• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Eylül 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Anketlerde Firma Seçme Önceliğinizde Aşağıdakilerden Hangisini Dikkate Alıyorsunuz ?

• Mevcut Kahve Seçkisi Yeterliliği

Oy: 61 17.0%
  • Kavurma Tutarlılığı

Oy: 61 17.0%
  • Fiyat - Performans Ürün Sunumu

Oy: 115 32.1%
  • Tadım Notalarında Tutarlılık

Oy: 28 7.8%
  • Fiyat Odaklı Ucuz Ürün Seçenekleri Sunması

Oy: 14 3.9%
  • Firmanın Müşteri Yaklaşımı

Oy: 33 9.2%
  • Kargolama Hızı

Oy: 0 0.0%
  • Premium Kahveler Sunması

Oy: 41 11.5%
  • Paketleme Şekli

Oy: 2 0.6%
  • Demleme Reçetesi Sunması

Oy: 3 0.8%

• Kullanılan toplam oy
    358
  • Anket kapatılmış .
bu ay panama anaerobik ve burundi businde natural denedim. ilk başta istediğim tatları alamasam da paket sonları burundi keyif verdi. kavrum iyiydi. alım ekibi ve firmaya teşekkürler

Kahve paketinin üstünde 1 ay içinde tüketiniz yazıyor ya şimdi aklıma takıldı. Ben normalde hep 2 3 paket alıp sırayla içerdim tabi bu süre 3. Pakete gelene kadar 1 ayı geçiyor. Ayrıca ilk paketin degassing süresi de bekleniyor. Diğerleri zaten ilk paketi tüketirken degassingi çoktan tamamlıyor. Peki son pakete gelene kadar paketi hiç açmadığımız halde 1 ay sonra tüketilse dahi tat konusunda belirgin bir fark olur mu? Aklıma takılan bir soru oldu.

Kahve paketinin üstünde 1 ay içinde tüketiniz yazıyor ya şimdi aklıma takıldı. Ben normalde hep 2 3 paket alıp sırayla içerdim tabi bu süre 3. Pakete gelene kadar 1 ayı geçiyor. Ayrıca ilk paketin degassing süresi de bekleniyor. Diğerleri zaten ilk paketi tüketirken degassingi çoktan tamamlıyor. Peki son pakete gelene kadar paketi hiç açmadığımız halde 1 ay sonra tüketilse dahi tat konusunda belirgin bir fark olur mu? Aklıma takılan bir soru oldu.
Yerinde bir soru ve net cevabı: Yeni paketlerimizin üzerinde o ibareyi 2 ay olarak değiştirdik.

Evet paket hiç açılmazsa daha etkili koruma sağlıyor 👍

@Ömer Aydın bey merhabalar,

Bir önceki siparişimdeki kahvelerden 2 tanesi ön alım kahveleriydi, şimdi onların yanına 1-2 tane daha eklemek istiyorum ancak kargo limitine ulaşmadığı için ek kargo ücreti çıkıyor. Eski siparişe kargosuz şekilde ön alım kahvesi ekleme şansımız var mıdır?
Yerel teslim alma seçeneği ile notlarda eski sipariş numaranızı belirtirseniz kargo çıkmaz ve bu şekilde işleme alabiliriz

Son gün yetişebildim ve #30097 sipariş ile alıma dahil oldum. Panama geisha ile kolombiya la reserva için orea reçete tavsiyesi varsa memnun olurum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Etiyopya Uraga ve Çin KongQue ile alımın sonuna yetiştim. Elimdeki mevcut Çin kahvesiyle KongQue arasındaki farkı merak ediyorum açıkçası, bakalım sonuç ne olacak 😅

Değerli arkadaşlarım,

Bu geceyarısı itibarı ile harika bir kampanya dönemini daha tamamlamış bulunuyoruz.

