• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

G-IOATA DF-64 Solo 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Low Retention Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu değirmen nedense benim hobim oldu. inş tam alma arifesindeyken tahtından düşmüş iskoç prens kuzenim bana mail atıp değirmeni getirebileceğini sadece önden 700£ bir paraya ihtiyacı olduğunu yazar..

Türkiye'ye gelbura'nın ne zaman getireceği belli oldu mu? yoksa iptal mi oldu :(
Makale yazmış resmen 😅 Ben nedense bu değirmene hiç ısınamadım.Comandanteyi sattıracak bir değirmen değil gibi.Retention olayını da tam anlayamadım.Körükle birlikte 0’a iniyor muymuş?

700 pound mu olmuş, bitcoine yaptığım yatırımdan çok daha mantıklı bir yatırım olmuş. Ben 3 haftadır kahve içmek için comandante kullanmadım ben bu kadar söyleyeyim.

Makale yazmış resmen 😅 Ben nedense bu değirmene hiç ısınamadım.Comandanteyi sattıracak bir değirmen değil gibi.Retention olayını da tam anlayamadım.Körükle birlikte 0’a iniyor muymuş?
Sanırım yakında ben satışa çıkarabilrim. Sadece romantizm ile ilişkili bir bağım var :D

700 pound mu olmuş, bitcoine yaptığım yatırımdan çok daha mantıklı bir yatırım olmuş. Ben 3 haftadır kahve içmek için comandante kullanmadım ben bu kadar söyleyeyim.
yok yahuu, ben kafama göre yazdım dolandırılmak istediğim fiyatı 🤓 🤓
ben muhtemelen hiç fark etmem ve mutlu olurum; ama bu geek'lerin yazılarını okuyup satın alma aşamasında "niche abi df alınmaz yğaa" diye içerlenmek ($$ikisini de alamıyorum$$) hoşuma gidiyo, bu da bir zevktir.. en rafinesinden.

2f7.jpg

ddb159b2-4ab5-4f29-b6ce-8cd4c294bc88.jpege08ecb62-030d-44d3-9c2e-d159853dec5b.jpeg

Kahve çıkışında bir slikon parça vardı buna kahve tozları yapışarak retention yapıyordu bir miktar. CFUK ingiliz forumunda mythos-1 clump crusher'ının kullanıldığını gördüm ve Türkiye'de bunu victoria aurdinio'nun distribitörü kangru gıda'dan 7 euro'ya temin ettim. Orada ki videolardaki gibi gerçekten bir fark yarattığını düşünüyorum. Temizlik için 2-3 hafta sonra değirmeni açtığımda göreceğiz bakalım gerçekten işe yarıyor mu? Şimdi yine 22 in 22 out alıyorum.

Şöyle video da atayım;

Hep diyorum, Kahve işinde yabancı dil bilmemek çok büyük eksiklik ve telafisi olmayan bir sorun.😓

Aslında bu konuda ben @Kahveciningalaksirehberi Teoman kardeşimin de yorumlarını bekkliyorum. Kendisinde DF-64 ve SSP Burr da var.
Hem misafirim de olacak yakında. Bir araya geldiğimizde benim zamansızlığım ve kısıtlamalar yüzünden bir karşılaştırma videosu da gelir mi artık Teoman bilir.🤔🙂

burr'dan daha çok tasarım sıkıntıları var. Öncelikle yavaş, V60 ayarlarında mutfakta ben neysem o da o yani acayip kirletiyor etrafı, kahvenin döküldüğü hazne yerine tam oturmuyor ve oynuyor gibi bir sürü şey gördüm ben. O paralarda tahammül edilecek şeyler değil benim için.
Aslında hız olarak Niche'nin tur/dk sayısı daha düşük (atom:1500 df-64: 1450 niche:180 RPM). RDT her türlü yaptığım için etraf acayip kirlenmiyor. Fiyat konusuna gelirsek benim aldığım fiyat Niche'nin %75'i

Aslında bu konuda ben @Kahveciningalaksirehberi Teoman kardeşimin de yorumlarını bekkliyorum. Kendisinde DF-64 ve SSP Burr da var.
Hem misafirim de olacak yakında. Bir araya geldiğimizde benim zamansızlığım ve kısıtlamalar yüzünden bir karşılaştırma videosu da gelir mi artık Teoman bilir.🤔🙂
Tam da dünyanın kendisine en çok ihtiyaç duyduğu sırada ortadan kayboldu. 🤭

Geri