Günaydınlar,
İçerisinde bulunduğumuz ayın anketinden çıkan kavurucu ile kargo hususunda anketten çok çok önce iletişime geçerek kargo hususunda destek ricasında bulunmuştum ve yine aşağıda paylaşacağım cevaba benzer bir dönüş almıştım.Yinede belki toplu alımın hatırına tabiri caiz ise "bir esnaflık/güzellik" yaparlar diye yeniden ricada bulundum lakin yine red etmelerini ve redde dair sunacakları mazereti kabul etmeyede hazırdım.Fakat dönüşleri aşağıda da göreceğiniz üzere "bizde böyle" hatta kaba tabir ile "işinize gelirse" tarzında bir tavır olunca sizlerle de bunu paylaşmak istedim.Maksatım kimseyi galeyana getirmek yada bütün bir anketi çöpe atın demek veyahut görün oy verdiğiniz kavurucuyu demek asla değil.Yalnızca yaşamış olduğum bir olumsuzluğu forumumuzun yada forumların genel bir yazılı olmayan amacına uygun hareket etmek ve yaşadığımız olumlu/olumsuz tüm tecrübeleri paylaşmak anlamında sizlerinde bilgisi olması amacı ile sunuyorum.
Konu kavurucunun adının açıklandığı entry e aşağıda yapmış oldukları hatırlatmanın ardından yeniden baktım ve hangi kargo şirketi ile gönderim yapılacağı hususunda çizilmiş bir çerçeveye rastlayamadım.
"Vural bey merhaba,
Malesef bu konuda yardımcı olamıyoruz. Tek Yurtiçi Kargoya tek alternatifimiz Aras Kargo.
Şartlar forumda net şekilde yayınlandı. Ilginiz için teşekkürler"
Önemli Not:Bu paylaşım ile umarım alım ekibimizde güzel ve kıymetli arkadaşlarımızı üzmediğimi umuyorum çünkü toplu alımlar hususunda emekleri gerçekten çok büyük hemde hiç bir mecburiyetleri olmadığı halde.Eğer sizleri kırdıysam yada üzdüysem çok çok özür dilerim.
@mvscoffee @mtgg
Alım ekibinde yer alan diğer arkadaşımızın ismini hatırlayamadığım için ayrıca çok özür dilerim.
Bu entry'i başından sonuna okumak sureti ile sabır eden herkesede teşekkür ederim.