• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka ORO Mignon Single Dose Elektrikli Kahve Değirmeni

Eureka Oro Single Dose rakibinin görüntüleri sızdırıldı Türk kökenli İtalyan bir abimiz bozuk Türkçesiyle ürünü tanıtmış 🤣🤣

65 mm disk ne alaka, yap 64 ayağımız alışsın diyor hocam:D
Aslında kullandığı terimlerden, Eureka 64 yapsa siz hangi bıçağı alayım diye şaşıracaksınız bu yüzden 65 yapmışlar, zaten elin korelisi bıçaktan ne anlar, bıçak dediğini Eureka zaten yapmış demiş 🤣🤣

Lagom mini o arada ne alaka demiyor adam, Eurekaya mi bombaliyor? Sen den önce Eureka vardır desana! Gerçekten bu yabancilar Türkiye´ya gelselerdi Eureka adamlar parm parça ederdi bunları. Ne kadar Eureka adam var burda toplnmaiş çok sükür. :ROFLMAO::ROFLMAO:
Eureka bir değirmeinim hiç olmadı, ama kullanma fırsatım oldu para harcamak içimden gelse güncel değirmenler içinde tek tercihim olurdu büyük ihtimal, marka algısı çok fazla güven veriyor insana. Eurekam olmadan eureka adam olabilirim.

Eureka bir değirmeinim hiç olmadı, ama kullanma fırsatım oldu para harcamak içimden gelse güncel değirmenler içinde tek tercihim olurdu büyük ihtimal, marka algısı çok fazla güven veriyor insana. Eurekam olmadan eureka adam olabilirim.
Aramıza hoş geldin o zaman. Bende marka algısı yok ama İtalian marka, üzün süre üretici olan bir firma halen piyasada çalişiyorsa çin malı yerine kesin yine tercihim o üretici olurdu.

Aramıza hoş geldin o zaman. Bende marka algısı yok ama İtalian marka, üzün süre üretici olan bir firma halen piyasada çalişiyorsa çin malı yerine kesin yine tercihim o üretici olurdu.
Kesinlikle katılıyorum, mesela adoranın çıkışına çok yakın bir tarihte gaggia classic aldım ve hiç pişman etmedi, beklentilerimi biliyordum ve mutluyum ne olursa olsun ev tipi makinelerin yaratıcısı sayılabilecek bir marka ve içim rahat. Gelişme sürecinde olan private label bir çin ürünü almak içimden gelmedi.

Bu titreşim normal mi? Yaptığı espressodan çok memnunum o başka.

filtre ayarına filan mı çıktınız sonra geri döndünüz? ürün kaç aylık ? temizlik vakti gelmiş gördüğüm kadarıyla.
Ürünü dün aldım. Sıfır noktasından 5 adım ileride. Espresso aralığı.

Ya bu forumda ya da diğer forumda benzer şikayeti olan birini hatırlıyorum. Bu konuya baktım ama bulamadım malesef.

edit: ilgili postu buldum fakat videoya ulaşılmıyor. Haliyle şikayetleriniz ne kadar benzer onu bilemedim açıkcası.

Dediğim gibi çıkardığı işten şikayetim yok. Eski versiyonlar gibi titremeden dönen kapak problemi de yok. Motoru güçlü geldiği için olabilir yada zemini beğenmemiştir. Akşama ahşap zeminde denerim.

Benzer videolar mevcut:

Çok şükür benimki bu kadar değil. Şimdi gözüme normal bile gözüktü. Sabah akşam 5 saniye çalışacak. O kadar titresin.

Düzenleme: espressoperfectodan cevap geldi. Farklı zeminde deneyin diyorlar. İhtimal yok ama deneyelim.

Son düzenleme:
Geri