• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Dün hazır Eskişehir’deyken ayrılmadan önce kısa bir süre Gordion a uğradık. Hem güzel espresso içtik hem de Tarık Bey ile tanıştık, biraz sohbet ettik. çok memnun kaldık. :)

biz de geçen ankara bursa yolculuğumuz sırasında madem Eskişehir'den geçiyoruz neden Gordion'a uğramayalım dedik ve uğradık. yolda aramıştık, Tarık bey ve ortağı sağolsun kapanma saatlerini geçtiği halde bizi beklediler. biz de memnun kaldık tavsiye ederiz.

biz de geçen ankara bursa yolculuğumuz sırasında madem Eskişehir'den geçiyoruz neden Gordion'a uğramayalım dedik ve uğradık. yolda aramıştık, Tarık bey ve ortağı sağolsun kapanma saatlerini geçtiği halde bizi beklediler. biz de memnun kaldık tavsiye ederiz.
İyiki geldiniz, çok memnun olduk her zaman bekleriz @erturk Bey :)

Merhaba, seçkimize iki yeni çekirdek ekledik. Brezilya Selvatech Levain'in yanına iki nitelikli Brezilya daha! Bu üçlüye 3x100 olarak da siteden ulaşabilirsiniz.
Bu hafta tüm kahvelerde %20 iskonto var. Sevgiler.
şanslıyım ki mesajın bildirimi geldi:) anında siteye koştum hemen bi etiyopya sidama siparişi verdim. tahmini kaç gün içinde gelip alabilirim atölyeden? cumartesi pazar üniversite sınavı olduğu için bu hafta biraz fazla yoğun da:)

İndirim denk gelince brezilya selvatech, ethiopya sidama, brezilya pedra branca ve burundi businde olmak üzere sipariş geçtim. Kahveler bana ulaştığında sırasıyla 14,7,7 ve 3 günlüktü. Kahveleri dinlenmiş görünce hemen denemeye başladım. Başlangıçta elimde buzdağı su tükendiği için akyudum su ile denemeler yaptım, daha sonra abant su ile denedim ve en son buzdağı su ile denemeye başladım. Başlangıçta tüm kahvelerde sadece acı ve bitter tatlar hakimdi. Fincanları bitirmekte zorlandım. Buzdağı su ile biraz daha iyileşti ancak sonuç yine kötüydü.
Daha sonra kahveleri beklettikçe yaklaşık 20 günden sonra Selvatech ve businde çok keyifli bir hal aldı.
Selvatech oldukça tatlı, yumuşak içimli ve soğudukça meyve suyuna dönüşüyor.
Businde ise kısmen daha asidik ve keskindi ancak oldukça aromatikti. ikisini de keyifle tükettim.

Sidama ve pedra brancaya gelince ise gerçekten içesim gelmedi. Pedra brancayı termosta kullandım, sidama ise hala bitmedi içesim gelmiyor. Acı, bitter ve ölü bir kahve.

İndirim denk gelince brezilya selvatech, ethiopya sidama, brezilya pedra branca ve burundi businde olmak üzere sipariş geçtim. Kahveler bana ulaştığında sırasıyla 14,7,7 ve 3 günlüktü. Kahveleri dinlenmiş görünce hemen denemeye başladım. Başlangıçta elimde buzdağı su tükendiği için akyudum su ile denemeler yaptım, daha sonra abant su ile denedim ve en son buzdağı su ile denemeye başladım. Başlangıçta tüm kahvelerde sadece acı ve bitter tatlar hakimdi. Fincanları bitirmekte zorlandım. Buzdağı su ile biraz daha iyileşti ancak sonuç yine kötüydü.
Daha sonra kahveleri beklettikçe yaklaşık 20 günden sonra Selvatech ve businde çok keyifli bir hal aldı.
Selvatech oldukça tatlı, yumuşak içimli ve soğudukça meyve suyuna dönüşüyor.
Businde ise kısmen daha asidik ve keskindi ancak oldukça aromatikti. ikisini de keyifle tükettim.

Sidama ve pedra brancaya gelince ise gerçekten içesim gelmedi. Pedra brancayı termosta kullandım, sidama ise hala bitmedi içesim gelmiyor. Acı, bitter ve ölü bir kahve.
Nasıl bir reçete kullandınız Sidamada. Birde el değirmeni ve demleme yöntemi vs. nelerdir acaba?

