• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

G-IOATA DF-64 Solo 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Low Retention Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Elektrikli değirmen almayı düşünenler biraz beklesin çok güzel gelişmeler olabilir :)

Suat Hocam Para Euro olarak beklemede. 😀🙏

Lagom P64 1500 Dolar üstü arkadaşlar :)

Fellow Ode Zaten Togay Bey getirecek :) Bu farklı bir değirmen biraz araştırırsanız muhtemelen bulursunuz. Şu sıralar çok konuşuluyor yurt dışı forumlarda.

Beni yakından tanıyanlar da ufak bir CANAVAR üzerinde çalıştığımı biliyor diyeyim :)

Fellow Ode değil, o yolda zaten.

Bomba, fitil, ateşlemek.

Herkese Sevgiler. :)
Yıl sonu diye bekliyorduk ama işler hızlanmış sanırım. @NoDRaC hocamın mesajında bir @raistlin gizemi vardı zaten. 😂 Heyecanlar yüklenmiş bombalar hazır görünüyor. Gelsin o halde bakalım ☺️

şu g-iota değirmeni hakkında okuyorum birkaç gündür, o kadar yazmıştım hala niche muadilinin çıkmaması şaşırtıcı diye çıkmış işte bu :d

İngiltere'de adı sanırım The Solo diye geçiyor. Sanırım ürün adı da DF64
Anladığım kadarıyla 64mm dişli üst seviye değirmenler arasında standart, haliyle SSP gibi firmaların dişlileri ile performansı daha da arttırılabiliyor. İlginç bir dünya şu değirmenler #teamcomandante

Bir sürü rengi ve dünyada daha bulunabilir bir değirmen olacak gibi gözüküyor
renkler

ingiltere satış

Avrupa official distrubitör bir sürü renk seçeneği ile. Ki burada stok ve SSP burr'lü hali satışta. Dikkat etmemişim Haziran ayı için pre-order alıyorlar.

Ayrıca reddit'te James Hoffman'da da bir adet olduğu ve yakında inceleme videosunu çıkartacağını okudum.

Hemen altında başka bir redditor " He confirmed on Discord that his was due to arrive last week. I think he said it’d be May before he’s ready to review." yazmış.. Hoffman da takipçileriyle oldukça interaktif ilginç bi adam :D
Bekleyelim bakalım inceleme videosunu..

Çok güzel gözüküyor, ben heyecanlandım. Belki moderatörlerimiz bu öğütücünün konusunu açmalı ve mesajları taşımalı, veya TC'ye getirecek firmanın mı açması bekleniyor bilemiyorum..

Bir adet inceleme daha buldum.

Son düzenleme:
Zaten bence en güzel özelliği bulunabilmesi. Ama niche alternatifi demek tam doğru değil. Biri konik biri flat. Okuduklarımdan exchange ve retention'da nich'ten kötü olduğunu yazmışlar. Daha doğru düzgün incelemeleri yok. Eğer iyi bir öğütüm sunuyorsa bir tane de flat olsun diye alabilirim. Gerçi iyi bir öğütüm için farklı bir makanın öğütücü dişlisini almak, firmanın bunu kendisinin sağlayamıyor olması benim için eksi ama F/P olursa yine de alınabilir. JH kesin o plastik tutacağa takacak incelemesinde :)

Geri