• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Üye
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı: İlk üyelikten 45 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Şimdi gelelim Eylül ayına.

Merhaba Arkadaşlar

Ankete katılan her (295) üyeye çok teşekkürler. Eylül ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Spada Coffee (81 oy) olurken 2.Coffee Department (76 oy) oldu. 3.Firma (47 oy) ise Sezy Coffee , 4. Milestones Coffee Roastery (19 oy) oldu.

1.olan Spada Coffee yetkilisi Cumhur bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam ve @emrekocakurt mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Firmaya olan sorularınız için

Telefon: 05324596880
E-Posta: info@spadacoffee.com

İNDİRİM KODU BURADA
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
- 250 GR KAHVELERDE %25 İNDİRİM

*Haftaiçi hergün kargo teslimatı yapılmaktadır.
Aras kargo ile anlasmamız var ve harici firma ile çalışmamaktayız. Uzun zamandir bir sorun yaşamıyoruz.

1725137762981.png
Spada Coffee Linki

1725137793117.png

Son düzenleme:
stok durumu hakkında bilgi verirmisiniz, özellikle ETİYOPYA / BOMBE QONQANA / HONEY hakkında.

kahve stoplarım full oldugu için ay sonuna doğru almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun… açılışı ben yapayım 😊
Sipariş numarası #5486 Merakla bekliyorum ☕

Etiyopya'yı kesin almayı düşünüyorum. Onun dışında içmelisin dediğüniz kahve var mıdır

Etiyopya'yı kesin almayı düşünüyorum. Onun dışında içmelisin dediğüniz kahve var mıdır
Merhabalar damak tadinizi tam olarak bilemem ama Leonid ramirez , La illusion deneyebilirsiniz.

Herkeze merhabalar.

Bu yıl , yine listeye girergirmez göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz.

Herzamanki gibi elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışıcaz.

İndirim oranımız%25 olup, sadece 250gr paketlerde geçerli olacak.
Kodun geçerli olabilmesi için siteye üye olmaları gerekmektedir.

Haftaiçi hergün kargo teslimatı yapılmaktadır.
Aras kargo ile anlasmamız var ve harici kargo firması ile çalışmamaktayız.
info@spadacoffee.com dan bize ulaşarak tüm sorularınızı sorabilirsiniz.
Forumdan da yine destek vermeye çalışıcaz.
Bol kahveli, keyifli bir ay diliyoruz.

Son düzenleme:
Merhaba picopresso kullanıyorum, motion iyi sonuç verir mi? Başka tavsiyeniz var mıdır? Bir de kolombiya leonid ramiz ilgimi çekti infüze gibi değil, değil mi?
Merhabalar, Leonid Ramirez infüze değil çok temiz yıkanmış bir kahvedir. Detayları sitemizde mevcut.

Picopresso özelinde birşey diyemem maalesef. Klasik espresso seviyorsanız en yakın motion , diğerleri ise sizin damak tadınıza göre seçebilirsiniz.

Siparişleri geçeceğiz ama San Bernardino için ufak gramaj düşünceniz var mı? 100-150 gr. gibi. Seçkinin yıldızını denemek isteriz.

Şöyle bir alım yaptım. Motion natural picoyla iyi sonuç verirse birkaç paket daha alırım.

ETİYOPYA / BOMBE QONQANA / HONEY
KOLOMBİYA / LEONID RAMIREZ / WASHED
MOTION / NATURAL
KAPSÜL KAHVE / MOTION

Son düzenleme:
Geri