• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar, Spada'yı epeydir bekliyordum, #5661 ile katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler.

#5664 ile katıldım. şimdiden kahveleri denemek için sabırsızlanıyorum.
1725522022872.png

Merhaba. Bende alım yapmak isityorum fakat terimlere çok aşina değilim. Ağızda acı bir tat bırakmayacak ya da sert olmayan bir kahve önerisi verebilir misiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 34941

Sipariş No:#5556 ile alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler. Natural ve yıkanmış işlemlerin dışındaki işlemlerden uzak durmaya çalıştım. Bu ay fazla uğraşmadan güzel kahve içmek istiyorum.

Yıkanmış Peru için heyecanlıyım :D
Kahvelerim elime ulaştı. Peru 25.08 kavrumu diğerleri 02.09. Paketleme için elinize sağlık. Bilgilendirme kartlarınızın da geçen seneye göre kalitesi düşürülmüş gözümden kaçmadı :)

Merhabalar.
#5637 numaralı siparişi dün oluşturdum. Siparişten birkaç saat sonra yola çıkmaya hazır diye mail geldi fakat kargo maili gelmedi. Siparişim ne durumda acaba? @SpadaCoffeeRoastery

1725542628838.png

Bende şöyle bir alım yaptım :)

Benim de kahvelerim elime ulaştı.

Öncelikle paketlemedeki özen ve markalaşma için teşekkür ederim. Karton kutu içi baskı, başka firmalarda da gördüğümüz ve beğendiğim kahve bilgi kartonetleri, kahve paketlerinin altı şeffaf arkası SpadaSpadaSpada tarzı vs. ilgi uyandırıcı. Bu ürünlere gösterilen özenin de bir göstergesi benim için ve çok önemsiyorum.

14.08 kavrumlu Los Sauces Anaerobik MikroLot kahveyi hemen demledim. Cayır cayır anaerobik özlemini giderecek, iyi bir kahve. Kuru kokusu muhteşemdi. Tadımda bir tık kokudan geri kalmış olsa da yine de çok iyiydi. Ben anaerobik kahveleri seviyorum. Bu kahveyi de severek tüketeceğim gibi görünüyor. Demleme detaylarını vakit olursa ilgili başlığa eklerim.

Diğer kahve de Bombe Qanqana idi ama onun kavrumu 25.08, biraz daha bekletirim denemeden önce.

Spada ile tanışmam Los Sauces ile oldu. Çok memnun kaldım. Sürekli alışveriş yapacağım bir firma ile daha tanışmış oldum aylık alım sayesinde.

Etiyopya Honey’i herkesin sepetinde gördüm, denemek için Motion’la birlikte alıma katıldım.

Ekli dosyalar

• 927B9E82-D347-4986-AE0B-3D9A8670C253.jpeg
    927B9E82-D347-4986-AE0B-3D9A8670C253.jpeg
    66.2 KB · Görüntüleme: 49
Ankara festivali öncesi #5691 numaralı sipariş ile alıma katıldım. Katkısı olan herkese çok teşekkür ederim.

5628 nolu siparişim dün geldi. Siparişimdeki kahveler tamam fakat chemex filtre 70 ad. çıktı 30 ad. eksik ve üst kapağı biraz yırtık geldi. Dün ve bugün telefonla defalarca aradım cevap verilmedi, bugün mail attım yine cevap yok.@SpadaCoffeeRoastery

Son düzenleme:
5628 nolu siparişim dün geldi. Siparişimdeki kahveler tamam fakat chemex filtre 70 ad. çıktı 30 ad. eksik ve üst kapağı biraz yırtık geldi. Dün ve bugün telefonla defalarca aradım cevap verilmedi, bugün mail attım yine cevap yok.@SpadaCoffeeRoastery
Merhabalar bugun oglen gonderilen mailinizi okuduk. Urunler ithalatci firmadan gelmektedir ve firmamizda chemex kullanmamaktadir. Firma olarak cozumledikten sonra size donus yapilacaktir.

Bu surec zarfinda lutfen size gelen urunu bize gonderirseniz yenisini gonderelim size.

Son düzenleme:
Keşke indirim kodu için üyelik gerekmeseydi. Sonrasında reklam mail'leri geliyor ve onlarla uğraşmak gerekiyor :( Mail içerisnde mail listesinden çıkma linki de yoktu, sonradan çözümlendi mi bilmiyorum.

Geri