• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Bende santa rosa ve keramo ile katılmıştım, santa rosa ilk günlerindeki damak yoran şarabımsı tatları artık barındırmasada hâla tam beklentimi karşılamadı, keramoda ise malik asiditeye yorduğum tatlar aldım sanırım birkaç gün daha zaman vermek lazım.

İçtiğim en zevksiz Santa Rosa! Nerde o cleancup Santa Rosa sı

İndirime katılamamıştım.
Deneyenler kavrumdan sonra kaçıncı günde deneyip yorum yapıyor?

500 gr almıştım henüz paketi açmadım ama yorumlar üzdü doğrusu, anlamadığım bu Santa Rosa'lar farklı çiftliklerden mi geliyor, bu kadar fark olmamalı çekirdeklerde

500 gr almıştım henüz paketi açmadım ama yorumlar üzdü doğrusu, anlamadığım bu Santa Rosa'lar farklı çiftliklerden mi geliyor, bu kadar fark olmamalı çekirdeklerde
Merhaba, çiftlik tek aynı yerden geliyor. Organik bir ürün olduğu için hasattan hasata farklılıklar olabiliyor, biz bunu test etmek için alıp denediğimizde seçkimizde yer almasını istedik. Kavurmamızdan eminiz herhangi bir sorun yok. Kafe müşterilerimize de verdiğimiz bir kahve ve olumsuz geri dönüş olmadı. Tattığımız bir ürün bize hitap etmeyebilir, beğenmeyebiliriz yada beğenebiliriz bu normaldir.

Kahve kesinlikle kötü değil hatta gayet iyi bu arada, yalnızca daha önce içtiğim Santa Rosa'nın net bir şekilde gerisinde (geçen seneki Santa Rosa'yı içmedim ama bir önceki sene almıştım), bu yüzden de beklentimi karşılamadı dedim. Ki bu şimdilik yorumum, kahveye biraz zaman vermeye karar verdim belki zamanla çok daha oturabilir tadı

Herkese merhaba, yeni bir kampanya ile birlikteyiz. Bugün gece yarısına kadar %30 indirim var. Tüm kahvelerde geçerlidir.
Bu arada yeni 3 adet kahvemiz var. Onların da linkini paylaşıyorum, bakmak isteyenler için.

Tarık Bey selamlar, teşekkürler bilgilendirme için.
Kampanya şartlarını da hızlıca bakmak isteyenler için paylaşayım, sepette öğrenmek yerine burada öğrenmek daha iyi gibi :)

11.11 Kampanya Şartları
Kargolama: Kampanya yoğunluğu sebebiyle siparişlerin kargo firmasına teslimi 16.11.2023 Perşembe gününe kadar sipariş sırasına göre sağlanacaktır.
Minimum Alışveriş Tutarı: 400 TL
Kampanya dönemlerinde ileri tarihli gönderim gerçekleştirilmemektedir. Siparişler sırasına göre gönderilir.
Lütfen kavurma ve gönderim tarihi belirtmeyiniz, yoğunluk sebebiyle dikkate alınmamaktadır.
Öğütüm taleplerinizi alışveriş sırasında not bölümüne istediğiniz öğütüm şeklini yazıp belirtebilirsiniz.

Tarık Bey selamlar, teşekkürler bilgilendirme için.
Kampanya şartlarını da hızlıca bakmak isteyenler için paylaşayım, sepette öğrenmek yerine burada öğrenmek daha iyi gibi :)

11.11 Kampanya Şartları
Kargolama: Kampanya yoğunluğu sebebiyle siparişlerin kargo firmasına teslimi 16.11.2023 Perşembe gününe kadar sipariş sırasına göre sağlanacaktır.
Minimum Alışveriş Tutarı: 400 TL
Kampanya dönemlerinde ileri tarihli gönderim gerçekleştirilmemektedir. Siparişler sırasına göre gönderilir.
Lütfen kavurma ve gönderim tarihi belirtmeyiniz, yoğunluk sebebiyle dikkate alınmamaktadır.
Öğütüm taleplerinizi alışveriş sırasında not bölümüne istediğiniz öğütüm şeklini yazıp belirtebilirsiniz.
Teşekkürler Ali Bey sitede birçok yerde detaylar geçiyor ama bazen gözden kaçırılabiliyor :)

Selamlar,

Geçen sene başlayan 'SIGNATURE SERIES' projemize 02 numaralı kahvemizle devam ediyoruz. Çok sık çıkardığımız bir kategori değil. Tamamen keyif için özel kahvelere yer verdiğimiz serimizi devam ettiriyoruz. Signature Series Gordion'un özel serisi olarak devam edecek. İlerleyen zamanlarda da farklı kahvelerle bu seriyi devam ettireceğiz. Yalnızca 100 gram cam kavanozda satışını yapacağız. Sipariş üzere özel numune makinamızda kavrulup ertesi gün gönderilecek. İlk gönderim 18 Kasım'da olacak. Lansmana özel kargo ücretsiz şekilde web sitemizde şimdi satışta.

Herkese bol kahveli günler.

Ekli dosyalar

• 05.jpg
    05.jpg
    23.8 KB · Görüntüleme: 34
Selamlar,

Geçen sene başlayan 'SIGNATURE SERIES' projemize 02 numaralı kahvemizle devam ediyoruz. Çok sık çıkardığımız bir kategori değil. Tamamen keyif için özel kahvelere yer verdiğimiz serimizi devam ettiriyoruz. Signature Series Gordion'un özel serisi olarak devam edecek. İlerleyen zamanlarda da farklı kahvelerle bu seriyi devam ettireceğiz. Yalnızca 100 gram cam kavanozda satışını yapacağız. Sipariş üzere özel numune makinamızda kavrulup ertesi gün gönderilecek. İlk gönderim 18 Kasım'da olacak. Lansmana özel kargo ücretsiz şekilde web sitemizde şimdi satışta.

Herkese bol kahveli günler.

Tarık Bey selamlar. Künyede bölge, istasyon, üretici gibi bilgiler görünmüyor bilginiz olsun. İyi çalışmalar.

Legend kahvemizde yarım kilo ve üzeri alımda sepette %20 indirim var 19 Kasım gece yarısına kadar merak edenlerin bilgisine.

Geri