• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Aiden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşin açıkçası cihazı alma sebebim buydu desem yanlış olmaz. Tabi ki artık Manuel demlemeden sıkılmamın da etkisi var. Ama asıl sebep kafa rahatlığı. Paketi okut demlesin. 2025 deyiz yahu e bu da uzay bilimi değil altı üstü kahve. Dediğim gibi ilerleyen günlerde kesinlikle tercih sebebi olacaktır.
Ben son bir buçuk yıldır manuel demleme yapmıyorum. Fakir Aroma Master'dan ziyadesiyle memnunum. Hafta sonu yurtdışından aldırdığım Fellow Ode de gelince benden keyiflisi olmayacak zira Comandante ile öğütmek artık çok zor geliyor. Fellow Aiden ise bir iki üst ligde bir oyuncu, fakat en az bir yıl bekleyeceğim. Aroma Master şu an beklentimi karşılıyor.

Selamlar herkese,

Fellow Aiden'da kahve öğütme ayarını nasıl kullanıyorsunuz? Pek tabii kahveye göre değişiklik gösterir ancak yorumlarınızı ve kullandığınız ayarları merak ettim. Bu arada Comandante için klik aralık ayarı önerisinde bulunursanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Selamlar herkese,

Fellow Aiden'da kahve öğütme ayarını nasıl kullanıyorsunuz? Pek tabii kahveye göre değişiklik gösterir ancak yorumlarınızı ve kullandığınız ayarları merak ettim. Bu arada Comandante için klik önerisinde bulunursanız sevinirim :)
Ben şu an red click 49 da kullanıyorum ama dediğiniz gibi kahve önemli burada. Cihaz her türlü demler yoksa.

Fellow Aiden ve Profiller

Arkadaşlar,

Bu konuda kavurucu dostlarımızla işbirliklerimiz olacak. Hatta başladı bile bu durum, online değil henüz sadece. Spesifik kahveler seçilecek, spesifik profiller oluşturulacak, bunlar paket üzerinde kare kodlarla veya online sayfalarda link olarak da paylaşılacak. Belki Aiden Exclusive seriler olacak, belki Aiden Exclusive Bundle'lar olacak. Acayip acayip işler.

Bir dakika.. Aa biz de kavuruyormuşuz. :)

O zaman şu da olur: Togay spesifik bir lotu KK için seçer, kavurur, yollar. Siz reçeteler çıkarırsınız. En iyileri buluruz. Hem ufak bir challenge, hem gönül alacak hediyeler falan. Sonra bu reçete o kahvenin ticari olarak satışında referans olarak kullanılır. Canımsın komünite!

20250212_131040.jpg20250212_131027.jpg

Bu filtre en olarak tam geldi boydan biraz uzun ama kesilerek kullanılabilir gibi. Kutusu 90 tl amazon da almak isteyen olursa.

Merhaba Arkadaşlar,

Dün sabaha kadar Fellow'u takip ettim, ciddi ciddi.

Güncellemelerinizin gelmesini uzaktan izlemek keyifli oldu!

Artık App üzerinden de reçetelerinizi oluşturabilirsiniz. Yavaş yavaş paylaşımlar da yaparız.

Herkese Sevgiler!
Gece benim de güncelledi. Normalde prizden çekiyordum. Açık tuttum bağlantıyı. Fabrika ayarlarına sıfırladım, uygulamayı yeniden ekleyip yeni profil oluşturup kurdum. 5 dk sonra yeni güncelleme geldi. Reçeteleri hazırlamak çok keyifli ama şu fahrenheit celcius ayarlama işini çözemedim bir türlü. Değiştirmek için ne yapıyoruz?

Gece benim de güncelledi. Normalde prizden çekiyordum. Açık tuttum bağlantıyı. Fabrika ayarlarına sıfırladım, uygulamayı yeniden ekleyip yeni profil oluşturup kurdum. 5 dk sonra yeni güncelleme geldi. Reçeteleri hazırlamak çok keyifli ama şu fahrenheit celcius ayarlama işini çözemedim bir türlü. Değiştirmek için ne yapıyoruz?

Imperial yerine metric seçin.

