• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

şu an cevap geldi,
gerçekten şaka gibi cevap. arkadaşlar kahve siparişlerinizi açarken kargocuyu yollamayın bundan sonra:)
Tam bi rezalet. Dünyanın en iyi kahvesini de kavursa asla ürün almam buradan. hatta ağır konuşuyorum, bu cevabı görüpde bir daha buradan alışveriş yapan kişi forum sitelerinin mantığını anlamamış ve sadece sadece çıkar amacıyla buradadır.

Tarık bey'in konuya bu şekilde yaklaşmasına çok şaşırdım açıkçası. Kutuda bile gönderilmiş olsa kargonun taşınma süreçleri malum dolayısıyla bu tarz durumlarda firmanın yaklaşımı çok önemli oluyor. Daha önceden çok kez alışveriş yaptığım bir kavurucuydu fakat bu yaklaşımdan sonra bir daha uğramam kendisine.

Çok rezil bir tutum, tutanak eskide kaldı, en son ne zaman kargo falan aldılar bilmiyorum ama kutuda olsa, dışında da hasar olmasa ama içindeki kahve patlasa ne olacaktı acaba? Paketin yolda cortlamış, en azından streç filme sar ne bileyim ayrı poşete koy, direk kargo poşetine koymak ne kadar hijyenik, bir delik bile olsa kargo yerden yere atılıyor, kış mevsimi her yer su her yer çamur, valla rezillik...
haftada en az 3-4 kez kargo geliyor. sitede yaşıyorum ve güvenlik ofisine kargolar bırakılıyor. işten eve gelirken kargoları alıp eve çıkıyorum. birçok kişi de böyle yapıyordur. kahve kargosu için hangimiz kargoyu kendimiz teslim almaya dikkat edip, bir de kargoyu getiren kişiyi filan bekletip kontrol ediyoruz artık? yani yüksek tutarlı telofon bilgisayar gibi bir kargo olsa yine anlaşılabilir ama kahve kargosu için “tutanak tutsaydınız” diyip işin içinden sıyrılmak olacak şey değil.

Son düzenleme:
Gordion’un kampanyasını gördüm ve birkaç kahve seçtim hemen. Ancak sipariş vermeden önce, bir foruma göz atayım dedim; hangi kahveler beğenilmiş, reçeteler paylaşılmış mı bir bakmak istedim.
İyi ki de öyle yapmışım, çünkü işletmenin üslubu beni gerçekten rahatsız etti. Bu yüzden sipariş vermekten vazgeçtim.
Forum, iyi kahve konusunda bize sayısız fayda sağlıyor. Bunun yanı sıra, farkında olsak da olmasak da bir network oluşturuyoruz. Öyle ki, ilk kahve değirmenimi aldığım yer de bu forum sayesinde keşfettiğim bir işletmeydi (her soruma gösterdikleri hassasiyet, oradan onlarca kez alışveriş yapmamı sağladı). Forumda yanıtlarını çok beğenip kahvesini içmeye gittiğim bir işletmeci, ya da “Şuradan alayım, sorun yaşamam nasılsa” dediğim bir kahveci… Bu örnekler saymakla bitmez.
Tabii, bir de böyle negatif izlenim bırakan işletmeler var. Onlardan uzak durmakta da bence fayda var.

Yergiyi de övgüyü de filtresiz yansıtan forum üyelerine kendi adıma teşekkür ederim.

Rezil durum, rezalet açıklama. Sadece kargo poşetiyle kahve yollayan firmaların bir listesi olsa keşke. Sitelerinde vakit kaybedilmemiş olur, tercih edecek olan da o riski alarak siparişini verir.
Hiç bir mantığa uymayan, yapıcılıktan uzak cevaplar veren bir firma, kara listeye eklendi. Kargo poşetine koyup göndermek herhangi bir gıda maddesi için kabul edilebilir bir şey değil kesinlikle. Kötü niyetli bir insan minik bir şırınga ile içine zehir bile bulaştırabilir ve hiç bir şekilde farkına varamazsın, uç bir örnek ama mümkün, çünkü poşetin üzerinden içinde ne olduğunu elinle anlayabilirsin. En az düzgün bir karton kutu içinde göndermeyen firmanın müşterisine saygısı yoktur. Firma1 den aldığım tek bir paket kahve de aynı şekilde sadece kargo poşetine koyulup gönderilmişti ama patlamamıştı çok şükür. Birden fazla pakette nasıl kargo yapıyorlar bilmiyorum, haklarını yemek istemem.

