• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

1 Haziran 13:00 gibi verdiğim siparişim hala kargolanmadı, benzer dönemde sipariş verip de kargolanan var mı?
Eğer yoğunluktan dolayıysa firmaya mail atıp boşuna meşgul etmenin alemi yok çünkü.
Yoğunluk mu var yoksa siparişim özelinde bir problem mi oldu diye merak ettim
20C3D3FE-2631-4826-A2AD-723C35E36417.jpeg

Benim de Bombe ve Cascavel siparişleri elime dün ulaştı. İlk sipariş verenlerdenim. Cascavel 01.06 kavrumlu, Bombe ise 25.05 yani tam içilmelik. Sorunsuz, hızlı kargo için teşekkürler. (İstanbul)

Kodun açıklandığı gece verdiğim 250 gram Wachu ve 250 gram Cascavel Verde siparişim dün elime ulaştı. Kargo şans işi biraz galiba.
Stoktan yollanmıştır sanıyorum, çünkü 25 Aralıkta kavrum yapmışlardı.

Merhaba, Null'dan uzun zamandır alım yapmıyordum o yüzden güncel kahvelerini takip edemedim. Mutlaka denemelisin dediğiniz bir çekirdek var mı acaba?

Kargo için ayrı bir konu mu açsak acaba :) kargom nerede.. kargom geldi .. seninki geldi benimki niye gelmedi.. dün siparş geçtm bugun kargolanmış elinize sağlık.. kargo çıktı gözüküyor ama daha gelmedi.. kargolanmadı diyor ama ürün ulaştı çok teşekkürler ... gibi mesajları da bol bol yazmak şsteyenler için güzel bir platform olmuş olur

Kargo için ayrı bir konu mu açsak acaba :) kargom nerede.. kargom geldi .. seninki geldi benimki niye gelmedi.. dün siparş geçtm bugun kargolanmış elinize sağlık.. kargo çıktı gözüküyor ama daha gelmedi.. kargolanmadı diyor ama ürün ulaştı çok teşekkürler ... gibi mesajları da bol bol yazmak şsteyenler için güzel bir platform olmuş olur

İyi o konuya ilk siz yazmaya başlarsınız...

Son gün alım yapıp kargoyu daha geç isteyebiliyormuyuz.

Bütün e-ticaret sitelerine girin, hep aynı şey. Bir bakayım bu ürün hakkında nasıl yorumlar var diyorum. Yorumlar; "hızlı kargo, özenli paketleme, aras kargo siparişimi almış da kayınçoma teslim etmiş, vay ben bu mng kargonun". Bir tane ürün yorumu yok :D

İyi o konuya ilk siz yazmaya başlarsınız...
Yok kalite kokan over quality soruya itirazımız yok .. hatta iyi hatırlattınız Null a da sormak lazım bu soruyu .. ama tam anlaşılmamış belki soru biraz açayım

Siparişi geçip kargolanmasını hemen değil de eğer stoklar var ise daha sonra isteme şansımız var mı elde kahvemiz var bayatlamasın anlamında

kalite zaman alır. kavurucuyu sıkıştırmamak lazım. Aksi takdirde elimize hızlı ulaşan lezzetsiz kahve içeriz ki hiç hoş olmaz bence.

Merhaba arkadaslar,
Bugun 60 paket kargoya verildi. Geride kalan 140 paket siparis var onlar da sirasiyla kargoya verilecek.
Worka siparislerinde de bazi arkadaslarimizin ucret iadesi yapilma olasiligi yuksek bilginiz olsun stok uzerinde siparis durumu olabilir
Guncel haberler geldikce buradan paylasacagim

Son düzenleme:
Gerek şahsıma gerek de genel olarak, o kadar fazla kişi cevap vermiş ki tek tek alıntılayıp kalabalık yapmak istemedim, ilgilenen ve yorum yapan herkese teşekkür ederim öncelikle.
Bazı kişilerden kargom geldi yorumu gelince, daha önce de belirttiğim gibi acaba benim siparişim özelinde bir problem mi meydana geldi (sistemsel bir problem vesaire olabilir sonuçta) diye merak edip firmayı boş yere meşgul etmemek adına önce buraya yazmak istedim. Gerekirse 10 gün hazır kahve içilir, eksilmeyiz.
Madem yoğunluktan, iyi ki önce buraya yazmışım mail atmak yerine. O kadar çeşitli insan var ki, insanla doğrudan iletişim halinde olan herkese kolaylık diliyorum. Zor iş gerçekten empati yeteneği gelişmemiş, bencil canlılarla uğraşmak.

