• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gardelli Specialty Coffees

fiyatlar ulaşılabilir oluyor mu, daha öncekini almamıştım.. @raistlin astronomik rakamlara mı hazırlayalım kendimizi?
Bu seneki hasat bence vaadi ve puanıyla ulaşılabilir bir fiyata çıktı. TR için elimden geleni yapacağım, oldukça zorlu bir süreç tedariği. Kısa zamanda duyuracağım. Böylesi kahveleri her an her saniye değil, deneyimleme adına tüketmek en bütçe dostu yaklaşım :)
Astronomik değil de troposferik bir fiyatla geliyor galiba. :)

@bllyldz9 @CoFFeePaTh

Korkmayın, atmosferle astronomiyle de üzmeyin kendinizi :) Dışarıda içilen ortalama bir V60 gibi olur kabaca. Durumu uygun olmayan arkadaşlarımıza da nice festivallerde nice organizasyonda maliyetine bakmadan kaç kilo ikram ettik bu kahvelerden. Yine bir yolunu bulur yaparız. İzmir Festivali'ni hatırlayanlar bilir. Sevgiler :)
Togay Bey bu yazının meali "Halkımız endişe etmesin onları Mzungu'ya boğarız" mı acaba? Sadece soruyorum.

@bllyldz9 @CoFFeePaTh

Korkmayın, atmosferle astronomiyle de üzmeyin kendinizi :) Dışarıda içilen ortalama bir V60 gibi olur kabaca. Durumu uygun olmayan arkadaşlarımıza da nice festivallerde nice organizasyonda maliyetine bakmadan kaç kilo ikram ettik bu kahvelerden. Yine bir yolunu bulur yaparız. İzmir Festivali'ni hatırlayanlar bilir. Sevgiler :)
2018'deki İzmir kahve festivalinden mi bahsediyorsunuz hocam?

2018'deki İzmir kahve festivalinden mi bahsediyorsunuz hocam?

Evet, 2018 İzmir Festivali. Rubens'in ve Comandante'den Bernd Braune'un bizimle olduğu sene.

Ardından 2019 İstanbul Festivali'nde de Mzungu sunduk. Aynı sene Ankara'ya çok acele girdik, stok yetmedi ama @jackjoker gibi orayı da hatırlayan dostlarımız vardır. :)

Evet, 2018 İzmir Festivali. Rubens'in ve Comandante'den Bernd Braune'un bizimle olduğu sene.

Ardından 2019 İstanbul Festivali'nde de Mzungu sunduk. Aynı sene Ankara'ya çok acele girdik, stok yetmedi ama @jackjoker gibi orayı da hatırlayan dostlarımız vardır. :)
hatırlamaz olurmuyum? ne yapıp edip bir şekilde mzungu bulmuştun :)

Ben Mzungu'yu İzmir'de Coffeerem'de Hakan beyden içmiştim, harika fantastik bir kahveydi. O zamanlar daha yeni yeni aeropress kullanmaya başlamıştım, paket alma cesareti göstermedim. Gerçekten alınıp tüketilmek için çok bütçe dostu olmasa da tatmak deneyimlemek bence en yapılabilecek olan. Burada da gözümüz kulağımız misafir çekirdek olarak alıp sunacak kavurucu ve coffeeshoplarda olacak sanırım.

Kendi sitesinde de satışta, DHL expressle bireysel alımda gümrük dahil 460 TL'ye geliyor, kargoyu çıkınca 250 :) Togay Bey daha toptan ve daha aşağı fiyatlı bir alım yapacak muhtemelen, nakliye ve analiz gibi süreçlerin maliyeti hakkında hiçbir fikrim yok, sonuçta ticari olarak gelecek bu ürünler... Muhtemelen iyimser bir tahminle 200-250 TL civarında olacaktır. Sadece tahmin...

Yanlış hatırlamıyorsam 2018 İzmir festivalinin sadece 2.günü oradaydım. Rubens Gardelli,Togay bey ve William Zinneha vardı.Comandante standı'nda Bernd Braune ile karşılaşmadım.Festivalde en çok beğendiğim Mzungu birde Peru'nun bir kahvesi vardı.hatta Togay bey ile o zaman tanıştım kısa bir sohbetimiz olmuştu.

Merhaba Arkadaşlar,

Gardelli siteye yüklendi. Bugün ithalatın bitişini bekliyoruz. Cuma ve Pazartesi bandında kargolamalara başlamış oluruz.

Tarif TH-3 üzerinden ilerleyeceği için Mzungu Project + Cafec TH-3 için indirimli bir set ekledik. Tarifi de kahveler size ulaşmadan önce siteye eklemiş olacağız. Önceden kartlar da bastırıyorduk, ancak inanılmaz ve yüzlerce israfa sebep olan bir durum yaratıyor. Tamamen dijital ilerleyeceğiz.

Mzungu Project hikayesinin detayları da web sitesinde mevcut: https://tincoffee.net/urun-kategori/gardelli/

Sevgiler.

Kendi sitesinde de satışta, DHL expressle bireysel alımda gümrük dahil 460 TL'ye geliyor, kargoyu çıkınca 250 :) Togay Bey daha toptan ve daha aşağı fiyatlı bir alım yapacak muhtemelen, nakliye ve analiz gibi süreçlerin maliyeti hakkında hiçbir fikrim yok, sonuçta ticari olarak gelecek bu ürünler... Muhtemelen iyimser bir tahminle 200-250 TL civarında olacaktır. Sadece tahmin...
Gerçekten çok iyimser bir tahmin olmuş. 😁

Bende 250 TL bekliyordum. Ellerinden gelse yaparlardı diye düşünüyorum.
Eleştiri değil zaten, espri sadece, eminim daha iyisi yapılabilse yapılırdı. O konuda benim kendi adıma güvenim tam Togay Beye.
Bilmiyorum başka sipariş veren var mı hatta, ilk siparişi oluşturdum ben :)

Geri