• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Aylık alımlar bu hale evrilmiş bir şekilde. Anladım ki bizim gözümüzde küçük görünen değişiklikler büyük uğraşlar gerektiriyor. Bu şekilde devam etmeli.

Bir çekirdekten 30 kilo kalmışsa almak için acele ederim, ilgili konuyu dikkatle takip ederim. Ama tadım etkinliğini de düşünerek başkalarının tatmasını da istediğim için 250 gram alırım. Benim hayat anlayışım :) Gece o saatte sipariş verdim 250 gram aldım.

Bu tarz alımlar ne kadar büyürse o kadar memnuniyetsizlik artıyor . Bu alımların en başından beri katılırım . İlk başta amaç herkesin tadım yapıp reçeteler paylaşması ve yeni şeyler öğrenmekti ancak ufak da olsa uyguna almak sevindiriyordu .Şimdi ise amaç ucuza kahve almak oldu . Bir noktada donanım haber sitesini andırıyor .
Bu arada alımlarda emeği geçen arkadaşları tekrardan tebrik ederim .

Kısıt tavsiyeleri var. Tavsiyeler mantıklı olsa da uygulanabilirliği soru işareti. Bir önlem alınacaksa 1 kg'lik paketlere indirim yapılmayabilir. Hem kavurucu tarafından ayarlanması kolay hem alıcı ekstra fiyat avantajı olmadığı için 1 kg yerine 500 gram almaya karar verebilir. Küçük bir önlem olarak işe yarayabilir bu.

Onun dışında çok takmayın arkadaşlar. Bir çekirdek gider diğeri gelir.

Gereksiz yere ortamı germeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ben de öğrenciyim ve uygun fiyatlı iyi çekirdek bulduğumda almaya çalışıyorum (fazla almıyorum). Böyle büyük bir etkinlikte zaten herkesin memnun olması mümkün değil.

Henüz bir alım yapmasam da (belki yapmayabilirim.) Emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle güzel işlere vesile oldukları için.

Uygun fiyatlı kahvelerinden V60 için önerdiğiniz kahveler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Herkese keyifli tadımlar dilerim.

01.06.2021'de verdiğim siparisler 02.06.2021 de gelde gelen kahveler 25.05.2021 tarihinde kavrulmus :) cok fazla beklemeyeceğim tadım icin =)

Bence 1 kg paketlerde indirim olmasın - son haftaya kadar ... en son hafta eğer kalırsa yüzde 40 indirimle c40 tarzı bir kampanya olup sabahı göstermeyiz gerekirse ! Böylece tadım yapmak için alan hrrkese kahve yeter, fiyatı için stoklayacak olan da kalırsa yüklü alır yine!

Korhan Bey çok güzel izah etmiş. 👍

Emeği geçen herkese teşekkürler. Tutarlı kavrum ile iyi kahveler içececeğime inanıyorum :)

Ekli dosyalar

• Screen Shot 2021-06-03 at 12.01.20 AM.png
    Screen Shot 2021-06-03 at 12.01.20 AM.png
    234.2 KB · Görüntüleme: 119
Günaydınlar,

İçerisinde bulunduğumuz ayın anketinden çıkan kavurucu ile kargo hususunda anketten çok çok önce iletişime geçerek kargo hususunda destek ricasında bulunmuştum ve yine aşağıda paylaşacağım cevaba benzer bir dönüş almıştım.Yinede belki toplu alımın hatırına tabiri caiz ise "bir esnaflık/güzellik" yaparlar diye yeniden ricada bulundum lakin yine red etmelerini ve redde dair sunacakları mazereti kabul etmeyede hazırdım.Fakat dönüşleri aşağıda da göreceğiniz üzere "bizde böyle" hatta kaba tabir ile "işinize gelirse" tarzında bir tavır olunca sizlerle de bunu paylaşmak istedim.Maksatım kimseyi galeyana getirmek yada bütün bir anketi çöpe atın demek veyahut görün oy verdiğiniz kavurucuyu demek asla değil.Yalnızca yaşamış olduğum bir olumsuzluğu forumumuzun yada forumların genel bir yazılı olmayan amacına uygun hareket etmek ve yaşadığımız olumlu/olumsuz tüm tecrübeleri paylaşmak anlamında sizlerinde bilgisi olması amacı ile sunuyorum.

Konu kavurucunun adının açıklandığı entry e aşağıda yapmış oldukları hatırlatmanın ardından yeniden baktım ve hangi kargo şirketi ile gönderim yapılacağı hususunda çizilmiş bir çerçeveye rastlayamadım.

"Vural bey merhaba,

Malesef bu konuda yardımcı olamıyoruz. Tek Yurtiçi Kargoya tek alternatifimiz Aras Kargo.