Ekli dosyayı görüntüle 37524Ekli dosyayı görüntüle 37523

Bu filtre en olarak tam geldi boydan biraz uzun ama kesilerek kullanılabilir gibi. Kutusu 90 tl amazon da almak isteyen olursa.

Tchibo da uyuyor buna. Asıl önemli konu Batch Brew gibi duruyor. Onun kâğıtları daha zor bulunur gibi.

Şöyle bir şey buldum ama çok mu büyük ve geniş gelir bilemedim.

Kahveciniz 250/90 Basket Filtre Kağıdı 100 Adet

ABD'den fellow aiden getirsek, Türkiye'de dönüştürücü ile kullanabilir miyiz
ABD harici diğer ülkelerden mümkün ama ABD 110v kullandığı için mümkün değil. Avrupa, dubai... oralara bakabilirsiniz.

stepdown transformer alırsanız uygun voltajlı kullanabilirsiniz.
Teknik açıklamasına hakim değilim ama bu yöntemle kitchenaid mutfak robotu kullanan annem aletin performansından hiç memnun değil. Dolayısyla evet çalışıyor ama tam randımanlı çalışmama ihtimali de var. Randımanlı çalışsa bile transformera vereceğiniz para ettiğiniz karı anlamsız kılıyor. Ezcümle Amerikadan bu tarz ürünler almak çok mantıklı değil bence de @KAHVEvePURO

Teknik açıklamasına hakim değilim ama bu yöntemle kitchenaid mutfak robotu kullanan annem aletin performansından hiç memnun değil. Dolayısyla evet çalışıyor ama tam randımanlı çalışmama ihtimali de var. Randımanlı çalışsa bile transformera vereceğiniz para ettiğiniz karı anlamsız kılıyor. Ezcümle Amerikadan bu tarz ürünler almak çok mantıklı değil bence de @KAHVEvePURO
kaliteli bir çevirici ile hiçbir sıkıntı olmayacaktır. bir de genelde cihazın çektiği akımın iki katı gücünde olması tercih edilir. maliyet kısmını bir yana koyarak. ben japonya ve abd den aldığım çeşitli ürünleri (müzik ekipmanı dahil) sıkıntısız kullanıyorum. tekrardan belirtmek isterim, maliyet kısmı hariç, hiç sıkıntısız kullanılabilir 110v cihazlar.

kaliteli bir çevirici ile hiçbir sıkıntı olmayacaktır. bir de genelde cihazın çektiği akımın iki katı gücünde olması tercih edilir.
Tam bu noktada bir yanlış yapmış olabiliriz hakikaten 😀. Bilgim olmayan bir alan olduğu için araştırıp almıştım ama çok zaman geçti üstünden. Belki yeni bir transformatör ile makineye ikinci baharı yaşayabilirim😀

Önerdiğiniz bir marka var mı hocam?

Son düzenleme:
Tam bu noktada bir yanlış yapmış olabiliriz hakikaten 😀. Bilgim olmayan bir alan olduğu için araştırıp almıştım ama çok zaman geçti üstünden. Belki yeni bir transformer ile makineye ikinci baharı yaşayabilirim hakikaten😀

Önerdiğiniz bir marka var mı hocam?
genel kullanım için mervesan ın transformator leri fena degildir ama daha hassas cihazlar için misal hi-fi ekipmanı vs, tr de custom iş yapan ustalar var.

genel kullanım için mervesan ın transformator leri fena degildir ama daha hassas cihazlar için misal hi-fi ekipmanı vs, tr de custom iş yapan ustalar var.
Hocam şimdi annemden foto istedim. 10 sene öncesi için güzel araştırma yapmışım aslında. mervesan marka x3 amper sağlayan bir transformatör almışım ama volt değerinden yana sıkıntı yaşıyormuşuz galiba. kitchenaid 120v iken ben 220-110 dönüştürücü almışım. Gördüğüm kadarıyla piyasada hep 220-110 olanlar var ve benim 220-120 için dediğiniz gibi birilerini bulmam gerekecek. Bu ustalar kimlerdir? Nerelerde konuşlanırlar? ya da ne diye aratmak lazım kendilerini? :)

Benim cihaz bugün geldi. Firmware update konusunda problem yaşamadım direk 1.4.16 ya güncelledi.

Geri