurucuya atacağım. Ev kahve doldu kısa sürede tüketilecek dünya kadar çekirdek var.

Ekli dosyalar

• 49E02C6E-6B87-4FCD-852D-B9E0A7409FA0.jpeg
    49E02C6E-6B87-4FCD-852D-B9E0A7409FA0.jpeg
    71.5 KB · Görüntüleme: 173
Adres sıkıntısı son zamanlarda benimde başıma dert olmaya başladı. Aynı site içerisinde yan binaya taşındım. Geçen aylarda Clean Cup, Null ve Kahve Fabrikası'ndan sipariş vermiştim. Hepsi de Yurtiçi Kargo ile gönderim yaptılar ve kargolar eski daireye gitti. Kurye ilgiliydi de her seferinde arayıp bana teslim etti. Yurtiçi Kargonun internet sitesine giriş yapıp adres eklememi yoksa hep bu şekilde sıkıntı olacağını bildirdi. Sitelerine güncel adresimi güç bela ekledim fakat sonrasında alışveriş yapmadığım için sıkıntı devam ediyor mu bilmiyorum. Yeni sipariş verecek kahve severler varsa adreslerini eklerlerse faydası olabilir.

Bazen sistemde isminize kayıtlı eski adrese düşebiliyor, benim de yurtiçi ile 7 sene önceki adresime gitmişti ilk CD toplu alımında. Tanıyamamıştım adresi hatta, maps street viewdan bakınca görmüştüm...

01 Haziran siparişim halen kargoya verilmedi, var mı başka 01 Haziran siparişi yola çıkmayan?

01 Haziran siparişim halen kargoya verilmedi, var mı başka 01 Haziran siparişi yola çıkmayan?
Herhangi bir bilgilendirme vesaire gelmedi lakin Yurtiçi Kargo'nun mobil uygulaması üzerinden bildirim geldi, 15:53'te kargoya verilmiş. Arayıp ismime kargo var mı diye sorarak ya da YK üyeliğiniz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Selamlar arkadaslar,

5725 nolu siparise kadar olan butun paketler bugun itibari ile gonderildi.

ek olarak paketleri, siparis adreslerinden farkli bir adrese giden arkadaslarim, null coffee nin gonderdigi paketlerin girişini yapan YK personeli ismi yazdıktan sonra çıkan ilk adrese enter basıp etiket oluşturuyor. Null coffee nin olusturdugu etiketteki adresle eşleşiyor mu diye pek bakmıyor. Bundan dolayi kargolar yurtici kargonun sisteminde kayitli baska adrese gidebiliyor. Bu durum null coffee ile alakali bir durum degildir. Yasadiginiz problem icin kusura bakmayiniz. Yurtici kargo ile bu durum gorusuluyor.

Son düzenleme:
Sevgili kahve severler merhaba espresso ve v60 icin espresso harmani ve filtre harmani dusunuyorum . Baska tavsiyesi olan bunlari alma bunlar iyidir denilecek cekirdekler var ise seve seve dinlerim . Tesekkurler

selamlar arkadaşlar,

Bugün itibari ile 5818 nolu siparişe kadar olan paketler 2-3 eksik dışında kargoya verildi. Yarın eksikler de dahil olacak şekilde bütün siparişler çıkmış olacak. Bilginize

Okuduğum olumlu yorumlar neticesinde, Cascavel Verde ve Cipizu Peru alımını gerçekleştirdim. Özellikle Cipizu Perunun kurabiye nüansını çok merak ettim. Aynı semt lokasyonunda bulunmamızdan dolayı yarın direk kendilerinden gidip teslim alacağım.

Dostlar kahvelerim geldi. Kibingo 02.06 kavrum tarihine sahip sanırım. Tadım yaptıktan sonra amatör birisi olarak yorumda bulunacağım. Afiyetle kalın.
20210608_205405.jpg

Turaco, worka ve cascavel aldım.Kahveler en az 10 gün beklesin içmeden önce.Ben hepsini denedim 5.günde. Kavrum tutarsızlığı, kalitesizlik yok.Hepsi de nitelikli aromalara ve canlı asiditeye sahip.Kahveler değişik.Bu alımda anladım ki null’un damak tadı bana uygun değil.Standart tatlar arayanlar temkinli olsun.Kahveler çiçeksi, hafif tatlı ve şarapsı değişik hissiyatları var.
Yandaroyu icen varsa ne dedigimi anlayacaktır.
Sonuç olarak kavrumları beğendim

Worka ve Wolichu Wachu tekrar stoklara girmiş.

Oh, şöyle bir nefesleneyim. 15'inci sayfadan beri aralıksız okuyorum. Forum kısır döngüye girmiş. beraber tadım etkinliği, sadece toptan alıma evrilmiş; sadece volum'lü toptan alım, ucuz fiyatları getirmiş ve bazı yazarlara göre normal zamandaki kaliteyi aşağıya çekmiş; kahvesini alan yorum yapmamış çekip gitmiş. Bunu gören ve kahvesini de alamayan beraber tadımcılar isyan etmiş. Eee.. İzahım yok, kabul ederseniz mizahım var. Buyrun ikinci paragrafa.

Kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim!! Söz verdiğimiz üzere Haziran toplu alımda da buradayız. Hep beraberiz. Kıymetli dostlarım, bildiğiniz üzere böyle şeyler çoğaldığı için bir yoklama yapalım istedim. Çünkü onlar da dinlesinler. Onlar da kaçırmasınlar istedim. Kargosu gelmeyenler, arkadaşları orada mısınız? Tabii, bakalım. En favori kahveden 100 gr. bile alamayan orada mısın? Tamaam, iyi bakalım. Beş kilo sipariş geçen, sen de orada mısın? Tamaam. Kahvesi maaşı kadar olan gazeteciler siz de orada mısınız? Tamaam. Onlara lafımız yok. Çakma üçüncü dalga kavurucular siz de orada mısınız, tamam mı? İyi olanlara da sözümüz yok. Kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim! Gördüğünüz üzere yoklamayı yaptık ve şimdi toplu alıma devam etmekte herhangi bir sakınca yok.

Son düzenleme:
Son iki yildir en memnun kaldigim kavurucu listesinde Null u kendi acimdan 1. siraya cikardim. Cascavel verde hem filtre hem de espresso olarak gayet basarili zaten onlarca da yorum var, ozellikle Hermosa yi cok merak ettigim icin bu ayki ikinci alimimi da gerceklestirmis bulunuyorum. Serdengectilere selam olsun :-)

Ekli dosyalar

• 8007B734-FA4B-43DC-9908-878309E3072A.jpeg
    8007B734-FA4B-43DC-9908-878309E3072A.jpeg
    191.7 KB · Görüntüleme: 181
Worka ve Wolichu Wachu tekrar stoklara girmiş.
Girdiği gibi bitmiş

Aslında ay sonu katılacaktım ancak Wolichu ve Worka'nın stokalara girmesiyle Cascavel ve Mam'ı da ekleyerek alıma katıldım. Worka'yı alsam mı almasam mı derken stok bitti :d Bu arada Wolichu'da sadece 3 paket kalmış gözüküyor, almak isteyenler elini çabuk tutsun.

Geri