• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Son düzenleme:
Peru Wayu (organik, natürel) ve Etiyopya Nensebo Refisa'da (yıkanmış) satıştaki ilk haftalarına özel %20 indirim var.

Peru Wayu (organik, natürel) ve Etiyopya Nensebo Refisa'da (yıkanmış) satıştaki ilk haftalarına özel %20 indirim var.
Çok teşekkürler bilgilendirmeleriniz için. 🙏

Yeni kahvelerimizden Peru Wayu Organic ve Etiyopya Nensebo Refisa ilk hafta indirimi bu pazar gece yarısına kadar geçerlidir. Almak isteyenler için güzel bir fırsat. Sevgiler.

1 ekime özel indirim yapmışlar

Aralık indiriminden faydalanmak istedim. Ocak ayı kahve stoğunun siparişimi geçtim. Yeni yıl güzel başlayacak gibi görünüyor

1734868481156.png

Ben de indirim ile 2 adet kahve siparişi vermiştim. Dün akşam kargoyu açtım, her iki kutu da patlamış taşınırken, kahveler birbirine girmiş ( kahveler doğrudan kargo poşetine konularak yollanmış).

Mail ile durumu bildirdim ancak halen bir geri dönüş alamadım.

Ekli dosyayı görüntüle 36726Ekli dosyayı görüntüle 36727
şu an cevap geldi,
gerçekten şaka gibi cevap. arkadaşlar kahve siparişlerinizi açarken kargocuyu yollamayın bundan sonra:)

Ekli dosyalar

• IMG_6992.jpeg
    IMG_6992.jpeg
    191.6 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleme:
Benim kahveler de dün geldi. Signature 03 ü demlemek için sabırsızlanıyorum. Hızlı kargolama ve yazdığım notun dikkate alınması adına teşekkür ederim.

kahveler doğrudan kargo poşetine konularak yollanmış).
Bana da böyle geldi. Kargo teslim zamanında ofiste olduğum için güvenliğe bırakıp gitmişler. Ki genelde tüm firma bunu yapıyor. Kahveleri bir kutu içerisine koyamıyorlar mı?? Özel seri dahil olmak üzere 1000 küsür tl lik sipariş veriyorsun. Doğrudan kargo poşetine koyuyorlar. Hem firmanın hem müşterinin mağdur olmaması için daha özenli ve sağlam paketleyebilir misiniz? @tariktercan

şu an cevap geldi,
gerçekten şaka gibi cevap. arkadaşlar kahve siparişlerinizi açarken kargocuyu yollamayın bundan sonra:)
iade talebim de bu şekilde sonuçlandı. gordion ara ara kahve aldığım bir yerdi. ufak bir jestle durumu kurtarabilecekken bu şekilde davranmaları gösteriyor ki, müşteri kaybetmek kendileri için önemli değil. grubun da bu durumdan bilgisi olsun ki, gordiondan sipariş verildiğinde kargo teslim alırken tetikte olunsun :)

Ekli dosyalar

• IMG_6993.jpeg
    IMG_6993.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
iade talebim de bu şekilde sonuçlandı. gordion ara ara kahve aldığım bir yerdi. ufak bir jestle durumu kurtarabilecekken bu şekilde davranmaları gösteriyor ki, müşteri kaybetmek kendileri için önemli değil. grubun da bu durumdan bilgisi olsun ki, gordiondan sipariş verdiğinizde kargo teslim alırken tetikte olunsun :)
gerçekten inanılır gibi değil. birçok kahve firması kargoyu gönderirken kutu ya da balonlu poşete sarıp gönderiyor. tabii ki böyle göndermek zorunda değiller ama vasat kargo firmalarının gönderiye nasıl davrandıkları ortada, en azından bunu düşünerek bir önlem almaları müşteri memnuniyeti açısından iyi olabilirdi. bu arada firmanın mesajlarındaki yapıcı olmayan tavırlarını da üzüntüyle okudum. yine aynı duruma geliyoruz, iyi 'esnaf' olup müşterisiyle diyaloğuna özen gösteren firma çok az. keşke bu işi yapan insanlar kafeinkültür, coffeenutz, null ve adını unuttuğum iyi esnafların, forumda müşterilerinin soru cevaplarına verdikleri cevaplardan feyz alsalar.
dediğiniz gibi müşteri kaybetmekten imtina etmedikleri ortada, denemediğim bir firmaydı ve denemek isterdim açıkçası. adres bilgileri de girmiştim alışveriş yapacaktım, bir foruma bakayım dedim, mesajınızdan sonra almaktan vazgeçtim. bu arada bu durumu da paylaştığınız için teşekkür ederim, iyi ki kahvekulubu ailesi de var.
ben yine en iyi bildiğim şeyi yapıp ofise kafeinkültür'den ofise kahve söyleyeyim. en azından bir sorun olduğunda orkun bey ve nitelikli ekibinin beni muhattab alıp ilgileneceğini biliyor ve güler yüzle karşılayacağını biliyorum.
çok geçmiş olsun tekrardan, iyi demlemeler.

Geri