Şartlar forumda net şekilde yayınlandı. Ilginiz için teşekkürler"

Önemli Not:Bu paylaşım ile umarım alım ekibimizde güzel ve kıymetli arkadaşlarımızı üzmediğimi umuyorum çünkü toplu alımlar hususunda emekleri gerçekten çok büyük hemde hiç bir mecburiyetleri olmadığı halde.Eğer sizleri kırdıysam yada üzdüysem çok çok özür dilerim. @mvscoffee @mtgg

Alım ekibinde yer alan diğer arkadaşımızın ismini hatırlayamadığım için ayrıca çok özür dilerim.

Bu entry'i başından sonuna okumak sureti ile sabır eden herkesede teşekkür ederim.

Günaydınlar,

İçerisinde bulunduğumuz ayın anketinden çıkan kavurucu ile kargo hususunda anketten çok çok önce iletişime geçerek kargo hususunda destek ricasında bulunmuştum ve yine aşağıda paylaşacağım cevaba benzer bir dönüş almıştım.Yinede belki toplu alımın hatırına tabiri caiz ise "bir esnaflık/güzellik" yaparlar diye yeniden ricada bulundum lakin yine red etmelerini ve redde dair sunacakları mazereti kabul etmeyede hazırdım.Fakat dönüşleri aşağıda da göreceğiniz üzere "bizde böyle" hatta kaba tabir ile "işinize gelirse" tarzında bir tavır olunca sizlerle de bunu paylaşmak istedim.Maksatım kimseyi galeyana getirmek yada bütün bir anketi çöpe atın demek veyahut görün oy verdiğiniz kavurucuyu demek asla değil.Yalnızca yaşamış olduğum bir olumsuzluğu forumumuzun yada forumların genel bir yazılı olmayan amacına uygun hareket etmek ve yaşadığımız olumlu/olumsuz tüm tecrübeleri paylaşmak anlamında sizlerinde bilgisi olması amacı ile sunuyorum.

Konu kavurucunun adının açıklandığı entry e aşağıda yapmış oldukları hatırlatmanın ardından yeniden baktım ve hangi kargo şirketi ile gönderim yapılacağı hususunda çizilmiş bir çerçeveye rastlayamadım.

"Vural bey merhaba,

Malesef bu konuda yardımcı olamıyoruz. Tek Yurtiçi Kargoya tek alternatifimiz Aras Kargo.

Şartlar forumda net şekilde yayınlandı. Ilginiz için teşekkürler"

Önemli Not:Bu paylaşım ile umarım alım ekibimizde güzel ve kıymetli arkadaşlarımızı üzmediğimi umuyorum çünkü toplu alımlar hususunda emekleri gerçekten çok büyük hemde hiç bir mecburiyetleri olmadığı halde.Eğer sizleri kırdıysam yada üzdüysem çok çok özür dilerim. @mvscoffee @mtgg

Alım ekibinde yer alan diğer arkadaşımızın ismini hatırlayamadığım için ayrıca çok özür dilerim.

Bu entry'i başından sonuna okumak sureti ile sabır eden herkesede teşekkür ederim.
hocam biraz alıngan mı davrandınız acaba ben okuduğumda işine gelirse gibi bir şey anlamadım açıkçası. herkesin şartları farklı olabiliyor bu kadar yoğunlukta tek kargo için uğraşmamak istemiş olabilirler bence çok normal.

hocam biraz alıngan mı davrandınız acaba ben okuduğumda işine gelirse gibi bir şey anlamadım açıkçası. herkesin şartları farklı olabiliyor bu kadar yoğunlukta tek kargo için uğraşmamak istemiş olabilirler bence çok normal.
@NoPainNoCoffee hocam selamlar. ben de cms21 gibi düşünüyorum açıkçası.
bir de belki haberiniz yoktur null çok küçük bir kavurma atölyesi. 2 kişi çalışıyor, biri zaten sahibi ve kavurucusu. diğer arkadaş da paketleme vs. yapıyor. benim evim null'a çok yakın, dükkandan teslim alacağım. (hala hazır değil) eğer kavurucuyu deneyimlemek istiyorsanız size istediğiniz kargo ile gönderebilirim.

Selamlar @cms21

Yazımın içerisinde de paylaştım red etmeklerini ve sunacakları her türlü mazareti kabul edebilirdim lakin biz sadece bu firma ile çalışıyoruz denilmesi üzücü,aynı yoğunlukta kargo hususunda destek alabildiğim kavurucular oldu.Nisan ve mayıs aylarında alımlar yaptığımız firmalar destek oldular.

Mazaret konusunda çok samimiyim,geçen ay alternatif bir toplu alım etkinliği yapıldı ve çokta memnun kalındı.Aynı şekilde destek istedim ve ilgili kargo firmasının bir şubesinin çevrelerinde olmadığını belirttiler ve ilgili kargo şubesinin yakınlarında olmayışının ve/veya benim ikamet etmiş olduğu yere bir tek ilgili firmanın teslimat yapmasının ne benim nede kendilerinin suçu olmadığını belirterek teşekkür ettim.Hiç bir memnuniyetsizliğimin olnadığınıda yine forumda ilgili kavurucunun başlığı altında yazdım.

Geri