• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Eylül 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Anketlerde Firma Seçme Önceliğinizde Aşağıdakilerden Hangisini Dikkate Alıyorsunuz ?

• Mevcut Kahve Seçkisi Yeterliliği

Oy: 61 17.0%
  • Kavurma Tutarlılığı

Oy: 61 17.0%
  • Fiyat - Performans Ürün Sunumu

Oy: 115 32.1%
  • Tadım Notalarında Tutarlılık

Oy: 28 7.8%
  • Fiyat Odaklı Ucuz Ürün Seçenekleri Sunması

Oy: 14 3.9%
  • Firmanın Müşteri Yaklaşımı

Oy: 33 9.2%
  • Kargolama Hızı

Oy: 0 0.0%
  • Premium Kahveler Sunması

Oy: 41 11.5%
  • Paketleme Şekli

Oy: 2 0.6%
  • Demleme Reçetesi Sunması

Oy: 3 0.8%

• Kullanılan toplam oy
    358
  • Anket kapatılmış .
@Ömer Aydın Ömer bey merhaba, bir sonraki kavrum yarın mı haftaya mı acaba? Teşekkürler.
Merhaba @enreka Sonraki kavrum haftaya Cuma günü (30.09.22)

Şu anda kavrumlar bitti ve gönderilere başladık yarın tüm gönderiler yapılacak, isterseniz stoktan sipariş verebilirsiniz.

Değerli arkadaşlarım,

Çekilişlerin Pazar akşamı duyurusunu hep unutuyorum. Ama siz de hatırlatmıyorsunuz vallahi - Origami bu sonuçta şaka değil ama kahveler dingin bir moda sokuyor hepimizi diye düşünüyorum, öyledir mutlaka... :)

Şimdiye kadar 2 şanslı kahvesevere gönderimizi yaptık veee 3. Hafta çekilişi şanslımız:

29699 - Alper Bey

Tebrikler ve iyi günlerde kullanınız, renk tercihiniz ile ilgili iletişime geçeceğiz 👏

Çekiliş için kullandığım adres: https://www.kuracek.com/kura-cekimi/

Ekli dosyayı görüntüle 22044

Akşama duyuracaktım ama akşam başka haberlerim var...

Sıradaki çekilişte görüşmek üzere:)
Ömer Bey'den telefon gelene kadar haberim yoktu. Sonuç bana da sürpriz oldu :) Maragogype ile kutlayacağım Teşekkürler :)🙏

@Ömer Aydın Ömer bey, 29723 bu hafta çıkacaktı sanıyorum ama kargo bildirimi gelmedi hiçbir yerden. Stoklarım sınırlı inşallah sonraya kalmaz :rolleyes:

Merhaba @Ufuk

Sizin sipariş numaranız otomatik olarak Origami Air S çekilişine dahil.

En son 29769 da kalmıştık 29770'ten bu geceyarısına kadar verilmiş olan tüm siparişler dahil olacak.

👋

Değerli arkadaşlar,

Bizim tarafta harika bir kampanya dönemi geçiriyoruz.

Öncelikle yeni ön-alım kahvelerimiz çok heyecan verici ve yüksek katılımınız için çok teşekkür ederiz.

Bunun yanısıra mevcut kahve seçkimizdeki ürünlerin belli bir tanesine odaklı olmamak üzere ilgi yoğun, farklı kahve beklentinizi karşılayabildiğimizi görüyorum bunun için de ayrıca mutluyum.

Kampanyanın yarısını devirdik son bölüme yaklaşıyoruz, nazar değmesin biz sizden çok memnunuz, umarım CoffeeNutz Kahvesever Hattı kahramanımız - şu anda üniversitesinde çiçek çocuk günleri yaşayan - sevgili @Androge0s de öyle düşünüyordur.

Bir sorununuz olursa, bir nara atmak isterseniz, Vay be! İşte bu! Bu da ne? Nasıl olur? gibi tüm tepkilerinizi benle, hattımızla ve sosyal kanallarımızla rahatça paylaşabilirsiniz.

Not: Bu haftanın tüm gönderileri az önce Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi.

Sevgiler

#29909 numaralı sipariş ile katıldım, Etiyopya Hamasho Washed, Guatemala Maragogype Washed ve Burundi Kayanza Businde Station Natural. Emeği geçenlerin eline sağlık

Burundi Natural'i çok kullandık ama son dönemde espresso için Panama Caturra'ya yöneldim İzmir atölye'de... Bir de deneme olsun diye elime ne geçerse tabii... Kozyatağı bir süredir kapalı, sadece atölye ile ilgileniyorum.
hocam bu iki espresso cekirdeginden hangisi “klasik” lezzetlerden daha uzak? Espresso ozelinde bi tadim notasi yorumunuzu alabilir miyiz..

hocam bu iki espresso cekirdeginden hangisi “klasik” lezzetlerden daha uzak? Espresso ozelinde bi tadim notasi yorumunuzu alabilir miyiz..
Bence ikisi de çok klasik sayılmaz, Burundi biraz daha vişne tatlılığı ve Panama ise daha tropikal asidite benzeri tatlar tarafında diyebilirim.

