• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Eylül 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Anketlerde Firma Seçme Önceliğinizde Aşağıdakilerden Hangisini Dikkate Alıyorsunuz ?

• Mevcut Kahve Seçkisi Yeterliliği

Oy: 61 17.0%
  • Kavurma Tutarlılığı

Oy: 61 17.0%
  • Fiyat - Performans Ürün Sunumu

Oy: 115 32.1%
  • Tadım Notalarında Tutarlılık

Oy: 28 7.8%
  • Fiyat Odaklı Ucuz Ürün Seçenekleri Sunması

Oy: 14 3.9%
  • Firmanın Müşteri Yaklaşımı

Oy: 33 9.2%
  • Kargolama Hızı

Oy: 0 0.0%
  • Premium Kahveler Sunması

Oy: 41 11.5%
  • Paketleme Şekli

Oy: 2 0.6%
  • Demleme Reçetesi Sunması

Oy: 3 0.8%

• Kullanılan toplam oy
    358
  • Anket kapatılmış .
Eveet beklenen an geldi ve 5. Origami Air S talihlimiz: 29958 - Bahar Hanım - tebrikler 👏👏👏

5. Origami Air Çekilişi Sonuçları.gif

Sevgiler

Sevgili arkadaşlar,

Uzatılmış kampanya dönemimize hoşgeldiniz. Bu vesileyle Dünya Kahve Gününüzü kutlar ve bir kaç duyuru yapmak isterim.

Öyle kuru kuru kutlama olmaz diye düşündüm ve bugünün alımları için özel bir çekiliş tasarladım.

Yani evet, sadece bugün alım yapanlardan bir şanslımız şimdikilerden ve dün akşamkinden bağımsız olarak 1 Adet Origami Air kazanacak - birazdan dünkü 5. çekiliş talihlimizi duyuracağım ve böylelikle bugün yapılacak özel çekiliş ile 6. Origami Air hediyemizi vermiş olacağız...

Yetmedi... Biraz geciken bir duyuruyu da şimdi yapalım: Tin Coffee sayesinde sizlerle tanıştıracağımız yeni bir Etiyopya kahvemiz var.

Bu kahveyi aslında sizlerle kampanya esnasında tanıştırmayı istedim ancak bazı lojistik sorunlar sebebiyle Ekim ortası veya sonunu bulacağı için kampanya dönemini kaçırmayalım diye ön-alıma ekledim ve;

Bu 85.5 puanlık kahvenin fiyatını ön-alım avantajı ile öyle bir yere getirdim ki bu gecikmeye sevineceksiniz.

İşte bu size esas kahve günü hediyem:

Etiyopya Tega&Tula Yıkanmış

Son olarak belirtmek istediğim bir şey daha var; bu işe girdiğim 2013 yılında butik bir işletme olmak ve ev kullanıcılarına hizmet vermek hayalindeydim. Yol çok engebeli ve toptan tarafta çok büyüdüğümüz (davulun sesi uzaktan hoş geliyor), farklı ürünlerle otellere ulaştığımız, kafe işletmeciliğini de kapsayan öyle bir noktaya gelmişti ki istediğimin bu olmadığını fark edip - özellikle son 2 yıldır - büyük gayretle tekrar odaklandığım orijinal amacıma tekrar ulaşmış bulunuyorum.

Bundaki katkınızdan dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim.

Sevgiler ve Kutlu Kahve Günleri!
#30045 siparişi ile bugün alıma katıldım 😊 Emekleriniz için teşekkürler

#30068 olarak katıldım, herkese bol şans :))

Dayanamadım ben de Maragogype ve Hamasho ile alıma katıldım.

Çok teşekkürler @Ömer Aydın emeklerine sağlık 👏👏

Bugün bu emek için bir sipariş daha verdim 😅 #30046 ile yerimi aldım. Hayatta çıkmaz bana çekilişler ama gene de buradayım 😎

Ömer Abi sistemde aynı kahveden 1 çekirdek 1 öğütülmüş seçeneği girince kafayı yiyor. 1 çekirdek 2 öğütülmüş alacağım aynı kahveden ya herro ikisinden de 1 alıcan diyor ya merro ikisinden de 2 alacan.

Ömer Abi sistemde aynı kahveden 1 çekirdek 1 öğütülmüş seçeneği girince kafayı yiyor. 1 çekirdek 2 öğütülmüş alacağım aynı kahveden ya herro ikisinden de 1 alıcan diyor ya merro ikisinden de 2 alacan.
:) kabul etmeliyim ki öğütme seçeneği geliştirilmeli niyeyse hep geriye atıyorum o işi 😁

Şimdilik notlar bölümünde durumu yazabilirsiniz.

Selamlar

Mutlaka tavsiye ettiğiniz coffeenutz kahvesi hangisidir karar veremedim bir türlü 😁

@Ömer Aydın ön alım kahvelerin kargoya verilme tarihi ile ilgili bir öngörü var mı? Konusu geçtiyse göremedim. Bütün ön alımlar beraber mi gönderilecek?

@Ömer Aydın ön alım kahvelerin kargoya verilme tarihi ile ilgili bir öngörü var mı? Konusu geçtiyse göremedim. Bütün ön alımlar beraber mi gönderilecek?
Evet hepsi aynı anda olur çünkü hepsini sucafinadan doğrudan tek palet ile sevkettiriyorum ve önümüzdeki hafta Antwerp’deki depolarından çıkacak şekilde planladık.

Tegatula farklı onu Togay’dan takip edeceğim muhtemelen aynı anda elimizde olacaklar ama tegatula daha önce de olabilir…

Evet hepsi aynı anda olur çünkü hepsini sucafinadan doğrudan tek palet ile sevkettiriyorum ve önümüzdeki hafta Antwerp’deki depolarından çıkacak şekilde planladık.

Tegatula farklı onu Togay’dan takip edeceğim muhtemelen aynı anda elimizde olacaklar ama tegatula daha önce de olabilir…
Bu durumda en iyi ihtimalle Ekim son hafta yada kasım ilk hafta olarak düşünüyorum o zaman. Elimde ki kahve planlamasını yapabilmek adına tarihler önemli benim için 😅

Hem tegatula hem de diğerlerinden siparişim olduğundan ve kargo maliyetlerinin yüksekliğinden dolayı aynı anda gönderilmesi benim için uygun olur. Süreç yaklaştıkça bilgilendirme yaparsınız zaten.

Bu durumda en iyi ihtimalle Ekim son hafta yada kasım ilk hafta olarak düşünüyorum o zaman. Elimde ki kahve planlamasını yapabilmek adına tarihler önemli benim için 😅

Hem tegatula hem de diğerlerinden siparişim olduğundan ve kargo maliyetlerinin yüksekliğinden dolayı aynı anda gönderilmesi benim için uygun olur. Süreç yaklaştıkça bilgilendirme yaparsınız zaten.
Evet ortalama tahminimiz bu şekilde.

Aslında sipariş numaranızı özelden yazarsanız notunuza ekleyelim daha iyi olur 👌

Geri