Umarım kahvelerimizi ve sistemimizi en iyi şekilde tanıtabilmişizdir. Bu kampanyalar bizim gibi butik firmalar için çok önemli özellikle yeni kahvelerimizin ve yetenek olarak hangi noktada bulunduğumuzun tanıtımı için…

Bize reçete ve diğer sorularımızı her zaman Whatsapp Kahvesever Hattımız üzerinden iletebilirsiniz zaten ben de buralardayım ;)

Ayrıca İzmir Karataş Atölye’mizde Cumartesi günleri çeşitli etkinliklerle ve umarım pek yakında İstanbul Kozyatağı’nda sizleri tekrar ağırlamaktan büyük heyecan duyacağız.

Hem birebir hem buradan sizleri daha fazla tanımak ve kahve yolculuğunuza ve hayatınıza getirdiklerine tanık olmaktan büyük keyif alıyorum.

Bu kampanya döneminde butik seri kavanozlarımız özel kutularına girdi, operasyonda ciddi bir sadeleşme ile hız yakaladık ve bu da daha dingin bir odaklanma ile daha iyi kahveler ve ürün sayfalarındaki detay seviyesi gibi faydaları mümkün kıldı.

Dönem içinde tahminimden daha fazla yeni kahve eklendi hala aklımda eklenebilecek hemen tedariği olan veya ön alım kahveler dönüyor bu taraf biraz da bağımlılık yapıyor galiba…

Stokların erken bitmesi gibi aksaklıklar da yaşadık elbette ama çok ayırsak da hızlı bittiğini gözlemledim o yüzden sanırım butik işin doğasında biraz da seri üretimde olmayan bir şeyler hep olacak.

Ayrı ayrı gözlerinizden öper iyi akşamlar dilerim, sağlıcakla kalın.

Sevgiler

Kahvesever hattından Atakan'a birkaç soru ilettim, sağolsun o kadar seri ve özverili yardımcı oldu ki onun paylaştığı reçeteyi denemek için ve de önceki aydan ankette kullandığım oyu da tabi değerlendirmek için son anda alıma katılarak merak ettiğim kahveyi aldım.

Toplu ön alım olayı olsun, Kahvesever hattı olsun, böyle yaratıcı ve müşteri odaklı çözümler çok iyi. Böyle çözümleri kahveyi geçtim herhangi bir sektörde bulmak zor. Kahve konusunda yeniyim bu yüzden çok yorum yapmak istemiyorum ama çalışma üslubu ve vizyon olarak İzmir ortalamasının fersah fersah üzerinde, Türkiye ortalamasından da iyi bir yerde olduğunu düşünüyorum CoffeeNutz'ın, başarılarınızın devamını dilerim @Ömer Aydın ve Atakan.

Üstte alıntıda sadece 1 Ekim günü sipariş verenler arasından bir kişiye çekilişle Origami Air hediye edeceğini yazmışsın usta, forumda çekiliş sonucunu göremedim. Mail group'tan paylaştın da ben mi kaçırdım?
Yorumunuz için çok teşekkür ederim @Bazarov0 Çekiliş sonuçları bu akşam;)

Çok keyifli bir ay oldu. Coffenutz ile ilk tanışmam. Atakan bana da çok yardımcı oldu saolsun. çekilişten kazanamadım ama gaza gelip Origami S aldım.
Kolombiya Quindio Geisha Honey mükemmel oldu; kavanozu görünce bile mutlu eidyor.

Sevgili arkadaşlar,

Kahve gününe özel çekilişimiz ve 6. ve son Origami Air S talihlimiz, huzurlarınızda: 30043 - Tunca Bey - tebrikler ve güle güle kullanın 👏👏👏

Bugün yaptığım ek kavrumdan Caturra Natural ve Burundi Natural yeni stokları girilmiştir - ilgilenenlere duyurulur...

Sevgiyle kalın

6. Özel Çekiliş Sonuçları.gif

Guetemalayı demlemeye başladım. Kayısı,şeftali notaları hakim. Tadında komposto havası hakim. Oldukça tatlı kahve. Tavsiye ederim.

