Neredeyse SSP burr ile 7 kg'ı geçkin öğütüm yapmış oldum. Hafiften filtre öğütümü arşı alaya çıkmaya başladı gibi ilk resimlerini bıraktığım yerle şuan arasında oldukça fark olduğunu hem görerek hem de tadarak anlayabileceğinizi garanti ederim.
Bugün bir kör tadım daha yaptım, demleme benden tadım eşimden. Aynı kahvenin (Kawa - El paraiso) Comandante ile aynı kalınlığa denk gelecek şekilde öğütüp diğer tüm parametreler de aynı kalacak şekilde demledim sonuç olarak eşimin degustasyonu bazı arkadaşlar kadar gelişkin olmadığı için basit bir şekilde hangisini beğendin dediğimde G-IOTA'dan öğüttüğüm kahveyi seçti ve gerçekten özellikle tadın parlaması çok belirgin kompleks bir tattan ziyade temiz ve rafine bir tat alınıyor. Hafif kötü aftertaste devam ediyor ancak bunun yaklaşık 12-13 kg'a kadar devam edeceğini bildiğim ve mevcut bıçakların yaklaşık 2-3 ton öğüteceğini düşününce torunuma güzel bir miras bırakacağımı düşünmeye sevk etti.
- Belirtmeliyim ki RDT çok önemli yoksa heryer chaff oluyor statiği çok net şekilde azaltıyor RDT hem CMF he DF64 için RDT yaptım.
Şimdi efendim değirmenlerimiz;
A:
Ekli dosyayı görüntüle 12846
B:
Ekli dosyayı görüntüle 12848
Şeklinde veriyorum kısa bir süre sonra hangisinin hangi değirmen olduğunu belirteceğim.
forms.gle
İster anket ister yorum olarak da belirtebilirsiniz tahminlerinizi.