• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

G-IOATA DF-64 Solo 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Low Retention Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Işık, açı, odak ve yakınlaştırma farklı sanırım o sebeple iki öğütüm arasında bir seçim yapmak zor gibi.

:D bu kadar rağbet göreceğini bilmiyordum 70 oylama olunca sonuçları açıklayayım dedim;

A: %67 CMD %33 DF-64
B: %93 CMD %7 DF-64

Muhtemelen trollendim ama A resmi DF-64'ken B resmi CMD ile öğüttüğüm
Sevgili @turkalpmd CMD elle mi öğütüldü yoksa grindbuddy ile mi?

CMD 23 klik için çok kalın çıktı değil mi? Ben 23 klik'te bu çıktı ile demlesem 3 dakikanın altında bitiririm ama 4 dakikaya doğru gidiyoruz hep.

Valla bilemedim çekim kalitesi ile alakalı olabilir bilmiyorum. Her neyse;
- Ben şuan SSP takılı DF-64'ün performansından etkileniyorum. Özellikle şunu belirtmek istiyorum şimdi bu comandanteden yaklaşık 2-3 kat fiyat bir değirmen olması nedeniyle performansının yüksek olması zaten beklenir birşey. Şunu kesinlikle belirtebilirim, bu fiyata bunun kadar kaliteli öğütüm bir miktar zor gibi duruyor.

Redditte yorumunu paylaşacağım kişi baya inceleyici bir arkadaş Avusturyalı Denis adam çok mütevazi 1942'de yaşasa kesin SS'ti :D

1621369630250.png

2-3 kat fiyatının pahalı olması filtre demlemelerde daha iyi performans verecek anlamına gelmez...
Şimdi sanırım yazdığımı yanlış anlamışsınız, diyelimki birisine CMD'den daha iyi bir sonuç veriyor desem, o da bana da eee olacak o kdr 3 katı pahalı dese bişey diyemem. Zaten elektrikli olan bu değirmenin diğer flat burr değirmenlerle kıyası daha doğru. Elimde specialita vardı onun alakası yok, CMD var elimde bence CMD'den daha iyi. EK43 olsa onunla karşılaştırırdım ama yok. EK43 daha iyi ise buna da şaşırmam çünkü 2-3 katı fiyatta. He zaten bu kadar para verip daha iyi olmayacaksa neden verilsin. Mantık örüntüsünde algı eksikliği olmuş.

Son düzenleme:
Siz değirmen testi yapmıyorsunuz. İki demleme arasında test yapıyorsunuz desem?
Şimdi Arman bey yine ortamı germe gayretinde olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü Niche başlığında Niche alacağınızı söylemektesiniz. Bu değirmen Niche'den farklı bir değirmen. Ben kullanıcı deneyimlerini aktarıyorum. Değirmenimden memnunum, en iyi değirmen benim değirmenim demiyorum. Konu sulandırmayın bence, değirmen veya SSP bıçaklar hakkında merak ettiğiniz birşey varsa memnuniyetle cevaplayabilirm

Geri