• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Farklı bir kod girilirse zaten uyarı da farklı çıkıyor. Şu şekilde:
Ama bana çıkan uyarı sadece " indirim kodu hatası"

Ekli dosyalar

• IMG_6274.jpeg
    IMG_6274.jpeg
    71.3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_6273.jpeg
    IMG_6273.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 54
Ben de sorun yaşamıyorum, üye girişi yaparak kodu doğru girdiğinizden emin misiniz ?

IMG_5790.png

İndirim kodunu kopyala yapıştır yapınca bazen kendi otomatik boşluk bırakıyor ondan olabilir mi

Merhaba ben meyvemsi ve asidesi yüksek tatları seviyorum acaba bu konuda favori çekirdeğiniz hangisi acaba

Merhaba 5632 numarali siparişim 6 gündür gelmedi.urunumuzu değerlendirin diye sizden mail aldım ama ürün elime ulaşmadı

Merhaba 5632 numarali siparişim 6 gündür gelmedi.urunumuzu değerlendirin diye sizden mail aldım ama ürün elime ulaşmadı
Merhabalar ,

Siparişiniz 03/09/2024 22:06 da siparişiniz oluşturulmuş . 04/09/2024 tarihinde ARAS KARGO ya teslim edilmiştir.
Takip numaranız : 4080185386188

Merhabalar ,

Siparişiniz 03/09/2024 22:06 da siparişiniz oluşturulmuş . 04/09/2024 tarihinde ARAS KARGO ya teslim edilmiştir.
Takip numaranız : 4080185386188
Aras kargo güya eve gelip beni aramış bana ulaşamamış(Sitenin güvenliği 24 saat açık)kargo iade edilmiş..
Ne yapabiliriz

Aras kargo güya eve gelip beni aramış bana ulaşamamış(Sitenin güvenliği 24 saat açık)kargo iade edilmiş..
Ne yapabiliriz
Merhabalar kargo ile irtibata geçebilirsiniz. Ürün bize ulaşırsa tekrar kargo yapabiliriz.

Merhaba, @SpadaCoffeeRoastery

5738 Numaralı sipariş kargoya verildi şeklinde mail geldi fakat, takip numarası yok. Rica etsem takip no’sunu paylaşabilir misiniz ?

Teşekkürler

#5805 sipariş numarası ile alıma katıldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Geri