• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Null gelen eleştirileri değerlendirmiş yine. Paketi açmak için yapışkanı kesmek gerekiyordu ve bu da kötü bir görünüme sebep oluyordu. Birkaç arkadaş eleştirmişti diye hatırlıyorum bunu. Şimdi küçük yuvarlak bir çıkartmayla durumu çözmüşler.

Edit: Bu arada ilk deneme 25.05 kavrumlu Timbuyacu. Hafif sütlü çikolata ve yoğun meyvemsilik var. Neden sıvı toblerone dediğini anladım pürüzsüz bir çikolata hissi var. Asiditede limon almadım sarı-kırmızı meyve karışık gibi geldi. Orta güçlü demişler ama ben gövdeyi hafif buldum.

Bence ne açıdan memnun kalmadığınızı detaylandırın. Almayı düşünen kişilere de fikir vermiş olursunuz.
Zümrüt Karaca Refisa çekirdeğinden Kibingo ya geçtim bir kaç demleme sonrasında daha net bilgi vermem daha doğru olur, ilk etapta kokusu ve tadı biraz cansız geldi diyebilirim.

#5536 numaralı sipariş benim. Kargoya verildiğine sevindim ama kargo takip numarası gelmedi henüz. Emeğinize sağlık tekrardan.
benim de kargo ile ilgili mesaj falan gelmedi ama kargom dün geldi. Güvenliğe bırakmışlar. kibingo ve walichu wachu 25 mayıs worka ve cascavel verde 2 Haziran kavrumluydu.

benim de kargo ile ilgili mesaj falan gelmedi ama kargom dün geldi. Güvenliğe bırakmışlar. kibingo ve walichu wachu 25 mayıs worka ve cascavel verde 2 Haziran kavrumluydu.
Benimde az önce geldi. Cipuzu 25 Mayıs Turaco ve Cascavel Verde 1 Haziran kavrumlu. Birazdan Cipuzuyu demlemeye çalışacam

Kahvelerim geldi teşekkür ederim, beklentimi düşük tutup ilk tercihimi Kibingo ile filtre kahvede kullandım, çok memnun kalmadığımı iletmek isterim 😕
Hocam o 1 kg'lik paket zipli pakette mi geldi? Paketi henüz açmadım ama elimle bir şey hissedemedim

Kıvrımın bittiği yerde küçük bir delik görünüyor fotoğrafta ama emin olamadım sizde ki de öyle mi?
Evet paket aynı ancak paketi açtıktan sonra bir kavanozda saklamam lazım sanırım

Bugün sipariş veren oldu mu? Ben sepete gidip adres kısmını doldurduktan sonra sorun alıyorum sürekli? Benzer sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımlara açığım.

Edit: Safari de problem veriyor chrome üzerinden işlemi tamamladım.

Son düzenleme:
mail dun geldi ve bugun gidip aldım. ilk defa kurukahveciden baska bir turk kahvesi denemiş oldum. evdeki herkes bayıldı, bizim icin alisilmisin epey disina çıkan bir turk kahvesi oldu. findik tadını çok alamasam da çikolata aroması hissediliyordu. turk kahvesinin o aci tadı da baskilanmisti.

20 sayfalık konuda çekirdekler ile ilgili maalesef çok az mesaj var, 10. Sayfaya kadar çekiliş, sonraki çoğu sayfa stok mevzusu konuşulmuş. O yüzden kahveler ile ilgili merak ettiklerimi sormak istedim. 3 adet 250şer gram almaya planlıyorum.
V60 için ekşi olmayan hangi çekirdeği önerirsiniz? (Daha önceki alımlarda bayatlayana kadar CD-Pedra Azul, Celcius-Hambella ve Montag-Fortaleza çok beğenmiştim. Ancak Montag-Idido ekşiliği ön plana çıktığı için diğerleri kadar çok beğenemedim)
Mokapot için espresso kavrumunu önerebileceğiniz bir çekirdek var mı?
Diamond Brezilya Türk kahvesini deneyen oldu mu tavsiye eder misiniz?
Mam uzun süredir denemek istediğim bir çekirdekti muhtemelen ona da siparislerim arasında yer vereceğim.