Bu arada geleneksel espresso olarak içinde nitelikli kahve de olan ticari kahvemiz “Öğrenci ve Ofis Kahvesi” tercih edilebilir. Bunun için tasarlanmamıştı ama özellikle sütlülerde gayet iyi.

Değerli arkadaşlar,

Bizim tarafta harika bir kampanya dönemi geçiriyoruz.

Öncelikle yeni ön-alım kahvelerimiz çok heyecan verici ve yüksek katılımınız için çok teşekkür ederiz.

Bunun yanısıra mevcut kahve seçkimizdeki ürünlerin belli bir tanesine odaklı olmamak üzere ilgi yoğun, farklı kahve beklentinizi karşılayabildiğimizi görüyorum bunun için de ayrıca mutluyum.

Kampanyanın yarısını devirdik son bölüme yaklaşıyoruz, nazar değmesin biz sizden çok memnunuz, umarım CoffeeNutz Kahvesever Hattı kahramanımız - şu anda üniversitesinde çiçek çocuk günleri yaşayan - sevgili @Androge0s de öyle düşünüyordur.

Bir sorununuz olursa, bir nara atmak isterseniz, Vay be! İşte bu! Bu da ne? Nasıl olur? gibi tüm tepkilerinizi benle, hattımızla ve sosyal kanallarımızla rahatça paylaşabilirsiniz.

Not: Bu haftanın tüm gönderileri az önce Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi.

Sevgiler
Merhaba,

19 Eylül tarihli sipariş için kavrum tarihi 21 Eylül olan kargolar ile mi gönderildi? Sipariş numarası 29817.

Merhaba,

19 Eylül tarihli sipariş için kavrum tarihi 21 Eylül olan kargolar ile mi gönderildi? Sipariş numarası 29817.
Bu siparişte "sonraki kavrum tarihi" seçilmiş @Aucklander

Sonraki kavrum tarihlerimiz Pazar-Pazartesi günleri değişmekte ve siparişi verdiğiniz Pazartesi yeni tarih olan 28-29 kavrumu 30 Eylül gönderimine geçilmişti, siparişiniz alım sayfasında yazan 30 Eylül'de gönderilecek.

Normalde arayı bu kadar açmıyoruz ve uzun bir süre olduğunun farkındayım fakat bu maalesef kampanya dönemi için zaruri oldu.

Sevgiler

Bu siparişte "sonraki kavrum tarihi" seçilmiş @Aucklander

Sonraki kavrum tarihlerimiz Pazar-Pazartesi günleri değişmekte ve siparişi verdiğiniz Pazartesi yeni tarih olan 28-29 kavrumu 30 Eylül gönderimine geçilmişti, siparişiniz alım sayfasında yazan 30 Eylül'de gönderilecek.

Normalde arayı bu kadar açmıyoruz ve uzun bir süre olduğunun farkındayım fakat bu maalesef kampanya dönemi için zaruri oldu.

Sevgiler
21 Eylül tarihi kapalı olduğu için 28 Eylül seçmiştim. Ben de hafta başı olduğu için öyle düşünmüştüm. İlginize teşekkürler.

Sevgili arkadaşlar,

Birazdan çekiliş sonuçları geliyor.

Bu arada bugün yoğun bir eğitim programım vardı, kampanya var deyip tek güne bir sürü içerik sıkıştırdığım için katılan arkadaşlar telef oldular ama sonunda hala gülüyorduk bu iyi - sanırım:)

Çekiliş öncesi bir kahve demleyeceğim kendime, sevgili Hamasho'muz için elinde değirmen bekleyenleri de hayal kırıklığına uğratmayacak bir sağlamam olacak ve sonra kahvemi alıp basacağım butona, 4. Origami Air şanslımızı açıklayacağım...

Merak etmeyin 5. de var!

👋

Hamasho reçetesi sayfamıza eklenmiştir arkadaşlar, baharatı geçen seneki kadar belirgin hissedemiyoruz fakat bardak soğuyunca hala orada ve Hamasho hala özel bir kahve.

Geriye kaldı 2 Burundi.

Değerli arkadaşlar,

4. Origami Air S çekilişimizi kazanan şanslımız: 29830 - Umut Buğra - tebrik ediyoruz, size yarın ulaşacağız 👏👏👏

5. ve son Origami çekilişi ve kampanyamızın bitişi için son 5 güne girdik yani önümüzdeki Cuma Gecesi son siparişleri alıyoruz.

Şu anda sonraki kavrum tarihi: 30 Eylül Cuma.

Yarın sabah bir sonraki kavrum tarihimiz olan: 7 Ekim'e geçiş yapacağız ve güzel bir dönemin sonuna yaklaştığımızı hissediyorum fakat;

Bizim bu kampanyaya da hevesle girmemize en büyük sebep olan 'kahvelerimizi daha da iyi tanıtmayı' bir şekilde başarabildiğimizi düşünüyorum.

Ben büyük hevesle ve onları demleyeceğiniz anı düşünerek kavurmaya devam ediyorum.

Umarım siz de memnun kalmışsınızdır.

Sevgiler

4. hafta çekilişi.gif

Geri