• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Aiden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kullanan arkadaşlara soru malzeme kalitesinden dolayı v2 beklenir mi yoksa v1 alınır mı?
Ben malzeme kalitesini başarılı buldum açıkçası. evet plastik ama oldukça diri duran dağılmayacak bir sertliği var. malzeme kalitesine yönelik kayda değer bir gelişme olacağını zannetmiyorum v2de, en azından kahve ve suyun temas ettiği yerlerle ilgili. ne geliştirilebilir derseniz; su haznesinin kapağı iyileştirilebilir ya da önden bakınca kapakların tam birbirine oturması sağlanabilir arasa boşluk bırakılmaz vb. kayda değer olmayacaktır.
Gelişme olarak belki tekli demlemeler için alışıldık ürünlerin filtre kağıtlarını da kullanabileceğimiz yeni bir sepet gelebilir, ama asıl gelişme yazılımsal olacaktır. Tüm parametre ayarlarını kullanıcıya bırakmak, uygulamadan her türlü işi halledebilmek mükemmel olur. Bunlar da eğer teknik altyapısı yeterliyse v1e de gelecektir.

Yine de ben aleti kendiniz almadan test etme imkanınız olursa yapmanızı tavsiye ederim. Böylece daha gönül rahatlığı ile alışveriş yaparsınız.

Merhaba Arkadaşlar,

Bir süredir yurt dışındaydım.

Cihaz bağlantılarında mutlaka Wi-Fi 2.4 kullanın, uygun bant bu. Güncellemeler Aiden'lara ana server üzerinden sırayla geliyor, kurulumdan sonra birkaç gün içinde gelmiş olacaktır. Bazen çok daha hızlı da oluyor. İki hafta kadar önce firmware update sırasında bir sorun vardı, bir hafta kadar sürdü ama stabilize oldu. Şu an düzelmiş olması gerekir tüm cihazlarda.

Uygulamadan yapılabilecek her şey cihaz üzerinden de yapılabiliyor, doğrudan profilleri cihazdan da oluşturabilirsiniz, uygulamada herhangi sorun yaşarsanız makine üzerinden kontrol her zaman mümkün.

Kalita 185 kağıtları birebir uymaz, taban küçük geliyor, duvar yüksekliği de farklı. 8-12 cup olarak adlandırılan kağıtlar ölçü olarak uygun olacaktır ama. Taban ölçüsü 210-220 boyutları ideal diyebilirim. Kalita'da bu adından da anlaşılacağı üzere 185. Şüphede kaldığınız kağıtları düzleyip çapına bakarsanız hemen anlaşılır. Yükseklik kısmı bir şekilde aşılır bir çok kağıtta ama taban oturumu filtrelerin çökmesine, wave duvar yapısının doğru işlememesine sebep olabilir. İptidai olarak kullanılabiir elbette, ancak verimlilik için 8-12 ölçüsü daha uygun.

Wave tipi kağıtlarda en önemli hadiselerden biri kağıdın şeklini koruyabilmesi. Konik kağıtlar ve V tipi drippler'larda bunu hissetmiyoruz çok ancak özellikle büyük ölçülü kağıtlarda filtre şeklini ve dolayısıyla doğrudan işlevinin bir kısmını kaybedebiliyor. Daha filtreyi 50'li - 100'lü paketinden ayırırken bunu hissedebilirsiniz. Sonraki büyük stokla beraber Cafec 205 filtrelerimiz bollaşacak. Bu filtreler için çok fazla çaba sarfediyoruz. Açıkçası Fellow dahi kendisine canavar gibi spesifik bir filtre üretmiş değil. Eh, biz bu adımı çok önceden attık...

Abaca 102 daha çok kullanacağınız filtre olacaktır diye tahmin ediyorum, daha küçük demlemeleriniz için. Bir sonraki büyük Cafec ithalatımızda bu filtre stoğu çok uzun vade yetecek vaziyette planlandı. Dolayısıyla hepinizin işini maliyet olarak kolaylaştıracağım, merak etmeyin. Bu filtrelerin makineye büyük değer kattığına eminiz, makinelerde bazı maliyet durumlarını aşamasak bile çevre birimlerinde biz bunu halledeceğiz, merak etmeyin. 102 filtreler için sözüm olsun.

Malzeme kalitesi... Bunu geçelim mi artık lütfen. :)

Herkese Sevgiler.

