Son 2 haftadır yaşıyorum aynı problemi ama offline görünse de sync ediyor makine sorun yok.Fellow gene yapacağını yapmış.
Ekli dosyayı görüntüle 37412
Uygulamayı kurdum cihazı ekledim ama sürekli olarak offline görünüyor. Fellowun sitesine baktım tek önerdikleri fişi çek tak.
Bu durumu yaşayan/çözen vs var mı?
@raistlin sizin bir öneriniz var mı?
Mesele sadece offline görünmesi değil tabi ki. Bir update firmware butonu koy(a)madıkları için "beklememiz" gerekiyormuş. Ve bu arada uygulamadan reçetelere erişemiyor ve ekleyemiyorum. Yani cihazı sadece düğmesinden kullanabiliyorum.Son 2 haftadır yaşıyorum aynı problemi ama offline görünse de sync ediyor makine sorun yok.
Ben demliyorum güzel oturuyor.Merhaba,
Fellow Aiden'da Kalita Wave kağıtlar kullanılabiliyor mu? Farklı bir sorum daha olacaktı. Comandante değirmen kullanıyorum. Fellow Aiden için kaç klik ayarlamak gerekiyor?
MerhabaMerhaba,
Fellow Aiden'da Kalita Wave veya Cafec (Traditional,Cafec TH2) kağıtlar kullanılabiliyor mu? Farklı bir sorum daha olacaktı. Comandante değirmen kullanıyorum. Fellow Aiden için kaç klik ayarlamak gerekiyor?
düz tabanlı sepet çok büyük oluyor kalita filtre için, diğerine mi oturtuyorsunuz bir fotoğraf atabilir misiniz?Ben demliyorum güzel oturuyor.
Kalita uyumlu, Tchibo’nun filtre kâğıdı da uyumlu. Düz tabanda Hario bile kullanıyorum. Filtre kâğıdı çok sorun oluşturmaz. Comandante bilmiyorum kaç klick olur ama normal V60 demlemelerdeki karşılığı olabilir 21-24 arası sanırım. Kendim K6 ile 70-80-90 klick denedim hepsinde çok güzel sonuçlar aldım.Merhaba,
Fellow Aiden'da Kalita Wave veya Cafec (Traditional,Cafec TH2) kağıtlar kullanılabiliyor mu? Farklı bir sorum daha olacaktı. Comandante değirmen kullanıyorum. Fellow Aiden için kaç klik ayarlamak gerekiyor?
Kalita 155 ve Etkin’in hem 2 cup hem de 8 cup filtre kâğıtları da uygun olur düşüncesindeyim. Hatta düz tabanlıya Etkin 8 cup veya Kalita 185 filtreleri bence uyar. Akşam fotoğraf çekmeye çalışayım elimde Kalita 185 filtresi yok, Kalita 155, Etkin 2 ve 8 cup olanları var fotoğraf eklerim.düz tabanlı sepet çok büyük oluyor kalita filtre için, diğerine mi oturtuyorsunuz bir fotoğraf atabilir misiniz?
Kalita 185 bende var, ben de onu deneyeyim akşam madem. Etkin 8 cup tam oturur gibi düz tabanlı sepete, ölçüler aynı olabilir.Ben kapak hafif açık Etkin 2 cup ile demledim kendi sepetini çıkarıp Etkin koydum. Ama düz taban sepette filtre kâğıdı yüksekliği sadece kısa kalıyor tabanı yayılıyor. 35-40 gr arası kahveyi kaldırıyor demleme için. Eve gidince fotoğraf atmaya çalışayım.
Bu arada Kalita 155 ve Etkin’in hem 2 cup hem de 8 cup filtre kâğıtları da uygun olur düşüncesindeyim. Hatta düz tabanlıya Etkin 8 cup veya Kalita 185 filtreleri bence uyar. Onları da fotoğraf çekmeye çalışayım elimde Kalita 185 filtresi yok, Kalita 155, Etkin 2 ve 8 cup olanları var fotoğraf eklerim.
3.sorunun cevabını yazılanlardan anladım da diğer 2 sorumu cevaplayabilirseniz çok sevinirim.Merhaba, Aiden geleli 1 haftayı geçti ancak yoğunluktan açıp kurup kullanmaya vakit bulamamıştım. Biraz önce kurdum. 1-2 sorum olacak. Kullanmaya başlamış olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
1- Şu ayarları mutlaka yap dediğiniz bir ayar var mı?
2- Ayarlarda anında demleme için gelişmiş modu açmazsak su haznesindeki tüm suyu boşaltır mı? Açtığımızda orada bir ayar girersek her defasında o kadar mı demleme yapar? Eğer öyleyse açık bırakıp boş bırakmak demek kahve yapacağın zaman menüden anında demlemeyi seçip istediğin miktarlarda yapmamı mı sağlar?
3- Telefon uygulaması bizde çalışmıyor mu? Bsğladım ama bir ayar göremedim. Saati 24 saat seçmeme rağmen 12 saat gibi gösteriyor.
Filtresi evet ama dripper oturmaz Etkin 2 cup bile 15-20 ° kadar kapağı açık kalıyor.Kalita 185 bende var, ben de onu deneyeyim akşam madem. Etkin 8 cup tam oturur gibi düz tabanlı sepete, ölçüler aynı olabilir.
Düz tabanlı sepete başka bir dripper koyma işinde haliyle birçok kağıt çalışır, Togay bey de demişti hatta origami ile demliyorum diye. diğer düz tabanlı filtreler çok kısa gelir gibi geldi bana bir onları da denerim bakalım nereye varacak. Yoksa düz taban sepetin filtreleri pahalı olduğundan pek sürdürülebilir değil bana kalırsa.