Nasıl bir reçete kullandınız Sidamada. Birde el değirmeni ve demleme yöntemi vs. nelerdir acaba?
Timemore c3 , hario v60 plastik, 100lü japon filtre, buzdağı-abant su ile denemeler yaptım.
50-150-300 şeklinde dökerek 18g/300ml oranını kullanarak hem ince öğütüm hem kalın öğütüm ile , su sıcaklığını 89 derece-94 derece arasında değiştirerek birçok deneme yaptım.
En sonda osmotic flow ile demledim onda da verim alamdım.

Anladım biraz fazla çözmüş olabilirsiniz. Çünkü pedra branca kolay çözünen bir kahve sıcaklığı düşürebilirsiniz. Sidamada ise acılık bergamot notasından geliyor. Aslında çok çiçeksi bir kahve süreyi biraz düşürebilirsiniz. Mesela 2 dknın altına düşürerek deneyin derim her iki kahve için geçerli. Kendi dükkanımda da aynı kahveleri servis ettiğim için çok fazla deneme şansım oldu o yüzden yardımcı olmak istedim. Aeropress varsa Sidamayı mutlaka o şekilde de demleyin.

24 saat süren indirimden aldığım çekirdekler bugün geldi. Özellikle Brezilya Selvatech Levain'i merak ediyorum.

@TarıkTercan 24 saat süren indirim vb. ben neden bir türlü Gordion indirimini yakalayamıyorum😔
Bir önceki kaçmış ama bu sefer sizin nezdinizde duyurusunu buradan yapayım :)

1 Ekim Dünya Kahve Gününe özel, gece 12'de başlayıp 24 saat sürecek %30 indirim tüm kahvelerde geçerli olacak.
Santa Rosa ve Keramo da indirim kapsamında olacak. Kiloluklarda ise yaklaşık %35'e yakın indirim olacak. Herkesi bekleriz.

İlaveten bir kargo firması ile de anlaştık. Alternatifli kargo seçeneğiniz artık mevcut.

Gordion Sadakat Programından da kısaca bahsetmek isterim. Alışveriş yaptıkça biriken puanlarınızı bir sonraki alışverişlerinizde kullanabileceksiniz. Detaylara web sitemizden ulaşabilirsiniz.

www.gordioncoffee.com

1 Ekim Dünya Kahve Gününe özel, gece 12'de başlayıp 24 saat sürecek %30 indirim tüm kahvelerde geçerli olacak.
Santa Rosa ve Keramo da indirim kapsamında olacak. Kiloluklarda ise yaklaşık %35'e yakın indirim olacak. Herkesi bekleriz.

İlaveten bir kargo firması ile de anlaştık. Alternatifli kargo seçeneğiniz artık mevcut.

Gordion Sadakat Programından da kısaca bahsetmek isterim. Alışveriş yaptıkça biriken puanlarınızı bir sonraki alışverişlerinizde kullanabileceksiniz. Detaylara web sitemizden ulaşabilirsiniz.

www.gordioncoffee.com

merhaba firmanızdan ilk alışverişim olacak.zamanında la rivera natural diye aşırı kırmızı meyve tadım notu olan bir çekirdek almıştım 2-3 kez.sanırım 2 yıl oluyor.santa rosa çekirdek gördüğüm kadarı ile aynı çiftlik.bahsettiğim çekirdeği biliyor musunuz ? ona yakın mıdır acaba? v60 da kırmızı meyve tadı aramaktayım hep.o çekirdekten sonra hiç bulamadım.

www.gordioncoffee.com
Roastery Pazar kapalı mı, ziyarete gelmek isterim, hangi gün ve saatler müsait?

merhaba firmanızdan ilk alışverişim olacak.zamanında la rivera natural diye aşırı kırmızı meyve tadım notu olan bir çekirdek almıştım 2-3 kez.sanırım 2 yıl oluyor.santa rosa çekirdek gördüğüm kadarı ile aynı çiftlik.bahsettiğim çekirdeği biliyor musunuz ? ona yakın mıdır acaba? v60 da kırmızı meyve tadı aramaktayım hep.o çekirdekten sonra hiç bulamadım.
Merhaba, Santa Rosa'yı tavsiye ederiz, kırmızı meyve konusunda meşhur bir kahvedir.

Son düzenleme:
Geri