• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Kahve: Blue Toraja
Oran : 15/60
Sıcaklık:94 derece
Öğütüm. : commadante 11 klik
Aeropress ters
30 saniye karıştırıp 1.30a kadar bekledim 2.00 a kadar baskı uyguladım.

Seyahatte olduğum için espresso ihtiyacım yerine kendimi bir şekilde kandırmam gerekiyordu ben de aeropress ile yaptığım 3. Denemede harika bir sonuç aldım.
Vanilya ve bir sürü baharat ağzımda dans ediyor çok güzel oldu.
Elinize sağlık

İş dolayısıyla gittiğim Eskişehir’den bugün dönerken Gordion a uğradım. Sevgili @TarıkTercan ile de tanıştım. Sağolsun kendisi ile kısa ama güzel bir muhabbetimiz oldu. Yolda giderken içmek için Legend kahvelerinden aldım. İçimi rahat, ağızda güzel bir his bırakan bir kahveydi. Kendisine teşekkür ediyorum 😊

İş dolayısıyla gittiğim Eskişehir’den bugün dönerken Gordion a uğradım. Sevgili @TarıkTercan ile de tanıştım. Sağolsun kendisi ile kısa ama güzel bir muhabbetimiz oldu. Yolda giderken içmek için Legend kahvelerinden aldım. İçimi rahat, ağızda güzel bir his bırakan bir kahveydi. Kendisine teşekkür ediyorum 😊
Ben teşekkür ederim çok memnun oldum tekrar beklerim Seyhun Bey 😊

Gordion'da şuan 25 Aralık sonuna kadar sepette %15 indirim mevcut.
MONTEBLANCO deneyen var mı?
Bu arada stok durumu nedir acaba @TarıkTercan elimde kahve varken biraz daha beklemek istiyorum :D
Stok durumunda şu an için sıkıntı yok ama olmayacağı anlamına da gelmez. Garantiye almak istersen @UTKUx54 'kampanya son gün rezerve' diye siparişe not düşebilirsin. Kampanya bitimindeki son kavrumlardan göndeririz.

Monteblanco harikulade bir çekirdekmiş.
Termometresiz demlememe rağmen şu an gül suyu notasını ne kadar net aldığımı tahmin edemezsiniz.
Aşırı parfümsü ve çok temiz.
Screenshot_20221212_023557.jpg

Gordion'da şuan 25 Aralık sonuna kadar sepette %15 indirim mevcut.
MONTEBLANCO deneyen var mı?
Bu arada stok durumu nedir acaba @TarıkTercan elimde kahve varken biraz daha beklemek istiyorum :D
hocam ben denedim monteblancoyu, yönlendirme yapmayayım fakat özel ve tadım notlarını kesinlikle veren bir kahve gerisi sürpriz olsun öneriri miyim kesinlikle evet

Selamlar,

Sevgili dostumdan yılın son indirimi 😍

Ekli dosyalar

• BB1677C0-A2D4-4453-8DDB-17195F77F062.png
    BB1677C0-A2D4-4453-8DDB-17195F77F062.png
    660.7 KB · Görüntüleme: 113
Monteblanco'yu çok merak ettim. Hem fermantasyon yöntemi ilginç hem de parfümsü notaları ben de denemek istiyorum. Yüksek fiyatına rağmen sipariş ettim, kendime şans diliyorum 🖖

Birkaç gündür monteblanco içiyorum, bir süredir hastaydım ve tat-koku alamıyordum şimdi yavaş yavaş geri geliyor ama tam gelmiş değil. Ona rağmen buram buram gül kokuyor kahve. Paket üstündeki tadım notları aynen bardakta, tertemiz çıktı veriyor. Abartmak istemiyorum ama spreyle gül suyu sıkmış gibi bir havası var :D Hem V60 hem aeropress denedim, V60 daha başarılı olsa da ikisi de güzeldi.
Ben bu çekirdeği çok sevdim :)

Son düzenleme:
Birkaç gündür monteblanco içiyorum, bir süredir hastaydım ve tat-koku alamıyordum şimdi yavaş yavaş geri geliyor ama tam gelmiş değil. Ona rağmen buram buram gül kokuyor kahve. Paket üstündeki tadım notları aynen bardakta, tertemiz çıktı veriyor. Abartmak istemiyorum ama spreyle gül suyu sıkmış gibi bir havası var :D Hem V60 hem aeropress denedim, V60 daha başarılı olsa da ikisi de güzeldi.
Afiyet olsun @umutcn bey, beğenmenize sevindim.

Bahsi geçen kahvenin üreticisi Rodrigo Sanchez'in Instagram hesabından ne kadar kıymetli bir iş yaptıklarını görmek mümkün.
Beklentim hem çiftlik hem kavurucu yönünden yüksek:)

Firma: Gordion Coffee Roastery
Kahve: Kolombia-Monteblanco Pink Bourbon
Kavurma Tarihi:26.11.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Origami-Filtre :Kalita Wave 185 , Blooming (30 saniye-75mL)- İlk döküş (75 mL)-İkinci Döküş (75mL)-Üçüncü Döküş (75mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 21 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -91
Demleme Süresi: 2.02

Gül bir kahveye bu derece yakışır. Hem demlerken kokusu hemde fincanın başından sonuna kadar baskın olan tadım notasına sahip.Origami tatlılık katıyor gül lokumuna benzer tatlar bırakıyor. Portakal asitiditesi kahveyi daha canlı hale getiriyor. Fiyatını hakeden bir kahve diyebilirim. Emeğinize sağlık @TarıkTercan Bey.

Firma: Gordion Coffee Roastery
Kahve: Kolombia-Monteblanco Pink Bourbon
Kavurma Tarihi:26.11.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Origami-Filtre :Kalita Wave 185 , Blooming (30 saniye-75mL)- İlk döküş (75 mL)-İkinci Döküş (75mL)-Üçüncü Döküş (75mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 21 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -91
Demleme Süresi: 2.02

Gül bir kahveye bu derece yakışır. Hem demlerken kokusu hemde fincanın başından sonuna kadar baskın olan tadım notasına sahip.Origami tatlılık katıyor gül lokumuna benzer tatlar bırakıyor. Portakal asitiditesi kahveyi daha canlı hale getiriyor. Fiyatını hakeden bir kahve diyebilirim. Emeğinize sağlık @TarıkTercan Bey.
Afiyet olsun Erdi Can Bey :coffee:

cuma gecesi Lakto Fermante ve Monteblanco sipariş etmiştim, paketler geldi azıcık kargonun gazabına uğramış Lakto fermantenin valfi ama sorun yok (: degas ve demleme önerisi alabilir miyim.

Kolombiya Montreblanco pink bourbon
Neredeyse tüm demleme parametrelerine uydum. İlave olarak hario 40'lı fitre kullandım yalnızca.
Kavrulma tarihi üzerinden 14 gün geçmiş.
Pakette ne yazıyorsa o ama sanki gül yerine ''yoğun gül'' yazılsa daha isabetli olurdu :D:D
Şaka bir yana işleme metodu için ise deneysel diyemem çünkü kahvenin tadı oldukça oturaklı ve uçuk kaçık değil.
Natural kahve kadar yoğun ve yıkanmış kahve kadar net ve temiz.
@TarıkTercan teşekkürler.

Geri