• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Aiden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam şimdi annemden foto istedim. 10 sene öncesi için güzel araştırma yapmışım aslında. mervesan marka x3 amper sağlayan bir transformatör almışım ama volt değerinden yana sıkıntı yaşıyormuşuz galiba. kitchenaid 120v iken ben 220-110 dönüştürücü almışım. Gördüğüm kadarıyla piyasada hep 220-110 olanlar var ve benim 220-120 için dediğiniz gibi birilerini bulmam gerekecek. Bu ustalar kimlerdir? Nerelerde konuşlanırlar? ya da ne diye aratmak lazım kendilerini? :)
zaten güncel abd prizleri 120v civarıdır, güncel cihazlarda da genelde 115-120v yazar. mervesan dan aldıgınız transformator watt konusunda da yeterli ve defektif değilse bir sıkıntı cıkarmaz. +-%5 zaten nominal değerleri vardır. 120-220 diye bir çevirici zaten yok. VA değeri ile watt aynı değildi galiba. cihazınızı bu tarz transformator satan bir yere goturup test ediniz bence, ordan iyi calistiran versiyonu alabilirsiniz.

zaten güncel abd prizleri 120v civarıdır, güncel cihazlarda da genelde 115-120v yazar. mervesan dan aldıgınız transformator watt konusunda da yeterli ve defektif değilse bir sıkıntı cıkarmaz. +-%5 zaten nominal değerleri vardır. 120-220 diye bir çevirici zaten yok. VA değeri ile watt aynı değildi galiba. cihazınızı bu tarz transformator satan bir yere goturup test ediniz bence, ordan iyi calistiran versiyonu alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.

Fellow Aiden İçini merak edenler için

Ekli dosyalar

• IMG_1905.jpeg
    IMG_1905.jpeg
    248.4 KB · Görüntüleme: 206
Garanti yandı mı?
Detaylı yazarım kısaca dubai woc etkinliğinde indirim vardı. Oradan bir arkadaşa aldırdım. Buraya geldiğinde kapağı kapatın uyarısı verip demleme başlamıyordu. Fellowdan destek bulamadım Dubai yede dönme şansım olmadığı için oturup kendim tamir ettim.

Meraktan ben de aldım fakat epey dar geliyor aiden için 😅, ıslatınca duvarlara yapışmıyor. Hario pegasus 02 yi deneyeceğim sıradan.
Deneme şansınız oldu mu?

Detaylı yazarım kısaca dubai woc etkinliğinde indirim vardı. Oradan bir arkadaşa aldırdım. Buraya geldiğinde kapağı kapatın uyarısı verip demleme başlamıyordu. Fellowdan destek bulamadım Dubai yede dönme şansım olmadığı için oturup kendim tamir ettim.

Deneme şansınız oldu mu?
evet hario pegasus 02 muazzam oturuyor. kendi içinde gelen filtrelerden kat kat daha iyi. yine abaca 102 de aynı şekilde ama pegasus bir tık daha iyi gibi geldi bana.

evet hario pegasus 02 muazzam oturuyor. kendi içinde gelen filtrelerden kat kat daha iyi. yine abaca 102 de aynı şekilde ama pegasus bir tık daha iyi gibi geldi bana.
Cafec çok pahalı kalıyor harionun uyması çok iyi olmuş. Batch brew için yabancı forumlarda bunn filtre kağıtları öneriliyor. Ama orijinali Türkiye’de bulamadım.

Son düzenleme:
James Hoffman Tarifi

Bu arada hazır gelen tariflerde su sıcaklığı çok yüksek sanırım onlar değiştirilmiyor yeni tarif oluşturmak gerekiyor

Selamlar, bugün Fellow Aiden'le demleme yaparken Origami Dripperla çalıştırmak istedim. İçerisine sığdığını görünce single basketi koymadan denedim ama insert single basket hatası verdi. Bunu nasıl geçebilirim diye düşünürken single basketin köşesinde bir mıknatıs farkettim. Buranın oturduğu yere küçük mıknatıs koyduğumda bu uyarıyı aşabildiğimi gördüm. Bu şekilde çalıştırmak isteyenler olur diye aşağıya resimlerini atıyorum.

Image (1).jpgImage (2).jpg

Selamlar, bugün Fellow Aiden'le demleme yaparken Origami Dripperla çalıştırmak istedim. İçerisine sığdığını görünce single basketi koymadan denedim ama insert single basket hatası verdi. Bunu nasıl geçebilirim diye düşünürken single basketin köşesinde bir mıknatıs farkettim. Buranın oturduğu yere küçük mıknatıs koyduğumda bu uyarıyı aşabildiğimi gördüm. Bu şekilde çalıştırmak isteyenler olur diye aşağıya resimlerini atıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 37653Ekli dosyayı görüntüle 37654
Bu air s dripper mı ?

Ekli dosyayı görüntüle 37653Ekli dosyayı görüntüle 37654
Sanırım batch brew basketin içinede sığıyor. Önüme çıkmıştı. Fotoğrafını bulabilirsem burada paylaşırım.

Beklenen inceleme geldi 😅

Aslında övmüş. Tek bir makine iyi kahve içmek istiyorum diyenler için ideal diye yorumluyorum. Tasarım ve yazılım konusuna biraz eleştiride bulunmuş. Yazılım zamanla geliştirilir diyip eleştiriyi kısa tutmuş. Termosun kapağında huni konusuna takmış onu sorun olarak görmüyorum ben demledikten sonra salla karıştır biraz kahveyi hep yapmıyor muyuz V60’da zaten. 😅

Merhaba Arkadaşlar,

Fellow Aiden için yoğun talep üzerine son tur kampanyayı açıyoruz.

İlk kampanyanın aynısı, hem indirim hem vade farksız taksit var.

23.500 TL ve vade farksız 3 taksit avantajıyla satın alabilirsiniz. Fırsat 15 üniteyle sınırlı.
https://tincoffee.net/urun/fellow-aiden-precision-coffee-maker/

Genel duyurulardan önce buraya ekledim, bu kampanyayla stok bitme durumuna gelecek zaten, şu an için tekrarı olmayacak yani.

Selamlarımla.

Merhaba Arkadaşlar,

Fellow Aiden için yoğun talep üzerine son tur kampanyayı açıyoruz.

İlk kampanyanın aynısı, hem indirim hem vade farksız taksit var.

23.500 TL ve vade farksız 3 taksit avantajıyla satın alabilirsiniz. Fırsat 15 üniteyle sınırlı.
https://tincoffee.net/urun/fellow-aiden-precision-coffee-maker/

Genel duyurulardan önce buraya ekledim, bu kampanyayla stok bitme durumuna gelecek zaten, şu an için tekrarı olmayacak yani.

Selamlarımla.
İlk kampanyanın aynısı derken ilkindeki nakit ödeme tutarı, hediyeler vs birebir geçerlimidir

Geri