Merhaba,

Bugün 10. Gün ama maalesef hala güncelleme alamadım. Ukalalık olarak algılamayın lütfen ama 25 senedir yazılım sektöründe çalışıyorum. Android tv lara uygulama geliştirmişliğim de var. Günün belirli bir saatinde güncelleme duydum, açılıp kapanırken güncelleme duydum, her internete bağlandığında güncelleme duydum, menuden düğmeye basılarak güncelleme duydum, belirli bir ön koşulda güncelleme de duydum. Ama hayatımda "sırayla" güncelleme diye bir sistem duymadım.Yani inanın fellow u tasarım olarak çok beğeniyorum lakin yazılım konusunda gerçekten çok kötüler. Bu kadar para verdiğimiz bir şeyde "sıra" beklememiz kadar saçma bir şey yok.

Umarım bu saçmalık bir an önce çözülür ve bizde memnuniyetimizi dile getiririz.

Screenshot_20250211_104156_Fellow.jpg

Screenshot_20250211_104354_Chrome.jpg

Merhaba,

Bugün 10. Gün ama maalesef hala güncelleme alamadım. Ukalalık olarak algılamayın lütfen ama 25 senedir yazılım sektöründe çalışıyorum. Android tv lara uygulama geliştirmişliğim de var. Günün belirli bir saatinde güncelleme duydum, açılıp kapanırken güncelleme duydum, her internete bağlandığında güncelleme duydum, menuden düğmeye basılarak güncelleme duydum, belirli bir ön koşulda güncelleme de duydum. Ama hayatımda "sırayla" güncelleme diye bir sistem duymadım.Yani inanın fellow u tasarım olarak çok beğeniyorum lakin yazılım konusunda gerçekten çok kötüler. Bu kadar para verdiğimiz bir şeyde "sıra" beklememiz kadar saçma bir şey yok.

Umarım bu saçmalık bir an önce çözülür ve bizde memnuniyetimizi dile getiririz.

Ekli dosyayı görüntüle 37507

Ekli dosyayı görüntüle 37508

Deneyiminize saygım var, benim bu alanda bir deneyimim yok. Genel olarak distribütörlerin müdahale edebileceği bir alan değil zaten. Kesinlikle katılıyorum, daha kusursuz ilerlemeli, ancak çok büyük sektörlerin ve markaların da yazılım - server konularında günlerce ve sık sık problem yaşadığını deneyimliyor veya duyuyorum. İdeal olmamakla beraber çok da görmüyorum, bu kişisel yorumum. Fellow Support kısmından seri numaranızla manual firmware update push rica edin lütfen, şimdi ben de sizin için Fellow'a seri numaranızla durumu distribütör destek kısmından iletiyorum. Beraberce hızlandırmış olalım.

EK: Bu arada Fellow'a update sırası veya neden bekleme olduğunu da danıştık. Case by case durumlarda ilgili Wi-Fi bağlantısından kaynaklanabileceği bilgisini de verdiler. Biz sizin seri numaranızı şu an iletiyorum distribution support kısmından, manual push sağlanacaktır.

Deneyiminize saygım var, benim bu alanda bir deneyimim yok. Genel olarak distribütörlerin müdahale edebileceği bir alan değil zaten. Kesinlikle katılıyorum, daha kusursuz ilerlemeli, ancak çok büyük sektörlerin ve markaların da yazılım - server konularında günlerce ve sık sık problem yaşadığını deneyimliyor veya duyuyorum. İdeal olmamakla beraber çok da görmüyorum, bu kişisel yorumum. Fellow Support kısmından seri numaranızla manual firmware update push rica edin lütfen, şimdi ben de sizin için Fellow'a seri numaranızla durumu distribütör destek kısmından iletiyorum. Beraberce hızlandırmış olalım.

EK: Bu arada Fellow'a update sırası veya neden bekleme olduğunu da danıştık. Case by case durumlarda ilgili Wi-Fi bağlantısından kaynaklanabileceği bilgisini de verdiler. Biz sizin seri numaranızı şu an iletiyorum distribution support kısmından, manual push sağlanacaktır.
Togay Bey akşam seri numaramı ben de sizinle paylaşsam yardımcı olur musunuz güncelleme almadım aynı şekilde.

Çabanız için teşekkür ederim umarım faydası olur. Ben 3 gün önce support a durumumu bildiren bir ticket açmıştım fakat sanırım bir yığılma var çünkü bu sabah kusura bakmayın ticketinizi kapatamadık en kısa sürede size dönüş yapacağız diye mail attılar. Bekliyoruz...

