Video için teşekkürler
@kahveanalisti biz de heyecanlıyız vişneler, yaseminler için
@S.Yavuz Ağustos Ayı'nı bilirim zordur, eline sağlık ve tebrikler tek parça atlatabildiğin için
Sevgili Arkadaşlarım,
Sizlere şahsıma ve markama olan güveniniz için teşekkür ederim, bu sayede özellikle son bir yıldır çıkardığım işlerde yüksek motivasyon kaynağı oluyorsunuz.
Geçtiğimiz senenin kampanyası da bize o kadar faydalı oldu ki ayın sonunda; aya girerken olduğumuzdan daha iyi bir firmaydık.
Bu sebeplerle - bütün olumsuz ekonomik koşullara rağmen - bu senenin de şen bir kutlama havasında geçmesi için elimden geleni yapmak istiyorum ve dolayısı ile:
- Kampanya genel indirim oranımızı geçen seneki gibi %30 olarak - neşe dolu bir dönem temennisi ile - belirlemiş bulunmaktayım. Daha fazla da yapmak isterdim fakat döviz kurunu şu anki seviyeden aşağıda belirlemiş olmam buna izin vermiyor. Seçkide birbirini tamamlamasına gayret ettiğim; 4 Panama, 1 El Salvador, 1 Guatemala, 3 Kolombiya, 2 Burundi, 3 Etiyopya ve 1 Kenya olmak üzere 15 kahvemiz için detayları aşağıda bulabilirsiniz ve indiriminiz şu andan itibaren geçerlidir

- Kampanyaya: İthalat sürecini bizzat başlattığım kontratı yapılmış olan Sucafina Specialty’den 1 Etiyopya Yeast Process ve 1 Yıkanmış Peaberry Kenya kahvesi ön alım olarak dahildir. Bu kahveler bizim elimizde sınırlı olduğu gibi dünyada da sınırlı stoktur ve kahve kulubüne özel bu indiriminizi ayın başlarında kullanmanızı tavsiye ederim (listeden ek %5 indirimi ile toplam %35 indirimli alabileceksiniz). Tadımlarını geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdim ve oldukça heyecan verici notlarını kahve sayfalarında ve aşağıda bulabilirsiniz.
- Her kavrum haftası çekiliş ile 1 Adet Origami Dripper Air S (mat bej, mat gri, mat pembe, mat yeşil seçenekli) hediyemiz olacaktır. 1-9, 10-16, 17-23 ve 24-30 Eylül olmak üzere sipariş başına şansınızı artırabileceğiniz çekilişte sonuçlar her Pazar akşamı 21:00’da buradan açıklanacaktır.
- Kavurma tarihlerimiz (ilk sefer sadece 9 Eylül Cuma olmak üzere) her haftanın Çarşamba ve Cuma günüdür.
- Stoktan saat 11:00a kadar olan siparişleriniz ilgili gün içinde gönderilecektir. Ay içerisinde aşağıda belirtilenlere ek olacak kavrumlarla stokları yüksek tutmayı hedefliyoruz.
- Eğer bir ürün stokta yoksa lütfen “Sonraki Kavrum Tarihini” seçiniz. Kavrum tarihlerimiz aşağıda belirtilmiştir:
- 1. Hafta: 9 Eylül Cuma
- 2. Hafta: 14 Eylül Çarşamba / 16 Eylül Cuma
- 3. Hafta: 21 Eylül Çarşamba / 23 Eylül Cuma
- 4. Hafta: 28 Eylül Çarşamba / 30 Eylül Cuma
Gönderileriniz her kavrum gününün
ertesi günü Yurtiçi Kargo’ya teslim edilecektir.
Yoğunluk nedeniyle -+2 gün oynayabilecek tarihler için şimdiden anlayışınızı rica eder hiç bir oynama yaşanmaması için de elbette elimizden geleni yapacağımızı bildiririm.
—
%30 Genel İndirim Kodu:
NESELIGUNLER
İndirimlerin Bitiş Tarihi:
30.09.2022 CUMA 23:59
Web Sitemiz:
WWW.COFFEENUTZ.NET
KAMPANYA KAPSAMINDAKİ KAHVELER (öğrenci kahvesi ve soğuk demleme hariç tümü):
- Panama Los Naranjos Altieri Caturra Doğal Anaerobik (Wayta): Fındık ve yeşil elma notaları ile espresso ve moka pot için de kullanabilirsiniz.
- Panama Los Naranjos Berlina Estate Catuai Yıkanmış (Wayta): Filtre kahvesinde badem ve tereyağı isteyenler için.
- Panama Los Cabezos Altieri Geisha Anaerobik (Wayta): Parlak, sandoz, tatlı ve bir Geisha!
