• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Hayırlı olsun , dilerim herkesin hoşuna gidecek tadım etkinliği olur, bu ay Montag tadım etkinliğine katılamadım, firmanın ödeme kabulünde kart kısıtlaması olduğundan, Null dan bu ay Cascavel Verde ve Turaco - Burundi kahvelerini deneyimledim, her ikiside beklentimi karşıladı, Turaco - Burundiyi bir tık daha başarılı buldum (damak tadıma daha uygundu) . Her iki kahveyide clever ve kalita ile demledim , tüm demlemelerimde büyük keyif aldım, firmada karşılaştığım tek olumsuzluk paketi açarken zipli kısmın pakete yapıştığı yerden ayrılması, firmaya durumu iletmiştim, gereken düzeltmeyi yapacaklarını belirtmişlerdi, dilerim düzelmiştir. Oyumu CoffeeNutz'a vermiştim , Null'un çıkmasıda iyi oldu, Kibingo intenso anaerobic kahvesini merak ediyordum , deneyimlemiş olurum. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim, herkes için iyi bir tadım etkinliği olmasını dilerim.

geçen ay cascavel i alıp denemiş çok memnun kalmıştım. Toplu alıma 1 kg cascavel ile katıldım emeği geçenlere teşekkür ederim. Güzel indirim oldu. Umarım kavrum geçen aykini aratmaz.
Kahve hakkında yazdığım yorum şu idi:
26 Nisan kavrum
1:16 - 91 derce Buzdağı su - hario bol 100 lü filtre - cmd 21 click
75 ml 30 sn blooming - 30 sn den sonra 200 tamamlama - 1.15 den itibaren 300 tamamlama -1.50 den itibaren 400 tamamlama 2:50 bitiş

profesyonel değilim ancak 6 aylık süreçte içtiğim hoşuma giden en iyi kahvelerden ilk 3 te. Aldığım tatlar... gözlerim kapalı bir yeşillikler üzerinde bir tepede oturuyorum burnuma çiçek kokuları geliyor, ister limon ister çilek hafif bir ekşilik. Çok samimi söylüyorum tarif edemeyeceğim hoşuma giden tatlar.
Kavrum ve bu güzel meyve için teşekkürler Null

Kritik 2 stok ile alıma katıldım evime çok yakın atölye teslimi seçtim.

geçen ay cascavel i alıp denemiş çok memnun kalmıştım. Toplu alıma 1 kg cascavel ile katıldım emeği geçenlere teşekkür ederim. Güzel indirim oldu. Umarım kavrum geçen aykini aratmaz.
Kahve hakkında yazdığım yorum şu idi:
26 Nisan kavrum
1:16 - 91 derce Buzdağı su - hario bol 100 lü filtre - cmd 21 click
75 ml 30 sn blooming - 30 sn den sonra 200 tamamlama - 1.15 den itibaren 300 tamamlama -1.50 den itibaren 400 tamamlama 2:50 bitiş

profesyonel değilim ancak 6 aylık süreçte içtiğim hoşuma giden en iyi kahvelerden ilk 3 te. Aldığım tatlar... gözlerim kapalı bir yeşillikler üzerinde bir tepede oturuyorum burnuma çiçek kokuları geliyor, ister limon ister çilek hafif bir ekşilik. Çok samimi söylüyorum tarif edemeyeceğim hoşuma giden tatlar.
Kavrum ve bu güzel meyve için teşekkürler Null
abi öyle bi anlattın ki kalkıyorum şimdi montag fortaleza vardı az bişey onu yapayım.
sonra dediğin kahveyi sipariş geçerim :)

Worka stok durumu olsaydı keşke borsa izler gibi izlerdik :D

Oyumu coffeeNutz'a vermiştim ama Null'un seçilmesine de baya sevindim :)

Son 2 toplu alımda elimde kahve olmadığı için çok hızlı davranmıştım. Bu sefer stok durumundan dolayı ayın ortasını-sonunu bekleyecek gibiyim. Beğenilen çekirdekleri okuma şansım olacağını için daha isabetli tercihler yapabilirim gibi geliyor. Muhtemelen o zamana bazı kahveler kalmayacak ama bu seferde böyle olsun :)

Filtre harmanını deneyen var mı ?

Bende Cascavel ile Turaco aldım. Yerleri yakın gidip kendim teslim alacağım.
1622505530464.png

Alımı yaptık emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

• E24C44B8-07B0-4F4B-BED0-E95A5E19A207.jpeg
    E24C44B8-07B0-4F4B-BED0-E95A5E19A207.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 181
hocam ekstra sepette yansımıyor. Worka 105 tl mesela 250 gr'ı sepete direkt %10 indirerek atıyor 1 kilogram alımlarda + kod ile %25 indirim
Sectiginiz 1kg lik pakette sepetinize yuzde 10 indirimli olarak ekleniyor indirim kodunu kullaninca yuzde 25 indirim yapiliyor

Keşke coffeenutz çıksaydı, null pek güldürmedi.

Geri