20 sayfalık konuda çekirdekler ile ilgili maalesef çok az mesaj var, 10. Sayfaya kadar çekiliş, sonraki çoğu sayfa stok mevzusu konuşulmuş. O yüzden kahveler ile ilgili merak ettiklerimi sormak istedim. 3 adet 250şer gram almaya planlıyorum.
V60 için ekşi olmayan hangi çekirdeği önerirsiniz? (Daha önceki alımlarda bayatlayana kadar CD-Pedra Azul, Celcius-Hambella ve Montag-Fortaleza çok beğenmiştim. Ancak Montag-Idido ekşiliği ön plana çıktığı için diğerleri kadar çok beğenemedim)
Mam uzun süredir denemek istediğim bir çekirdekti muhtemelen ona da siparislerim arasında yer vereceğim.
Ben siparişi gece 00:01 de verdim. Bana bile daha dün geldi. salınım süreci henüz bitmedi. kibingo ve walichu wachu 25 mayıs kavrumluydu. kibingodan başladım denemeye.
Şunu al bunu al diyemem ama kibingo alma derim kendi adıma. :) Soğuk kahve çekirdeğine evirmeden önce birkaç deneme daha yapacağım. Olmadı soğuk kahve :))

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cipizu önerebilirim asiditesi çok az, sırf kokusu için bile alınır bence inanılmaz kokuyor. Mam neredeyse hiç asidite yok tatlı, yüksek gövdeli bir bardak elde ettim. Aeropress için konuşuyorum ama v60 için de benzer sonuçlar elde edilebilir diye düşünüyorum.

Null sipariş ağına ciddi çözümler bulmalı. Şimdi toplu etkinlik olduğu için anlayışla karşılanabilir ancak normal dönemde sipariş verdiğimde yine çok geç iletiyorlardı. İstanbul dışında kahve bekleyenler için çok sinir bozucu oluyor çünkü :)

Timbayacu Vista Hermosa 25.05 kavrumlu çekirdeği V60 ile denedim. 20 gr kahve,300 ml cikti olacak sekilde demlendi. demleme suresi 2:47
kokudaki uzum öyle asiyi hissedilmiyor ama yine de kendini belli ediyor. baharat biraz on planda olacak sekilde alttan alta limon tadıyla güzel,degisik bir tadı var bence. tadım notlarında yazan Toblerone u çok alamadım. benim beğendiğim bir çekirdek oldu.
Edit: fincanın sonuna doğru Toblerone tadı da gelmeye başladı ya da ben kendimi çok şartladım, bilemiyorum 😂

Son düzenleme:
Sipariş iptali nasıl yapılıyor? Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Mam, Cascavel ve Worka aldım. Kavrumlar bence filtre için gayet iyi bitter yanık tatlar almadım. Mam ve Cascavel fiyat performans kahvesi. Mam oldukça gövdeli ve meyvemsi, tatlı bir kahve. Cascavel yine meyvemsi, tatlı bir kahve daha zarif ve hafif "mam"a göre . Worka için yukarıda yorumlarımı belirtmiştim, beklediğimi bulamadım. Birçok kişi de eski Worka değil demiş. Elbette güzel kahve ancak çok öne çıkan bir kahve değil. "After taste" oldukça uzun sürdü, o güzeldi. Farklı tarifler deneyeceğim.

Son düzenleme:
Kendini bulmasi biraz zaman aliyor olabilir mi? Ilk worka deneyimimde de 2. haftadan sonra profilin daha iyi oturdugunu, tatligin arttigini hissetmistim ben. donemsel farklilik illaki oluyordur, benim bahsettigim Ekim ayi toplu alimimdaki Worka...

Mam, Cascavel ve Worka aldım. Kavrumlar bence filtre için gayet iyi bitter yanık tatlar almadım. Mam ve Cascavel fiyat performans kahvesi. Mam oldukça gövdeli ve meyvemsi bir kahve. Cascavel yine meyvemsi bir kahve daha zarif ve hafif "mam"a göre . Worka yukarıda yorumlarımı belirtmiştim beklediğimi bulamadım. Birçok kişi de eski Worka değil demiş. Ama elbette güzel kahve ancak çok öne çıkan bir kahve değil. After taste oldukça uzun sürdü o güzeldi. Yine farklı tarifler deneyeceğim.

Geri