Çabanız için teşekkür ederim umarım faydası olur. Ben 3 gün önce support a durumumu bildiren bir ticket açmıştım fakat sanırım bir yığılma var çünkü bu sabah kusura bakmayın ticketinizi kapatamadık en kısa sürede size dönüş yapacağız diye mail attılar. Bekliyoruz...
Buradan Erinç Bey - Sizinkisi ve Onur Bey'inki olmak üzere 3 cihaz için de ben durumu az önce Andrew Martin'e ilettim, bize o destek veriyor. Daha hızlı olacağına inanıyorum.

Farkındayım, daha hızlı olması gerekiyor. Şimdilik cihaz üzerinden ayarlarla ilerleyelim lütfen arkadaşlar. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Bizde kaydınız var zaten, şimdi sizinkini de ilettim. Lütfen siz de support kısmından bu durumu kendilerine yazar mısınız? Biz her halükarda iletip ilgileniyoruz, işi daha hızlı hale getirebilmek için bu yönlendirmeyi yapıyorum. :)
Emeğiniz için minnettarız çok teşekkür ederiz 🙏🏻👏🏻☺️

Değerli yorumlarınız(@Eluna @baydinc) için teşekkür ederim sipariş verdim elime geçmesini bekliyorum. Cihazı çok araştırmadım sadece bir kaç youtube videosu izledim. Sevgili Emrah’ın @mrsandman satın alması benim için yeterli oldu:)

Buradan Erinç Bey - Sizinkisi ve Onur Bey'inki olmak üzere 3 cihaz için de ben durumu az önce Andrew Martin'e ilettim, bize o destek veriyor. Daha hızlı olacağına inanıyorum.

Farkındayım, daha hızlı olması gerekiyor. Şimdilik cihaz üzerinden ayarlarla ilerleyelim lütfen arkadaşlar. Sabrınız için teşekkür ederiz.
Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim Togay Bey. Az evvel cihaz kendini güncelledi.

Son düzenleme:
Benim ki de güncelledi çok şükür. Fellow yiyor ama çalışıyor :)

Gelsin şimdi reçeteler...

Bundan sonra kahve satarken aiden Reçetesi paylaşmak tercih sebebidir ey kavurucular. Bu detayı atlamayın.

Son düzenleme:
Uygulama ile cihaz internet üzerinden mi yoksa Bluetooth üzerinden mi haberleşiyor.

Sanırım küçük hazne ile klasik 4 numara filtre kağıtları kullanılabiliyor.

Büyük hazne için uygun fiyatlı konik filtre kağıdı bulabilen var mı?

Bundan sonra kahve satarken aiden Reçetesi paylaşmak artı sebeptir ey kavurucular. Bu detayı atlamayın.
Güncel versiyon kodu nedir ? Bana gelmedi sanırım.

Güncel versiyon kodu nedir ? Bana gelmedi sanırım.
1.4.16 son sürüm oldu direkt.

Uygulama ile cihaz internet üzerinden mi yoksa Bluetooth üzerinden mi haberleşiyor.

Sanırım küçük hazne ile klasik 4 numara filtre kağıtları kullanılabiliyor.

Büyük hazne için uygun fiyatlı konik filtre kağıdı bulabilen var mı?
İnternet olmalı zira bluetooth kapalı telefonda.

4 numara değil 2 numara kağıtlar ile uyumlu. Cook marka aldım yarın gelecek deneyince yazarım.

Maalesef büyük hazne için Togay beyin dediği gibi kalita 185 küçük geliyor. 205 lik bulmak gerekiyor. Çok misafirim olmadığından o daha az kritik benim için.

Bundan sonra kahve satarken aiden Reçetesi paylaşmak tercih sebebidir ey kavurucular. Bu detayı atlamayın.
Dün bunu düşündüm, kahve paketi üstünde bir karekod, uygulama üzerinden karedoku taratıp doğrudan kavurucunun reçetesini fellow uygulamasında açıp hiç bir parametre ile uğraşmadan sadece öğüttüğün kahveyi hazır reçete ile demlemek harika bir deneyim olurdu.

Dün bunu düşündüm, kahve paketi üstünde bir karekod, uygulama üzerinden karedoku taratıp doğrudan kavurucunun reçetesini fellow uygulamasında açıp hiç bir parametre ile uğraşmadan sadece öğüttüğün kahveyi hazır reçete ile demlemek harika bir deneyim olurdu.
İşin açıkçası cihazı alma sebebim buydu desem yanlış olmaz. Tabi ki artık Manuel demlemeden sıkılmamın da etkisi var. Ama asıl sebep kafa rahatlığı. Paketi okut demlesin. 2025 deyiz yahu e bu da uzay bilimi değil altı üstü kahve. Dediğim gibi ilerleyen günlerde kesinlikle tercih sebebi olacaktır.

Geri