- Panama Ninety Plus Juliette (DIRECT): Bizim ilk doğrudan ticaret tecrübemiz ve dünyanın en meşhur kahvelerinden biri!
- El Salvador Pacamara Yıkanmış (CoE 2021) (Tin Coffee): Togay’a Pacamarandan bir 15KG alırım dedim, sağolsun kırmadı.
- Guatemala Maragogype (Sucafina): Fanatiği başka şey içmez, Pacamara’nın atası, hoşaf gövdesi ile kayısı ve üzüm burada.
- Kolombiya Quindio Geisha Honey (Sucafina): Tatlı mı tatlı, bitter çikolata ve vişneli.
- Kolombiya Fincamigos (Sucafina): Hindistan cevizi yağı! Türk Kahvesi için en beğendiğimiz seçenek.
- Kolombiya Finca La Reserva Anaerobik Honey (Tin Coffee): Hem Geisha, hem anaerobik, hem honey, Togay kırmadı
bizim de tadımında çok beğendiğimiz bu özel çekirdeğin son 10 kilosunu bize verdi.
- Burundi Doğal Matraco Businde Station (Bien Coffee): Uzun süre bize espressoda eşlik etti, artık bir çoğumuz için bir klasik!
- Burundi Honey Matraco Businde Station (Bien Coffee): Moka pot için en beğendiklerimizden!
- Etiyopya Hamasho Yıkanmış (Ulusal Gıda): Limonun değişik yönleri ve yıkanmış çekirdek sevenler için.
- Etiyopya Duwancho Doğal Mikro-Lot (Ulusal Gıda): Bu mikrolotta baharat ve karamel var.
- Etiyopya Guji Uraga Yeast Process (Sucafina İthalatımız) (ön alım): İlk kez bir “yeast” işlem ile karşılaşıyorum ama ne karşılaşma… Bazen öyle olmasa da tadım masasındaki anaerobiğinden, maserasyonundan sıyrılan yeast process (ki stokta son bir çuval kalmıştı), iyi ki de böyle fermente etmişler dedirtiyor. Filtrede uçurdu zaten ve espressodaki deneyde en yakın benzetmem şu olabilir; içindeki hava boşluğunda lıkır lıkır viski ve vişne olan çikolatayı ağzınıza attığınızı ve burnunuzdan kokusunun geldiğini düşünün! Espresso’da da kullanılabilir. Aroma tarafında çok güçlü! Sadece 1 çuval var, yetişen alır…
- Kenya Kabingara Peaberry Yıkanmış (Sucafina İthalatımız) (ön alım): Kenyasız çok zaman geçti ve böyle bir tanesi ile tekrar başlamak... Nihayet greyfurt, baharat ve soda etkisi ile kıvrak, kıpır kıpır bir Kenya geliyor, zestful notalarıyla masadaki en karakterli (ve gövdeli) Kenya kendisi!
—
Sizlere daha iyi bir tecrübe yaşatmak için faydalı olacağını düşündüğüm yeni kahve sayfalarımızı da beğeneceğinizi umarım.
Artık satın aldığınız paketlerin üzerindeki karekodlar da sizi, kahve reçetesi, detaylı tadım özellikleri ve diğer bilgilerin olduğu ürün sayfasına yönlendirecek. Bu sayfaları daha da geliştirmek için sürekli çalışmaktayım, benim için buradaki içerik, sitemizin en önemli kısmı.
Ayrıca zamanımızı daha iyi kullanabilmek adına bu ay herhangi bir grup-al ya da başka kampanya yürütülmeyecektir.
Tüm satın alma, kalite kontrol ve kavurma ile bilfiil ben ilgileneceğim ve sizlere tüm reçete, kargo takip ve diğer sorularınızla ilgili yardım edecek sevgili Atakan da
Kahvesever Hattının başında olacak.
Biliyorsunuz bize her türlü soruyu iletmek için kullanabileceğiniz özel bir Kahvesever whatsapp hattınız var:
0533 075 75 42
Ayrıca bize ulaşmak için sitemizde sağ altta göreceğiniz yardım butonunu veya
@coffeenutznet instagram sayfamızı da kullanabilirsiniz (hepsi arka planda aynı yerde toplanmaktadır)
Zaten biliyorsunuz; bize her zaman ulaşabilir ve merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Bu sene de geçen sefer gibi firmamızı bir adım daha ileri taşıyan bir kampanya dönemine tanıklık edeceğimize eminim.
Açıkça belirteyim bizi zorlamanızı istiyorum, gerçek gelişimin ancak bu şekilde mümkün olduğunu düşünüyorum ve…
Bu şansı bize verdiğiniz için size tekrar tek tek teşekkür ederim.
Sevgiler
Ömer