• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Aramızda kalsın ama coffeenutz yeni çekirdekler getirmiş.
Bu aralar var olan çabasından ve kahvelerden dolayı nutz diyorum
bu firmanın merkezi Sahrayıcedit'te mi yoksa şube mi? merkezse baya baya komşuymuşuz yahu :D

Siparişimi verdim emekleriniz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 8CFAC0D6-90F8-4EB6-87B8-2D3DA0BFECFE.jpeg
    8CFAC0D6-90F8-4EB6-87B8-2D3DA0BFECFE.jpeg
    253.6 KB · Görüntüleme: 154
Emeği geçenlere teşekkürler.
Şimdilik Turaco ve Worka ile alıma katıldım.

Arkadaslar herkese selamlar

worka stoklari kapandi bilginiz olsun siparis ve stok kontrolu yapildiktan sonra stok var ise tekrardan acilacak bilginiz olsun

Espresso için önereceğiniz çekirdek var mı? mümkünse kakao notaları olmasın🙃

Montag espressolarından memnun kalmıştım.
Null espressolarını da sevdiğimiz ortada.
Espresso açısından verimli 2 ay olacak :))

1 kg Cascavel Verde ile alıma katıldım
Çok övülüyordu umarım kavrum iyi gelir de ben de överim seve seve:p

Elimde hala geçen ay alımından bir sürü kahve var, o yüzden haziran ortası veya sonları alım yapacağım gibi duruyor. Umarım o zamana paylaşılan deneyimler de artar, sonra alıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Ben oyumu kimma'ya verdim, daha anket açılmadan yazmıştım kimma'ya vereceğimi. Yeni gelen iki çekirdiği merak ediyorum.
Ben wegida'dan çok memnun kalmadım, odunsu bir tarçın tadı var baskın... Tulise ise çok güzel bir kahve, tavsiyem Tulise sipariş edip denemelik wegida talep edin.
Wegida için kavurucu demleme önerdi, bugün bir de öyle deneyip kesin yorumumu yaparım.

C3E0A847-CDC9-4B28-BEB0-826E3D749168.jpegEmeği geçenlere teşekkürler.
Yorumlara güvenerek böyle bir alım yaptım.

İndirim ne zamana kadar geçerliydi acaba

Bu görsel gidişatı anlatıyor 😬
20E8A47C-A7B7-4C49-B514-B61BA7EA5077.jpeg

Geri