• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Spada ve bu güzel seçki bir arada. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_2594.jpeg
    IMG_2594.jpeg
    73.3 KB · Görüntüleme: 220
Sizin 2 ve 4 numaraları da çok merak ediyorum, demledikten sonra düşüncelerinizi paylaşırsınız değil mi
Kahveler geldikten sonra detaylı demleme, reçeteler üzerine ve farklı ekipmanlarda nasıl sonuçlar verdiklerini paylaşacağım.

ETİYOPYA / BOMBE QONQANA / HONEY ve KOLOMBİYA / JAVIER RUBIO / NATURAL ANAEROBIC SAN BERNARDO ile toplu alıma katıldım. Umarım güzel bir seçim olmuştur

Ah las lajas ah olaydın da 10000 kg alaydım

Sipariş No:#5539 ile alım yaptık hayırlı olsun.

1725256974248.png

Sipariş No:#5556 ile alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler. Natural ve yıkanmış işlemlerin dışındaki işlemlerden uzak durmaya çalıştım. Bu ay fazla uğraşmadan güzel kahve içmek istiyorum.

Yıkanmış Peru için heyecanlıyım :D

Satın alma kısmında sitede hata yaşayan var mı şuan alım yapamıyorum :(

Stok kalırsa eğer ay sonuna doğru 1-ETİYOPYA / BOMBE QONQANA / HONEY 2.kahveye karar veremedim henüz.

Alımda Peru kahvesi gözümden kaçmış. Peru gördüm mü asla kaçırmam ama nasıl oldu da kaçırdım bilemiyorum. Belki tekrardan bir toplu sipariş geçebilirim sırf Peru için. Deneyimleyen olursa (gerçi şu an çok erken) yorumlarını merak etmekteyim deneyenlerin Peru için

5577 sipariş numarasıyla katıldım ben de. Siparişim sırasında tükeniyor ibaresi olsa da stok sorunu olmasa gerek diye düşünüyorum. 2 eylülde sipariş verdim 3 eylülde kargoya iletildi 4 eylülde de kargo firması "kargonuzu aldık" tarzı bir mesaj attı birkaç gün içinde de elimde olacak gibi.

Ekli dosyalar

• spada.png
    spada.png
    18.6 KB · Görüntüleme: 71
Kahveler elime ulaştı. 3 kahve ağustos 25 kavrumlu, biri ise 14 ağustos kavrumluydu. Bu kahve de seçkinin en tepesindeki javier rubuio. Direk demlemeye başladım. İlk demleme tecrübem şu şekilde:

Timemore crystal eye dripper, cafec traditional filtre

Assu 240 ml, 93 derece

Cmd c40 20 klik, 15 gram kahve

Demleme basamakları ise 50 ml ön demleme, sonra 30. Saniyeden itibaren tek seferde yavaşça merkezi döküşlerle bitirdim. 1.35 civarı demleme sonlandı. Çekirdek fermantasyon ve yapısal durumu kaynaklı su tutmuyor. Çekirdeğe dışardan bakınca size çok koyu gelebilir. Ancak bu sizi yanıltmasın. Bu durum yine fermantasyon işleminin sonucu.

Tadım notları: Sıcakken kokuda net kırmızı meyveler, kuru üzüm, kakao buram buram geliyor. Sıcakken tadımda vişne, kiraz olarak nitelendirebileceğim kırmızı meyveler ile kuru üzüm bir arada inanılmaz tatlı bir fincan var. Bunun yanında kakao da hissediliyor. Bu iki unsur bir araya gelince oldukça keyifli bir deneyim yaşatıyor. Ilındıkça kahve daha köşeli bir hal alıyor. Ananas yazılmış tadım notlarına. Ananas ile, beyaz üzüm, hafif şeftali diye tabir edebilirim. Kırmızı meyvelerin sıcakken oluşturduğu baskınlık burada saydığım notalarla gidip geliyor. Gövde olarak yoğun, meyve suyu hissiyatı olan kompleks bir kahve. Nulldan uraga carbonik maserasyon deneyenler bu kahveyi çok beğenecektir.

Merhabalar,

Bu ayki KK alımlarına göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkürler. Sitedeki tükeniyor ibareleri , site alt yapısına bağlı olarak oluşmaktadır ve düzeltmesi yapılmıştır. Herhangi bir kapasite ve stok sorunumuz bulunmamaktadır. En hızlı tükenecek olan kahvemiz Etiyopya - Bombe ve Javier Rubio dur. Alımlarınızı buna göre düzenleyebilirsiniz.

Geri