Benim kahveler de dün geldi. Signature 03 ü demlemek için sabırsızlanıyorum. Hızlı kargolama ve yazdığım notun dikkate alınması adına teşekkür ederim.

Bana da böyle geldi. Kargo teslim zamanında ofiste olduğum için güvenliğe bırakıp gitmişler. Ki genelde tüm firma bunu yapıyor. Kahveleri bir kutu içerisine koyamıyorlar mı?? Özel seri dahil olmak üzere 1000 küsür tl lik sipariş veriyorsun. Doğrudan kargo poşetine koyuyorlar. Hem firmanın hem müşterinin mağdur olmaması için daha özenli ve sağlam paketleyebilir misiniz? @tariktercan
Signature 03 yakın zamanda keyifle tükettiğim bir kahveydi şimdiden afiyet olsun . Yalnız kahvedeki defektleri ayıklamayı unutmayın derim kavanozdaki kahve miktarına göre biraz defekt oranı fazlaydı bence

şu an cevap geldi,
gerçekten şaka gibi cevap. arkadaşlar kahve siparişlerinizi açarken kargocuyu yollamayın bundan sonra:)
Müşteriyi hiç önemsemeyen bir yaklaşım. Hem korunaklı gönderme hem tutanak tut de. Bu kadar yazıldı forumda çıkıp bir açıklama yapılmadı. Sert olacak ama toplu alım dönemi ilgi çok her an buralardalar.

Başka kavurucular telafi ediyor.

Sizden çekirdek almış. Korunaklı pakette göndermemişsiniz, paket patlamış. Sizin müşteriniz aldığı kahveyi içememiş, gerçekten tuhaf.

Bazen şu ekonomik şartlarda birilerine çok yüklenmek istemiyorum ama çıksın özür dilesinler. Telafi etsinler biz de hatalarından geri döndü diyelim. Yoksa ben de alışveriş yapmam, geçmişte yapmıştım. Eskişehir'e gidince de uğrarım diyordum ama müşterisine böyle davranan firmaya neden uğrayayım.

Herkese merhaba,

Sevgili @mucahit beyin yaşadığı hadiseden benim 1 ay sonra yeni haberim oldu malesef. Buraya yazılanları da kendisinden öğrendim. Seyahat sebebiyle işlerimizle çok ilgilenemedim arkadaşlarımız operasyonu yürüttü bu süreçte konuyla ilgilenen arkadaşımız da tamamen prosedür kanalında konuya yaklaşıp kendisine buna göre bir dönüş sağlamış. İnce düşünememiş. Bu yaklaşım firmamızın benimsediği bir tutum değildir. Kendisine de gerekli uyarımızı yaptık akabinde Mücahit beye dün ulaşıp durumu aktardım. Oldukça güzel bir görüşme gerçekleştirdik firmamız adına kendisinden durumdan ötürü özür diledik. Mağduriyetini gidermek ve gönlünü almak adına gerekeni yapacağız. Firmamızın bu gibi durumla anılması en istemediğimiz şeydir. Ülkemizde kargo firmalarının verdiği hizmet kalitesi malumunuz. Gönderimlerimizde de daha önce yaşamadığımız bir durum gerçekten. Kısa bir dönem kutu tedariğinde sıkıntımız olmuştu şimdi gerekli aksiyon alındı. En iyi ürün ve hizmet adına sizlerden gelen geri bildirimlerin kıymetini bilerek değerlendirmeye devam edeceğiz.

Selamlar.

Mücahit beye dün ulaşıp durumu aktardım. Oldukça güzel bir görüşme gerçekleştirdik firmamız adına kendisinden durumdan ötürü özür diledik. Mağduriyetini gidermek ve gönlünü almak adına gerekeni yapacağız.
olaydan yaklaşık 1 ay sonra tarık bey telefonla arayarak özür diledi ve kendi bilgisi dahilinde yaşanan bir süreç olmadığını ifade etti. yaklaşımı oldukça samimi idi. görüşmemizde yeni kahvelerden bir set oluşturduklarını, kabul edersem hediye etmek istediğini ifade etti.
bugün kargo gelmiş.
olumsuz deneyimi paylaştığım gibi bunu da paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• IMG_7082.jpeg
    IMG_7082.jpeg
    228.9 KB · Görüntüleme: 90
Geri