Denediklerimi toplu olarak buraya yazayım

Cascavel verde: 3 paket aldım, 2 paket çok iyiydi, fiyatın göre muhteşem. 1 paketten verim alamadım.

Timbuyacu vista: fiyatını hak etmeyen ama %25 indirim varken denenmesini tavsiye edebileceğim bir kahve.

Cibizu peru: cascavel verde'den sonra beğendiğim kahvelerden birisi oldu. Bir şans verilebilir.

Kibingo: 250 gram pakette 1 bardak bile hoşuma giden bir demlemey yapamadığım bir kahve maalesef. Biraz uğraştırıcı olabilir.

Subjektif ve amatör bir demleyicinin yorumları olarak dikkate almanızı rica ederim :)

Denediklerimi toplu olarak buraya yazayım

Cascavel verde: 3 paket aldım, 2 paket çok iyiydi, fiyatın göre muhteşem. 1 paketten verim alamadım.

Timbuyacu vista: fiyatını hak etmeyen ama %25 indirim varken denenmesini tavsiye edebileceğim bir kahve.

Cibizu peru: cascavel verde'den sonra beğendiğim kahvelerden birisi oldu. Bir şans verilebilir.

Kibingo: 250 gram pakette 1 bardak bile hoşuma giden bir demlemey yapamadığım bir kahve maalesef. Biraz uğraştırıcı olabilir.

Subjektif ve amatör bir demleyicinin yorumları olarak dikkate almanızı rica ederim :)
gelince ben de deneyeceğim kibingoyu bu da güzel olmazsa bundan sonra pahalı kahve almayacağım. :)

Dostlar ben de siparişlerimi geçtim artık ne zaman gelirse tüketmeye başlarım aceleye rehavete kapılmaya gerek yok hepimize yetecek kadar kahve mutlaka vardır şayet yoksa da başka firmalardan da alabiliriz. Burası kahve kulübü kahve tadımları demleme yöntemleri konuşmamız gerekirken neler konuşuluyor. 1.5 ay oldu bu kulüp ve kahve kültürü ile tanışmaya başlayalı şu an için herşey çok güzel bir şekilde ilerliyor. Lütfen bu güzel kulübü de böyle gereksiz şikayetler ile meşgul etmeyelim. Tek konuşacağımız şey kahveler,reçeteler,demleme yöntemleri ya da ekipmanlar olsun. Yanlış bir şey dediysem affola. Kalın sağlıcakla.
Opera Anlık Görüntü_2021-06-03_220631_null.coffee.png

Dostlar ben de siparişlerimi geçtim artık ne zaman gelirse tüketmeye başlarım aceleye rehavete kapılmaya gerek yok hepimize yetecek kadar kahve mutlaka vardır şayet yoksa da başka firmalardan da alabiliriz. Burası kahve kulübü kahve tadımları demleme yöntemleri konuşmamız gerekirken neler konuşuluyor. 1.5 ay oldu bu kulüp ve kahve kültürü ile tanışmaya başlayalı şu an için herşey çok güzel bir şekilde ilerliyor. Lütfen bu güzel kulübü de böyle gereksiz şikayetler ile meşgul etmeyelim. Tek konuşacağımız şey kahveler,reçeteler,demleme yöntemleri ya da ekipmanlar olsun. Yanlış bir şey dediysem affola. Kalın sağlıcakla.
Ekli dosyayı görüntüle 13394
böyle gereksiz şeyler dediğiniz size göre gereksiz olabilir ama bir başkasına göre gerekli ki yazmış. Saygı göstermek zorundayız. Forum bu yüzden güzel.

Geri