• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

alıma katılmayı çok istedim, hatta “alışverişinizi tamamlayın” maili bile aldım 😎

kargo ücreti ödemeye sinir olduğum için elim gidip gidip geliyor, hazmetmeye çalışıyorum😌

merhaba. başka bir etiyopya dahil olacak mı seçkinize? bu ara baya bir etiyopya kıtlığı ve kolombiya bolluğu var..
Merhabalar ,

Hasat takvimine dayalı bu dönem ,bu şekilde fakat çok keyifli bir Etiyopya'mız daha yolda geldiğinde satışa çıkarıcaz.

#5918 sipariş numarası ile bende katıldım. Kahveleri sabirsizlikla bekliyorum ☕☕☕

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024_0916_102042.jpg
    Screenshot_2024_0916_102042.jpg
    43.9 KB · Görüntüleme: 146
kargo bilgisi nasıl geliyor acaba? mailde siparişe ait kargo yolda bilgisi geldi ama hiç detay yok. #5933

Bende espresso için önereceğiniz çekirdek varsa alım gerçekleştireceğim. Sanıyorum kavrumunuz hem espresso hem pour over yöntemi için uygun? @SpadaCoffeeRoastery Bu arada sizlerle en son gerçekleşen festivalde tanışmıştım. İlgili, nazik tavrınız aklımda. Görünce sipariş vermek istedim o yüzden. 😊

Bende espresso için önereceğiniz çekirdek varsa alım gerçekleştireceğim. Sanıyorum kavrumunuz hem espresso hem pour over yöntemi için uygun? @SpadaCoffeeRoastery Bu arada sizlerle en son gerçekleşen festivalde tanışmıştım. İlgili, nazik tavrınız aklımda. Görünce sipariş vermek istedim o yüzden. 😊
Espresso için ben motion aldım, portatif makinede bile güzel kahve veriyor tavsiye ederim.

Alıma ben de katıldım. Emeği geçen arkadaşlara ve Spada ekibine çok teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_1216.jpeg
    IMG_1216.jpeg
    74.9 KB · Görüntüleme: 100
"The Pearl" için fincanda yoğun, tatlı, meyvemsi notalar ile keyifli bir içim sunduğu belirtiliyor kavurucunun açıklamalarında ancak ben fincanda yoğun bir odun ateşi aroması dışında herhangi bir "nota" alamadım. Vasatın epey altında bir çekirdek gibi geldi bana. Comandante 21 toplamda dört döküş 94 derece abant su ile düz taban bir dripper ile demledim. Kavurum tarihi 9 Eylül. SL28 geisha gibi iddialı varyeteler varmış ancak araya neler karışmış emin olamadım.

Demleyen arkadaşlar sizlerde de durum bu şekilde mi?

"The Pearl" için fincanda yoğun, tatlı, meyvemsi notalar ile keyifli bir içim sunduğu belirtiliyor kavurucunun açıklamalarında ancak ben fincanda yoğun bir odun ateşi aroması dışında herhangi bir "nota" alamadım. Vasatın epey altında bir çekirdek gibi geldi bana. Comandante 21 toplamda dört döküş 94 derece abant su ile düz taban bir dripper ile demledim. Kavurum tarihi 9 Eylül. SL28 geisha gibi iddialı varyeteler varmış ancak araya neler karışmış emin olamadım.

Toplu alım öncesi almıştım evet malesef dümdüz bir kahve ne yaptıysam sonuç vermedi varyateye kanıp almıştım.

Ben denedim ve gayet memnun kaldım açıkçası. Geisha var diye “wow mükemmel ötesi” olmuyorsunuz ama “bu ne ya dümdüz bir çekirdek” de değil asla. CMD 21 klik biraz kalın. CMD 16 klik deneyebilirsiniz.

Merhabalar,
Alım icin tesekkurler. Bu kahve icin recete mevcut forumda ilettik. CD 21 oldukca kalin bir ogutum bu cekirdek icin.

SCA puanlarını göremiyorum

Merhabalar,
Alım icin tesekkurler. Bu kahve icin recete mevcut forumda ilettik. CD 21 oldukca kalin bir ogutum bu cekirdek icin.

93 derecede 1/17 önerdiğiniz tariften bahsediyorsunuz sanıyorum. Onu da deneyeceğim. Teşekkürler.

Bu arada bu tariflere çekirdekle birlikte ilettiğiniz kartlarda da yer verseniz biz kullanıcılar için içerikte geçen hikayelerdeki kahve edebiyatından daha faydalı olur, diye düşünüyorum berjer koltukta.

Öğütme derecesi espresso seçersek toz halinde mi geliyor yoksa çekirdek halinde mi?

Geri