• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gardelli Specialty Coffees

Gardelli kahveleri için alır bir kenara atarım sonra arada bir özel zamanlarda demlerim diye düşünmeyin derim. şimdiye dek Gardelli çekirdekleri kadar hızlı bozunmaya uğrayan az gördüm diyebilirim.vakum şoklama yapmanın dışında diğer saklama yöntemleri de işe yaramıyor maalesef.

Mzungu hiç almadım ancak aldığım diğer kahvelerin hepsi böyleydi. elimde kalan kullanmadığım gardelli'ler var hâlâ. o derece yani.

Gardelli kahveleri için alır bir kenara atarım sonra arada bir özel zamanlarda demlerim diye düşünmeyin derim. şimdiye dek Gardelli çekirdekleri kadar hızlı bozunmaya uğrayan az gördüm diyebilirim.vakum şoklama yapmanın dışında diğer saklama yöntemleri de işe yaramıyor maalesef.

Mzungu hiç almadım ancak aldığım diğer kahvelerin hepsi böyleydi. elimde kalan kullanmadığım gardelli'ler var hâlâ. o derece yani.
Vakumlayıp buzluğa atmayı planlıyordum, işe yaramaz bu yöntem diyorsunuz yani

2019 Yılındaki Mzungu gibiyse mükemmel bir kahve içecegiz demektir :) Yine Battık Ama olsun :D

Bizi aştı :) Alıp, demleyen bildiğiniz kafe var mı peki?

İstanbul içinde ortak olmak isteyen varsa yazabilir. En mantıklısı 5'e bölmek geldi bana kişi başı 20 filtre+50gr çekirdek 72₺ye geliyor.
Ben ortak olurum hocam. Hem filtreyi hem de kahveyi denemek isterim. Eminim çok güzel bir kahvedir 😅

Bende Denizli İçinde Ortak Arıyorum burdan duyarayım :) Sipariş verildi. Bulamazssamda kendim içerim artık tamamını :)

Bu kahveyi vakumlayarak buzluğa atan var mı daha önceden? Çok bir şey kaybediyor mu tadından onu merak ettim.

@raistlin mzungu ne zaman kargolanır acaba? sabırsızlanıyoruz :D

Selam Abi :)

Geçen haftaki çok kötü hava koşulları yüzünden bakanlıktaki işler biraz yavaş ilerledi, birkaç gün daha bekleteceğiz sizleri, lütfen ufak gecikme özürlerini kabul edin.

Bu süreçte yetiştirebilirsek sipariş sırasına göre Lot X aday kahvelerinden denemeniz için Mzungu ile göndermeye gayret ediyorum. Sürpriz sürpriz. :) 2 deneysel kahve var, yettiğince herkesin denemesini sağlamaya çalışacağım.

Aldım,takipteyim. 🙃

Selam Abi :)

Geçen haftaki çok kötü hava koşulları yüzünden bakanlıktaki işler biraz yavaş ilerledi, birkaç gün daha bekleteceğiz sizleri, lütfen ufak gecikme özürlerini kabul edin.

Bu süreçte yetiştirebilirsek sipariş sırasına göre Lot X aday kahvelerinden denemeniz için Mzungu ile göndermeye gayret ediyorum. Sürpriz sürpriz. :) 2 deneysel kahve var, yettiğince herkesin denemesini sağlamaya çalışacağım.
bu sürprizi sevdim ben , siparişi geçiyorum ... aceleye gerek yok :)

"Taşlara mı döndü kalbin, gelmedin;
Aylar geldi geçti; sen gelmez oldun.
Sen gelmez oldun,
Sen gelmez oldun,
Sen gelmez oldun..."

Togay @raistlin merhaba, kahveler elimize geçmeden tarifler sitede olacak demiştin yanılmıyorsam... Rica etsem comandante red clix için de espressoda optimal sonuçları paylaşabilir misin? Üzerinde hem filtre hem espresso için uygun olduğu yazıyor, mesela red Clix 13, 1:2.5 gibi... Teşekkürler...

Geri