Dostlar merhaba.
Duwancho ile ilgili sitedeki den hariç bir önerisi olan var mıdır acaba?

Pacamara 10 g/160ml su, CMD 18 klik öğütüm, Hario 02 100lü bol poşet, 93 derece Korusu ile blooming ardından 2 döküşte 2.45'de demleme sonlandı. 18 kliğe inerek bu kahvede ki özellikte bitişteki beğenmediğim tadı bertaraf edebildim. Demlemesi zor bir kahve diye düşünüyorum, ya da benim beklentim çok yüksekti. Bu demleme parametreleriyle , şu ana kadarki en lezzetli sonuca ulaştım diyebilirim.
2.30'da biten 19 klik öğütümde, bir de 95 derece su deneyeceğim.

Bu alıma la reserva , panama los cabezos ve colombia geisha honey ile katılmıştım . Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.
Kahveleri degassing sürelerinin bitmesine yakın demledim , bitince demledim ve biraz daha bekledim de demledim . Ama hep düz kahveler elde ettim . Kahve gramını arttırdım azalttım , su sıcaklığıyla oynadım , farklı su denedim ama hiç bahsedilen tadım notlarına yaklaşamadım . Bu kahvelerde benim gibi verim alamayan var mı diye öğrenmek için bu mesajı yazıyorum.

Kavrum tarihi : 21 eylül

Edit: kavrum tarihi

Son düzenleme:
Guatemala Maragogype Washed için kimler nasıl reçeteler kullandı paylaşma imkanı olanlar paylaşabilir mi

Guatemala Maragogype Washed için kimler nasıl reçeteler kullandı paylaşma imkanı olanlar paylaşabilir mi
Timemore Slim Plus 22 klik (V60 ayarının kalın kısmı diyebilirim)
20 gr kahve
320 ml Su (Buzdağı - 90 derece)
Hario 40'lı kutu filtre

0:00 - 60 ml Blooming
0:35 - 150 ml'ye tamamla
1:15 - 320 ml'ye tamamla

Birkaç demleme sonunda en verim aldığım reçete bu olmuştu. Bir diğer demlemede 92 derece su ve 20 klik öğütüm ile çikolataya yakın notalar baskınken bu demlemede kayısı ve üzümsü tatların ön planda olduğu daha tatlımsı ve keyifli bir fincan elde etmiştim. Size de bu tür ekstraksiyonun fazla olmadığı bir reçete denemenizi öneririm.
Yazımı okuyabilirseniz ilgili demlemeye ait notumu aşağıda paylaşıyorum 😂 Biraz doktor yazısı gibi kusura bakmayın 🙃

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-10-14 at 12.31.32.jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-14 at 12.31.32.jpeg
    157.2 KB · Görüntüleme: 65
Timemore Slim Plus 22 klik (V60 ayarının kalın kısmı diyebilirim)
20 gr kahve
320 ml Su (Buzdağı - 90 derece)
Hario 40'lı kutu filtre

0:00 - 60 ml Blooming
0:35 - 150 ml'ye tamamla
1:15 - 320 ml'ye tamamla

Birkaç demleme sonunda en verim aldığım reçete bu olmuştu. Bir diğer demlemede 92 derece su ve 20 klik öğütüm ile çikolataya yakın notalar baskınken bu demlemede kayısı ve üzümsü tatların ön planda olduğu daha tatlımsı ve keyifli bir fincan elde etmiştim. Size de bu tür ekstraksiyonun fazla olmadığı bir reçete denemenizi öneririm.
Yazımı okuyabilirseniz ilgili demlemeye ait notumu aşağıda paylaşıyorum 😂 Biraz doktor yazısı gibi kusura bakmayın 🙃
Timemore c3 kullanıyorum 16 klik de öğütüp coffenutz daki reçeteyle maalesef overextracted yaşadım reçetenizi deneyip deneyimlerimi paylaşıcam teşekkürler

Geri