• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

4x250gr cascavel filtre alsak 2 tanesini çekirdek 2 tanesini de french press öğütüm gönderirler mi?

4x250gr cascavel filtre alsak 2 tanesini çekirdek 2 tanesini de french press öğütüm gönderirler mi?
hocam ayni seyi ben de merak ediyorum. Ama ozel istek karsilamayacagiz demisler. Bir deneyin isterseniz. Eger olumlu sonuc alamazsaniz ve Istanbuldaysaniz, ben 1 kg birinden, siz 1 kg birinden alirsiniz sonra degisiriz sizin icin de uygun olursa.

Olumlu olursa da ben de ay sonuna dogru o sekilde alacagim :)

hocam ayni seyi ben de merak ediyorum. Ama ozel istek karsilamayacagiz demisler. Bir deneyin isterseniz. Eger olumlu sonuc alamazsaniz ve Istanbuldaysaniz, ben 1 kg birinden, siz 1 kg birinden alirsiniz sonra degisiriz sizin icin de uygun olursa.

Olumlu olursa da ben de ay sonuna dogru o sekilde alacagim :)
benim anladığım kadarıyla 4x250gr verilen siparişler 1kg'lık tek pakette gelecekler
@coffeebeansantalya nın da söylediği gibi, Siparişler 1kg büyük pakette geliyor. 4x250 için ayrı ayrı satın alınması gerekiyor, bu şekilde istediğiniz öğütümü de yazabilirsiniz. Tabii ekstra %10 indirim olmamış oluyor.

Null Coffee'ye verdiğim adres yerine daha önce başka e-ticaret sitelerinden yaptığım alışverişlerde kullandığım bir adrese iletmiş Yurtiçi kargo.
Ben Kadıköy'deyim, kahveler gitti Silivri'ye.
Neyseki tanıdık adres ve bu hafta o tarafa gideceğim.

null_mng.jpg

Null Coffee'ye verdiğim adres yerine daha önce başka e-ticaret sitelerinden yaptığım alışverişlerde kullandığım bir adrese iletmiş Yurtiçi kargo.

Ekli dosyayı görüntüle 13546
Aynı şey birebir benim de başıma geldi. Şu an oturduğum adresi, Sarıyer'i verdim Null'deki üyelik hesabıma ama hiç alakası olmayan ailemin oturduğu adrese, Beylikdüzü'ne gitmiş. İş yoğunluğum dolayısıyla sık sık beylikdüzüne de gidemiyorum. Neden böyle olduğunu anlamadığıma dair bir mail attım Cihan Bey'e, sizin de entrynizi görünce ben de yazayım istedim.

Enteresan bir olay :)

Benzer olay benim de başıma geldi. Null adres ve kişi bilgilerini doğru girmesine rağmen kargo eşimin adına geldi, adres bilgisi de eksikti. İşlemi yapan kargo şubesi ile alakalı sanırım. Daha önce benzer bir durumla karşılaşmadım.

Aynı şey birebir benim de başıma geldi. Şu an oturduğum adresi, Sarıyer'i verdim Null'deki üyelik hesabıma ama hiç alakası olmayan ailemin oturduğu adrese, Beylikdüzü'ne gitmiş. İş yoğunluğum dolayısıyla sık sık beylikdüzüne de gidemiyorum. Neden böyle olduğunu anlamadığıma dair bir mail attım Cihan Bey'e, sizin de entrynizi görünce ben de yazayım istedim.

Enteresan bir olay :)
Yurtiçi Kargo bunu yapıyor sık sık maalesef. Bana da İstanbuldayken 3-4 kere başka adres belirtilmesine rağmen kendi sistemlerindeki kayıtlı adrese gitti kargom. Çok ilginç gerçekten Yurtiçi Kargo...

kargo sirketiyle alakali bir durumdur bazen kargo sirketleri bilgileri girerken otomatik doldura basip adres cikartabiliyor

Yurtiçi Kargo bunu yapıyor sık sık maalesef. Bana da İstanbuldayken 3-4 kere başka adres belirtilmesine rağmen kendi sistemlerindeki kayıtlı adrese gitti kargom. Çok ilginç gerçekten Yurtiçi Kargo...
hocam açıkçası bu pandemi döneminde yurtiçi kargodan 1.5-2 senedir 100'ün üzerinde kargo gelmiştir diye düşünüyorum. İlk defa başıma geldi. O yüzden şaşırtıcı buldum. :)

kişi bilgisini girdikten sonra sistemde kayıtlı adere neyse onu çıkarıyorlar etikete. kargo görevlisi paketteki adrese bakmayınca böyle hatalar oluyor.

Yurt içi kargo ilk defa mı kullanılıyor aylık alımlarda ? Bu kadar kişide denk gelmesi tesadüf mü yoksa Null dan kaynaklı olma ihtimali var mı ?

kişi bilgisini girdikten sonra sistemde kayıtlı adere neyse onu çıkarıyorlar etikete. kargo görevlisi paketteki adrese bakmayınca böyle hatalar oluyor.
Tam olarak öyle de yapmamışlar aslında. Sipariş benim adıma oluşturuldu fakat eşimin adına geldi. Null etikete benim ismimi yazmış kargo ise eşimin ismini

çalıştığı şubeyle, şubede yeni bir çalışanla, üşengeç bir çalışanla alakalı. otomatik tamamlamayla 100lerce paketi basıp atıyordur kenara tek tek kontrol etmek yerine.

şikayet etseniz de kargo şirketleri pek umursamıyor. çözümü son güncel adresiniz hariç, sistemlerinde tanımlı tüm adres bilgilerinizi sildirmek. sürat kargo harici silebiliyor. sürat kargo onu bile beceremiyor :)

çalıştığı şubeyle, şubede yeni bir çalışanla, üşengeç bir çalışanla alakalı. otomatik tamamlamayla 100lerce paketi basıp atıyordur kenara tek tek kontrol etmek yerine.

şikayet etseniz de kargo şirketleri pek umursamıyor. çözümü son güncel adresiniz hariç, sistemlerinde tanımlı tüm adres bilgilerinizi sildirmek. sürat kargo harici silebiliyor. sürat kargo onu bile beceremiyor :)
Aynen, ben de sürat kargodan sildirememiştim 😀

Normalde yurtiçi kargoyla gelen siparişler mobil uygulamada otomatik gözükürdü. Bu sefer gözükmedi bir anda geldi. Şu an baktım pakete. Null'ün etiketinde her şey doğru. Yurtiçi kargo etiketinde numaramın bir hanesi yanlış yazılmış. Aslında adres de yanlış yazılmış. Değişik.

Adres sıkıntısı son zamanlarda benimde başıma dert olmaya başladı. Aynı site içerisinde yan binaya taşındım. Geçen aylarda Clean Cup, Null ve Kahve Fabrikası'ndan sipariş vermiştim. Hepsi de Yurtiçi Kargo ile gönderim yaptılar ve kargolar eski daireye gitti. Kurye ilgiliydi de her seferinde arayıp bana teslim etti. Yurtiçi Kargonun internet sitesine giriş yapıp adres eklememi yoksa hep bu şekilde sıkıntı olacağını bildirdi. Sitelerine güncel adresimi güç bela ekledim fakat sonrasında alışveriş yapmadığım için sıkıntı devam ediyor mu bilmiyorum. Yeni sipariş verecek kahve severler varsa adreslerini eklerlerse faydası olabilir.

Geri