• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Eylül 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Anketlerde Firma Seçme Önceliğinizde Aşağıdakilerden Hangisini Dikkate Alıyorsunuz ?

• Mevcut Kahve Seçkisi Yeterliliği

Oy: 61 17.0%
  • Kavurma Tutarlılığı

Oy: 61 17.0%
  • Fiyat - Performans Ürün Sunumu

Oy: 115 32.1%
  • Tadım Notalarında Tutarlılık

Oy: 28 7.8%
  • Fiyat Odaklı Ucuz Ürün Seçenekleri Sunması

Oy: 14 3.9%
  • Firmanın Müşteri Yaklaşımı

Oy: 33 9.2%
  • Kargolama Hızı

Oy: 0 0.0%
  • Premium Kahveler Sunması

Oy: 41 11.5%
  • Paketleme Şekli

Oy: 2 0.6%
  • Demleme Reçetesi Sunması

Oy: 3 0.8%

• Kullanılan toplam oy
    358
  • Anket kapatılmış .
Ön alım sipariş kahvelerim olan 29818 nolu siparişim kargoya verildi gözüküyor. Bana mesaj gelmedi Kargo takip numarası alabilirmiyim? @Ömer Aydın

Değerli arkadaşlarım,

Tüm ön alım süreci için göstermiş olduğunuz güven ve sabıra teşekkür ederim.

CoffeeNutz’ın bir eşiği daha atlamasına yardımcı oldunuz.

Bir kısmınızın gönderileri yapıldı, kalanlarınızın ise bu akşam ve perşembe akşamına kadar gönderilecek ve takip noları ulaşmış olacak.

Şimdiden afiyet olsun yüzlerce sipariş olduğundan önümüzdeki bir kaç haftanın toplu tadım dönemi gibi geçeceğini tahmin ediyorum.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.

Sevgiler

Değerli arkadaşlarım,

Tüm ön alım süreci için göstermiş olduğunuz güven ve sabıra teşekkür ederim.

CoffeeNutz’ın bir eşiği daha atlamasına yardımcı oldunuz.

Bir kısmınızın gönderileri yapıldı, kalanlarınızın ise bu akşam ve perşembe akşamına kadar gönderilecek ve takip noları ulaşmış olacak.

Şimdiden afiyet olsun yüzlerce sipariş olduğundan önümüzdeki bir kaç haftanın toplu tadım dönemi gibi geçeceğini tahmin ediyorum.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.

Sevgiler
Merhabalar Ömer Bey benim Etiyopya Uraga Yeast Process ile bir kahve daha vardı ( kargo nedeniyle Etiyopya Uraga Yeast Process ile gönderebileceğinizi problem olmayacağını söylemiştim ) gözden kaçmaz umarım :)

Merhabalar Ömer Bey benim Etiyopya Uraga Yeast Process ile bir kahve daha vardı ( kargo nedeniyle Etiyopya Uraga Yeast Process ile gönderebileceğinizi problem olmayacağını söylemiştim ) gözden kaçmaz umarım :)

Merak etmeyin Barış Bey şimdi kontrol ettim, notlarımızı almışız 1 geisha'nız ile birlikte bu hafta yola çıkacak Uraga kahveniz (y)

Merak etmeyin Barış Bey şimdi kontrol ettim, notlarımızı almışız 1 geisha'nız ile birlikte bu hafta yola çıkacak Uraga kahveniz (y)
Ömer Bey selamlar kahveler cuma günü elime ulaştı öncelikle teşekkür ederim. Fakat Geisha’nın kavrum tarihi 28.09.2022 gözüküyor ve 2 ay içinde tüketiniz demişsiniz yani ben elime yeni ulaşan kahveyi tüketmiş olmam mı gerekiyordu. Bu kısmı anlayamadım açıkçası

Ekli dosyalar

• C57D4F7C-299F-4D4A-9224-2DC54945C435.jpeg
    C57D4F7C-299F-4D4A-9224-2DC54945C435.jpeg
    136.3 KB · Görüntüleme: 26
Ömer Bey selamlar kahveler cuma günü elime ulaştı öncelikle teşekkür ederim. Fakat Geisha’nın kavrum tarihi 28.09.2022 gözüküyor ve 2 ay içinde tüketiniz demişsiniz yani ben elime yeni ulaşan kahveyi tüketmiş olmam mı gerekiyordu. Bu kısmı anlayamadım açıkçası
Geisha honey elimizde kalmadığı için ancak sizin için ayırdığımızı gönderebildik.

2 ay içinde hatta daha önce yazdığımız şekliyle 1 ay içinde tüketim genellemesi her durumda geçerli değil dün Karataş’ı ziyaret eden kahveseverlere kendim demlediğim 1,5 aylık los cabezos ve 2 aylık geisha honey (sizin kavrum) kahveleri oldukça keyifliydi, aromalar da baskın geliyordu.

Normal şartlardaki alımlarda zaten kahvelerinizi tarihleri ile birlikte alıyorsunuz ama ön alım ile birlikte alınan geisha için durum oldukça istisnai dediğim gibi içime sindiği için gönderdim fakat;

Herhangi bir memnuniyetsizlik yaşarsanız (elimde yeşil dahil hiç kalmadığı için) hemen farklı bir ürünle değişime yönlendirebilir veya iade alabilirim.

Bu iletişimi gönderiler esnasında kurmamız gerekirdi kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Geisha honey elimizde kalmadığı için ancak sizin için ayırdığımızı gönderebildik.

2 ay içinde hatta daha önce yazdığımız şekliyle 1 ay içinde tüketim genellemesi her durumda geçerli değil dün Karataş’ı ziyaret eden kahveseverlere kendim demlediğim 1,5 aylık los cabezos ve 2 aylık geisha honey (sizin kavrum) kahveleri oldukça keyifliydi, aromalar da baskın geliyordu.

Normal şartlardaki alımlarda zaten kahvelerinizi tarihleri ile birlikte alıyorsunuz ama ön alım ile birlikte alınan geisha için durum oldukça istisnai dediğim gibi içime sindiği için gönderdim fakat;

Herhangi bir memnuniyetsizlik yaşarsanız (elimde yeşil dahil hiç kalmadığı için) hemen farklı bir ürünle değişime yönlendirebilir veya iade alabilirim.

Bu iletişimi gönderiler esnasında kurmamız gerekirdi kusura bakmayın.
Çok teşekkür ederim ilginiz için Ömer Bey. Telefonla da dönüş yapmanız ayrı bir incelik. Kahveyi demlediğimde yorumumu yapacağım. İyi çalışmalar diliyorum

Geri