• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba, 3 kahveden ilki denedim. 17 günlük Peru Apocrassi. Maalesef verim alamadım (V60, aeropress, Nestle ve buzdağı su ile farklı reçete uyguladım).

Diğer kahveleri denedikten sonra tekrar yazarım.

:)

Bombe qonqana spada'nın tavsiye ettiği şekildi. Leonid ramirez için cmd 21-17 aralığındaki tüm kliklerdr 3-3.50 bitişlerini denedim. Isıyı 92-95 arası tuttum. Değiştire değiştire. Genelde 3 döküş yaptım, 1 2 defa 4 döküş yaptım.
Hocam klik sayısını 16-18 arasına çekin bence. Sonrasında bir bloom (kahvenin üç katı oranda) artı üç eşit döküş (oldukça yavaş ve yatağı çok yükseltmeden) güzel çıktı veriyor. Su sıcaklığı da bulunduğunuz rakıma göre değişiyor bana kalırsa. Denizden yüksek bir yerdeyseniz daha yüksek sıcaklık denenebilir (96 derece gibi). Bir de degassing süresi çok belirleyici. 14.08 kavrumlu Javier Rubio’yu 15 gün sonra demledim, çok tatlı bir kahveydi. Şu anda 44. gününde tekrar demledim, parlak bir asidite beni karşıladı. İlk demlemede alamadığım ananas notasını bile aldım (ki tat konusunda gelişmiş olduğumu düşünmememe rağmen).

Eylul bitmeden ekime guzel bir baslangic yapalim dedik , arkadas grubu olarak deneyim acisindan da hepimiz ayni kahveleri aldik Secki guzel duruyor , kahveler heyecanlandiran cinsten , Umarim guzel kahveler iceriz 😊
Screenshot_20240930_094909_Outlook.jpg

Ay bitmeden Panama Corpachi, Kosta Rika The Pearl ve Guatemala Rio Azul ile katılmış bulundum. The Pearl ile ilgili yorumları okumuş olsaydım belki başka bir çekirdeğe yönelebilirdim. Geisha'ya kandık biraz :D
Özellikle Panama Corpachi'yi denemek için sabırsızlanıyorum.

Geri